פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי3R SYSTEM AIR METAL SILVER ! שחור .אני רוצה לעשות לו חלון יפה אבל אני מפחד שמשהו ישתבשיש לי דרמל ואיתו אני יעבוד, יש לי גם ג'קסון ודיסק... מה עדיף? איך אני יכול לעבוד בצורה בטוחה בלי להרוס את המארז?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים נסה לעבוד על פי ההסברים במדריך לחלון שנמצא באתר. אם אתה עדיין לא חושב שתוכל לעשות זאת נסה לפנות לבן אדם עם נסיון או בעל מלאכה.במקרה הכי גרוע אתה יכול להכין דלת מקרטון ולחתוך אותה כמו שAthlon Wings עשה במארז שלו בגלרייה
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר עזוב אותך דובים... הם יקחו לי 90 שקל על החלון...קיצר, אני אנסה,ד"א איך להדביק את החלון למארז? לשים אותו מאחורה ולתקוע 4 מסמר עם מברגה?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים דבר ראשון : גם אני פחדתי - אבל התגברתי על הפחד ועשיתי יצא יופי (עשיתי עם דרמל). מספר טיפים : 1. שים מסקינטיפ מנייר על הצד הפנימי של המארז ושרטט עליו את צורת החיתוך - הנייר גם ימנע קפיצות של הדרמל וגם ימנע ניקוי של המארז. 2. בקשר לשיוף תצטרך לשייף את הקצוות עם הדרמל. 3. אני לא הדבקתי עני הברגתי עם ברגים קודחים אבל גם ניטים יעבדו טוב. 4. על תסיר את הכיסוי של הפרסטפקס לפני שאתה בטוח שלא תפגע בו שכן פלסטיק שרוט לא טוב לאף אחד. 5. אל תפחד וגם אל תפחד 6. בהצלחה 7. יצא טוב בסוף - ואם לא לא קרה כלום.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר תודה רק עכשיו גיליתי שאין לי דרמל.. הייתי בטוח שאני מחזיק אחד מאלו.. יש לי רק ג'קסון ודיסק (פיבר זה של השיש)פעם שעברה עשיתי לאיזה מארז מסכן עפ הפיבר וזה דיי עיקם את כל הדלת..מה עושים?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים קנה דרמל זול של WALF (כמו שלי) ודיסקיות של דרמל המקורי ב 150 שח סה"כ. או תנשה עם מקדחה וג'קסון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.