עבור לתוכן

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים : קנס להולך רגל שידבר בנייד ברחוב

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3596596,00.html

זאת חלק מתוכנית העבודה שלהם ל 5 שנים הקרובות..

ועוד בתכנית: מערכת אכיפה מיוחדת למלחמה נגד הקשישים פורעי החוק.

פורסם

לא נראה לי שהם יכולים לקבוע מה נעשה ברחוב.

על הכביש דווקא כן.

ולמה שנרצה לדבר בפלאפון דווקא כשאנחנו חוצים את איילון?

אני מניח שרק אתה יכול לענות.

פורסם

תכניות יש.... רק חבל שהדברים בשטח לא זזים.

פורסם

אני בעד לא לאפשר לדבר בסלולארי על מעבר חציה, זה די חכם.

ברחוב- זה אידיוטי, וגם לא יוציאו שטות כזו..... בלתי אפשרי. לא מזמן היה אותו סיפור, רק עם מוזיקה ונגני MP3

עד עכשיו שמעתי רק דיבורים.

פורסם

דיבורים. יהיה מאד קשה לאכוף את זה.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שיהיה קשה לאכוף את זה אבל זאת לא הנקודה.

פשוט זאת הרשות שאמורה למנוע או להקטין את מספר הנפגעים מתאונות דרכים, ואם זה קו המחשבה שלהם אפשר להבין כמה הם רחוקים ממטרתם.

עצם זה שהם חושבים להקצות משאבים לדוחות על דיבור ברחוב, במקום להוסיף עוד ניידות שיעצרו את העברינים הקשים באמת, רק מראה כמה החשיבה שלהם עקומה.

פורסם

כמו תמיד, כל האזרחים האחראיים במדינה נדפקים בגלל כמה מפגרים.

מקווה שהחוק לא יעבור אפילו קריאה ראשונה.

(ההודעה נכתבה בשעה זו כי בדיוק עכשיו חזרתי מבילוי עם החברה ;D )

פורסם

ועוד בתכנית: מערכת עקיפה מיוחדת למלחמה נגד הקשישים פורעי החוק.

אכיפה.

בסופו של דבר, כל תאונות הדרכים הן לא גזרה משמיים. תאונות נגרמות כמעט תמיד

מטעויות אנוש (ולא בגלל תנאי הכביש או מז"א). למשל אי-שמירת מרחק, חציית קו-הפרדה

רצוף (בדר"כ על מנת לעקוף), אי-מתן זכות קדימה, אי-עצירה בתמרור עצור, מעבר ברמזור

אדום וכו'.

מאוד לא אכפת לי מכל האנשים האלה שהורגים את עצמם ע"י זה שהם נתקעים בעמוד/עץ/גדר הפרדה

ומתים להם. למען האמת, אני בעד שהם ימשיכו למות ככה. הבעיה שלי זה כשהם מתעקשים לקחת

איתם מישהו כי הם נכנסו בו כשהם עברו ברמזור אדום וכד'.

פורסם

אכיפה.

בסופו של דבר, כל תאונות הדרכים הן לא גזרה משמיים. תאונות נגרמות כמעט תמיד

מטעויות אנוש (ולא בגלל תנאי הכביש או מז"א). למשל אי-שמירת מרחק, חציית קו-הפרדה

רצוף (בדר"כ על מנת לעקוף), אי-מתן זכות קדימה, אי-עצירה בתמרור עצור, מעבר ברמזור

אדום וכו'.

מאוד לא אכפת לי מכל האנשים האלה שהורגים את עצמם ע"י זה שהם נתקעים בעמוד/עץ/גדר הפרדה

ומתים להם. למען האמת, אני בעד שהם ימשיכו למות ככה. הבעיה שלי זה כשהם מתעקשים לקחת

איתם מישהו כי הם נכנסו בו כשהם עברו ברמזור אדום וכד'.

אם היית רואה את הכבישים בצפון לא היית מדבר כך .

כל פעם שאני צריך להגיע לצפון אני מפחד לנהוג (ואני אחד שעוסק להנאתי בצניחה חופשית .....כך שאי אפשר להגיד שאני פחדן ).

כל מהנדס שתכנן \קבלן שסלל כביש בין ערוני שאין בו הפרדה בין הנתיבים צריך להיות בכלא על נסיון לרצח .

כל סטייה קטנה מנתיב בכביש שכזה עלולה להסתיים בתאונה חזיתית במהירות גבוהה שהסיכוי לצאת ממנה בחיים\נכות שווה לאפס.

בגלל זה כל פעם שאני נוסע לצפון אני ניצמד ככול יכולתי לצד ימין בכבישים כאלו ולא מבצע עקיפות כמעט בכלל גם אם יש משאית מלפני והנהגים מאחורי מצפצפים כמו משוגעים .(מצידי שיזדיינו -אני לא אסכן את החיים שלי בשביל שהם יגיעו מהר יותר ליעדם .אם הם קמיקאזות אז שיעקפו גם אותי וגם את המשאית הארורה ).

מי שיגיד שהוא מעולם לא סטה אפילו קצת מהנתיב הוא פשוט שקרן .

