פורסם 2003 ביוני 1122 שנים היימישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT??
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אין הבדל בזיכרון עד כמה שאני יודע, יש רק הבדל בצלעות הקירור שבנויות מחומרים שונים, או אולי אפילו אותו חומר רק שהPT בצבע לבן, נראה לי שהPT בנוי מPLATINUM אבל אני בספק. אפשר גם לראות שהם עולים תמיד אותו הדבר.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אני לא חושב גם שכדאי להשקיע ב חברה כזאת שאני קונה מחשב אני תמיד קונה איזה GENERIC שאני מוצא ויש להם MEMORY TIMINGS לא רעים גם לא הכי טובים אבל חפיףכל ה GENERIC שהיו לי עד היום עבדו ב Cl 2ןאני מרוצה גם ל המהרה הם עבדו טוב
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אממ CL2 אבל ב אוברקלוק של הבאס אתה בעצם מעלה את ה MEMORY TIMINGS אתה טועה!! אין הבדל בזיכרון עד כמה שאני יודע, יש רק הבדל בצלעות הקירור שבנויות מחומרים שונים, או אולי אפילו אותו חומר רק שהPT בצבע לבן, נראה לי שהPT בנוי מPLATINUM אבל אני בספק. אפשר גם לראות שהם עולים תמיד אותו הדבר. זה הבדל היחיד רק צבע של הצלעות קירור
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אני לא חושב גם שכדאי להשקיע ב חברה כזאת שאני קונה מחשב אני תמיד קונה איזה GENERIC שאני מוצא ויש להם MEMORY TIMINGS לא רעים גם לא הכי טובים אבל חפיףכל ה GENERIC שהיו לי עד היום עבדו ב Cl 2ןאני מרוצה גם ל המהרה הם עבדו טוב עם הוא רוצה ליקנות אותם אז הוא רוצה לעשות OC אוו שיש לו מעבד שעובד בבאס 200MHZ אל תיקמה בחיים GENERIC!
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי בבית GENERIC עובדים מצוייןמי שלא עושה OC עם GENERIC הוא סנוב מה הקשר????
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי בבית GENERICעובדים פצצה בלי בעיות כלל ועשיתי איתם OCלאיזה באס היגעתה איתם?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים Mind_Reflection - how much double posts can u make in one thread?FIRE15ההבדל אכן רק בצבע, זה מה שאמרתי.ד"א הPT עד כמה שאני יודע אמור להיות לבן.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים 147 MHZותחשוב שזה על ECS k7s5aובכלל לא נועד ל OCצריך לעשות לו FLASH ל BIOSעם MODDED BIOSכדי לעשות לו OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.