פורסם 2003 ביוני 1122 שנים חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יכול להיות שהבעיה טמונה בSATA שלואין לי שום ניסיון עם כאלה אבל זה נראה הדבר היחיד שיכול להתקלקלנ.ב. אתה בטוח שיש לו מעבד "C"?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה טמונה בSATA שלואין לי שום ניסיון עם כאלה אבל זה נראה הדבר היחיד שיכול להתקלקלנ.ב. אתה בטוח שיש לו מעבד "C"?מאה אחוז3.06C
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר 3.06 הוא B... ה3.0 הוא הCיכול להיות שמפה נובעת הבעיהעובדה שהוא הזמין את זה לא יכולים להביא לו משהו שהוא לא הזמין...
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים זה נורמלי שלוח יתן CMOS checksum error בפעם הראשונה, פשוט תכנס לביוס, תטען את ברירת המחדל ותשמור.אין 3.06C, זה לא מתחלק ב 200 אז זה לא יכול להיותיש 3.06/533 ו 3.0/800עובדה שהוא הזמין את זה לא יכולים להביא לו משהו שהוא לא הזמין...עכשיו זו ממש תמימות. פשוט מרגש שיש עוד אנשים כאלו.באיזה בקר ה W.D מחובר ?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר זה נורמלי שלוח יתן CMOS checksum error בפעם הראשונה, פשוט תכנס לביוס, תטען את ברירת המחדל ותשמור.אין 3.06C, זה לא מתחלק ב 200 אז זה לא יכול להיותיש 3.06/533 ו 3.0/800עכשיו זו ממש תמימות. פשוט מרגש שיש עוד אנשים כאלו.באיזה בקר ה W.D מחובר ?הוא הזמין את זה במקום מאוד אמין בחו"ל....ואין לי מושג לאיזה בקר הוא מחובר..
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים שלום כולם !! סידרתי את הקטע של הווינדוס אבל יש משהו אחר (אשכול חדש , לא מפתח פה משהו חדש)ויש לי מעבד 3.0C . לוח אם AOPEN AX4C MAXושאני עושה HT הוא עושה CMOS CHECKSUM ERRORשאני מבטל הכול פנטסטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.