אפילו אני ,שלא שותה בכלל אלכוהול ונוהג בזהירות (אין לי בכלל ו נקודות לחובתי ,נכון לרגע זה )ושמעולם לא הייתי מעורב בשום תאונה מלבד שיפשוף קטן בודד ,בכל זאת היו לי כמה וכמה סטיות במשך השנים (בדרך כלל בנסיעות ארוכות לאילת \לחרמון ) לרוב כתוצאה מעייפות ..

למזלי הן לא ניגרמו בתאונות משום שאם זה היה קורה לי אז הייתי עוצר בצד הכביש וישן קצת \שותה קפה מטרמוס שהכנתי מראש .

האם אתה בעד שאני או מישהו אחר ימות בגלל סטייה קטנה מנתיב ?

אם אתה מעז לדבר כך אז כנראה שאתה סתם ילד בן שמונה שאין לו בכלל רשיון נהיגה ...

צריך בכלל להוציא אל מחוץ לחוק כבישים בין עירוניים ללא גדר הפרדה משום שהם מהווים מלכודות מוות לנהגים תמימים גם אם הם שומרי חוק.

פורסם

והנהגים מאחורי מצפצפים כמו משוגעים .(מצידי שיזדיינו -אני לא אסכן את החיים שלי בשביל שהם יגיעו מהר יותר ליעדם .אם הם קמיקאזות אז שיעקפו גם אותי וגם את המשאית הארורה ).

אין לי רישיון, אבל ממה שאני יודע, גם זה די מסוכן. הנהגים יעקפו אותך, ויכולה להיווצר תאונת שרשרת שתפגע גם בך. לדעתי לא צריך להגזים - לא לנסוע כמו מטורף, אבל גם לא לנסוע כמו צב.

פורסם

אין לי רישיון, אבל ממה שאני יודע, גם זה די מסוכן. הנהגים יעקפו אותך, ויכולה להיווצר תאונת שרשרת שתפגע גם בך. לדעתי לא צריך להגזים - לא לנסוע כמו מטורף, אבל גם לא לנסוע כמו צב.

כשיהיה לך רשיון ,תדבר :kopfpatsch:

האפרוח מייעץ לתרנגולת איך להטיל ביצים .

אין לך מושג בכלל על מה אתה בכלל מדבר.

יהיה לך זכות לתת עצות אם אתה תשרוד כמוני 10 שנים על הכביש בלי אף תאונה .....

פורסם

סיסרו ניסה להזהיר אותנו שככול שיהיו יותר חוקים, כך יהיה פחות צדק.

הרשויות מחפשות דרכים להוסיף קנסות או הגבלות כדי לדפוק עלינו קופה.

אנשים כל כך מטומטמים שכל הצעה שניה לקנס ש"יציל חיים" נשמעת להם כמו רעיון טוב.

אותו דבר לגבי חוקים אחרים ששוללים מאיתנו חופש בשביל "להגדיל" את הביטחון. (כמו לאסוף מכולם תביעות אצבע ונתונים ביומטרים)

מי שמוותרים על זכויות חופש חיוניים בכדי להשיג ביטחון זמני, לא מגיע להם לא חופש ולא ביטחון.

פורסם

אותו דבר לגבי חוקים אחרים ששוללים מאיתנו חופש בשביל "להגדיל" את הביטחון. (כמו לאסוף מכולם תביעות אצבע ונתונים ביומטרים)

מי שמוותרים על זכויות חופש חיוניים בכדי להשיג ביטחון זמני, לא מגיע להם לא חופש ולא ביטחון.

:yelclap:

מוזמן להגיב ב:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=279081.80

רק תתעלם מכל התגובות של הילדים\סטלנים ,כאלו יש בכל פורום

פורסם

אף אחד לא עושה עליך קופה, צא מהסרט היהודי שלך. קנסות נועדו להרתיע אנשים. השאלה היא כמה הם יעילים. אם אדם מעדיף לשלם 1,000 ש"ח קנס על דיבור בסלולרי בזמן נהיגה על פני רכישה של אוזניית BT ב-250 שקלים, אז אותו אחד אידיוט ושום קנס לא יכניס בו שכל. אבל יש כאלה שזה כן מרתיע אותם וזה הכי חשוב.

לא ניתן להוריד לחלוטין את מספר העבירות, אבל אפשר לצמצם אותם באמצעות אכיפה נוקשה וחוקים דרקוניים. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם החוקים על הכביש אתה מוזמן לגזור את הרישיון ולעבור לתחבורה ציבורית.

פורסם

אף אחד לא עושה עליך קופה, צא מהסרט היהודי שלך. קנסות נועדו להרתיע אנשים. השאלה היא כמה הם יעילים. אם אדם מעדיף לשלם 1,000 ש"ח קנס על דיבור בסלולרי בזמן נהיגה על פני רכישה של אוזניית BT ב-250 שקלים, אז אותו אחד אידיוט ושום קנס לא יכניס בו שכל. אבל יש כאלה שזה כן מרתיע אותם וזה הכי חשוב.

