פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים שלום לכולם,אני צריך המלצה למצלמה בסביבות ה600 ש"ח.אני מחפש מצלמה איכותית ונוחה, עם צבעים חדים וברורים. אני גם דיי בכיוון של Canon{שמעתי שיש להם מצלמות טובות} ואחד הדגמים שראיתי הוא A590I.הייתי רוצה לדעת אם מומלץ לי לקנות את המצלמה הזאת, אם איכות התמונה טובה, או שכדי לי ללכת על מצלמה אחרת.אני מוכן לחרוג מהתקציב אבל לא יותר מדי.בתודה מראש, שניר =]
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אבל אני לא ממש אוהב את הצורה של המצלמה.... אני יותר בכיוון של מצלמות דמוי SLR, אין לי בעיה גם לחרוג טיפה לכיוון ה-700 ש"ח.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני מחפש מצלמה טובה שיהיה לי נוח להשתמש בה, ובSLR נוח לי יותר להשתמש.יש איזו שהיא מצלמה דמיוית SLR שאתם יכולים להמליץ לי?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים לפי מה שאני יודע, A590 כלל לא דומה לדמוי SLR.F40 תיתן את התשובה הטובה ביותר, ואם אתה מחפש אביזר אופנה אז לא נראה לי שתמצא כי זה לא בתקציב שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים יש איזו שהיא מצלמה דמיוית SLR שאתם יכולים להמליץ לי?אין מצלמה דמויית-SLR בתקציב שלך שראויה לקנייה (לפחות לא כמצלמה).
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני לא מבין איך הגעתם למסקנה שאני מחפש משו אופנתי?!אני מחפש משהו שיהיה לי נוח, והצורה של הקנון A590 מאוד נוחה לי{מבחינת החזקה}, אז אם יש מצלמה שמבחינת עיצוב נראת כמוה{רק בגלל הנוחות} ובעלת איכות תמונה טובה, אז הייתי רוצה שתמליצו לי.לא פרסמתי פה הודע בשביל לשמוע יציאות מפגרות כמו "באיזה צבעים אתה מבקש שתיהיה המצלמה?", מי שאין לו משהו חכם או קשור להגיד, שישתוק!
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מה שגרם לנו לחשוב שהחיצוניות של המצלמה חשובה לך יותר מהיכולות שלה בצילום הוא הטקסט הבא:אבל אני לא ממש אוהב את הצורה של המצלמה.... אני יותר בכיוון של מצלמות דמוי SLRהחזקת את ה-F40? אם לא, איך אתה יודע שהיא לא תהיה נוחה לך?אתה מעדיף מצלמה עם מראה חיצוני שמזכיר SLR גם אם איכות התמונה שלה נחותה לזו של ה-F40? כי כל המצלמות האלה שבתקציב שלך נחותות ממנה בתחום הזה - ללא יוצא מן הכלל.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אוקיי נוצרה אי הבנה, אז בואו נתחיל מחדש.אני רוצה מצלמה נוחה {מבחינת החזקה} בעלת איכות תמונה טובה ומחיר סביר.בינתיים יש את הF40, אני אלך לראות אותה בחנויות ואני אראה אם היא נוחה לי.בינתיים אני אשמח לעוד הצעות =]
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אוקיי אז נוצרה אי הבנה, אז בואו נתחיל מחדש.אין בעיה, אם כבר אז כבר. בשביל המלצה מדוייקת יותר, ובהנחה שאפשר להגמיש את התקציב (כי אחרת חבל על הזמן של כולנו), קרא את השאלות שבדף הבא וענה על כמה שיותר מהן:http://boren.sent.com/photography/digicam-questionnaire.htmlאם השאלות בחלק השני לא ברורות לך, אתה יכול לדלג עליהן, אבל חשוב שתענה על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר תראה אני לא מחפש משהו מקצועי, אני כולה רוצה מצלמה שיהיה לי איך לצלם מקומות/ רגעים/ חברים.אני סך הכל מחפש מצלמה איכותית ונוחה לשימוש, לא משו מטורף מדי...אני מוכן לשמוע המלצות ועל המחיר נדבר אחרכך.שוב אני לא מחפש מצלמה מקצועית. =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.