לא ניתן להוריד לחלוטין את מספר העבירות, אבל אפשר לצמצם אותם באמצעות אכיפה נוקשה וחוקים דרקוניים. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם החוקים על הכביש אתה מוזמן לגזור את הרישיון ולעבור לתחבורה ציבורית.

קודם כל, ממתי צריך רשיון בשביל ללכת ברגל..

קנס לאדם בגלל שלא מתרכז במעבר חציה זה נשמע לך הגיוני ?

מה הלאה, קנס למי שאוכל ארטיק וחוצה כביש ?

אולי שישדרו פרסומות עם סיסמאות כמו: גמור את הארטיק לפני שאתה חוצה ?

אתה חושב שכל הקנסות הקיימים סבירים, ואני חי בתיאורית קונספירציה ?

אתה נאיבי ואינך יודע דבר על מה שקורה במציאות הכל כך מורכבת שיש מסביבך.

לך תראה כמה מקומות מלאים בכחול לבן עוד לפני שבנו בניינים בשכונה.

יש שכונות מלאות שבהם אין שום בעית חניה אבל חצי מהמדרכות מסומנות בכחול לבן.

קנסות זה עסק שמגלגל סכומי עתק, ואתה באמת חושב שכל הפוליטיקאים שמחוקקים חוקים כל היום רואים את טובת הציבור למול ענייהם ?

יש מדינות שבהם נושא קנסות החניות עבר הפרטה, וחברות פרטיות מנהלות את זה.

יש סרטים שלמים שמציגים את הניצול הציני המזוויע של הציבור תחת מסווה של דאגה לציבור.

ועוד על חקיקה...

אתה באמת חושב שאם לממשלה יש מאגר על נתונים ביומטרים שלך אז אתה בטוח יותר ?

אתה לא יודע שכוח משחית ?

אתה לא יודע כמה קל להפעיל כוח ולקבל את הנתונים האלה ?

המשטרה לא מסוגלת להגן עלינו מפושעים קלים ככבדים ואתה מאמין שבעל אינטרס אמיתי שבידו כוח לא יצליח לשים את ידו על מאגר שכזה ?

המשטרה אפילו לא מסוגלת לחקור רצח כמו שצריך.

אדם בא אליהם עם קלטת של חניון שמראה אופנוע נגנב, וכול מה שצריך לעשות כדי לתפוס את הגנב זה להגדיל את התמונה כדי לראות את המספר רישוי של הגנב, אז הם אומרים מה אתה רוצה שנעשה ? מה אנחנו CSI ? (סיפור אמיתי שהגיע עד הטלוויזיה).

יש חברי כנסת שמעלים הצעות חוק יום ולילה למען חברות עסקיות וכנגד טובת הציבור.

בכל הצבעה שבה ברור לחלוטין מהי טובת הציבור ומנגד יש טובת החברות הם מצביעים כנגד הציבור.

יום יום זה מה שהם עושים כחברי כנסת, ופעם אחת בשבוע הם מביעים עמדה על משהו כללי שגם ככה לא זז אף פעם, כדי להציג לחבורת הרוב העיוור שגם ככה אין להם זמן להתעסק עם זה, כי יש להם משכנתא לשלם ב30 שנים הבאות.

חקיקה היא הכלי הכי ארסי שיש, וחבל מאוד שלרוב האנשים אין מושג קלוש מה וכמה קורה כל יום שבסופו של דבר משפיע על חייהם.

יש דברים במדינה הזאת שהם מזוויעים ברמות שלא קיימות אפילו במדינה הכי קקיונית.

למשל מס הכנסה מגישים לך דרישה לשלם XYZ בגלל שאתה עובד מדי פעם בהצגות לילדים ואתה עצמאי, הם רוצים את כל השנה מראש והם קובעים כמה זה צריך להיות לפי איזה רשימה כללית שיש להם על כל מקצוע (כמו רשימת מיסוי של יבוא), ואחר כך הם יתחשבנו איתך על החזרים אם יש (כמה נוח בשבילם).

זה לא מעניין אותם אם יהיה לך עבודה או לא.

הם רוצים סכום אסטרונומי, ועכשיו אתה צריך להילחם כדי למנוע מהם לגשת בכוח לחשבון שלך ולהוציא נגדך כל מיני הליכים וצעדים אלימים.

אתה יכול לרקוע ברגליים ולנסות להסביר להם שאפילו שנה שעברה לא הכניסה רבע ממה שהם מבקשים.

אין לזה שום קשר עם עובדות ומספרים ובטח לא עם צדק או טובת הציבור או הפרט, זה פשוט חקיקה!.

אתה צריך לעבוד כמו חמור רק כדי למנוע מהם לנצל אותך באכזריות.

סיסרו (או קיקרו כמו שכותבים בעברית) אמר: אנו משרתים את החוק כעבדים, על מנת שנוכל להיות חופשיים.

וגם: החוק הנוקשה ביותר, בדרך כלל גורם לעוולות הגדולות ביותר.

אין דבר יותר לא צפוי מההמונים, אין דבר יותר לא בהיר מדעת קהל, ואין דבר יותר מוליך שולל מפוליטיקה.

אז... שלא יעבדו עליכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים