עבור לתוכן

מפרט INTEL לסימולטורים

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא, לא למשחקים, לא ל-OC.

השימוש יהיה לתוכנות כגון Orcad, Matlab וכדומה (עבודה מרובה עם מטריצות).

אין הגבלה על תקציב, אבל אני רוצה לקבל מקסימום בצויעם לשקל.. (כלומר ברור ש-2.6G יותר חזק אבל הוא לא משתלם)

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1

Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 726.63 ] 1

DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2

Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard [ ¤ 283.56 ] 1

Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case [ ¤ 189.89 ] 1

Subtotal : ¤ 2863

אשמח לקבל הערות. תודה.

פורסם

הכותרת שלך אינה מכירה בסטנדרטים של כללי הפורום ויש לערוך אותה. לטיפולך.

בקשר למערכת.. אם לא משחקים ולא OC, אז מהם השימושים? כי כפי שנראה לי, מעבד Intel הוא כלל אינו מומלץ.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלמטרות שצוינו INTEL יותר מתאים.

השאלה היא לגבי הרכיבים השונים ..

פורסם

קח כרטיס מסך זול יותר, או שתבחר בלוח אם אשר עליו כרטיס מסך מובנה. אין טעם בבזבוז שכזה.

חוץ מזה ומהמארז וספק הכח, הכל נראה טוב ויפה. קח את הCI-6A19 של Compucase שמגיע עם 300AR-T PSU מבית Heroichi.

פורסם
  • מחבר

כ.מסך מובנה משתמש בזכרון של המערכת ופוגע בביצויעם.

אני יודע שב-nForce כרטיסי מסך מובנים (כשהדואל דדר מופעל) מוריד רק 3% מביצועי המערכת.

אני לא יודע אם זה המצב גם עם 865PE.

ובקשר לספק, הראה לי שהוא יספיק (אין לי לוח עם שני מעבדים או משהוא שדורש הרבה הספק)

זה יהיה סתם ביזבוז של 100ש"ח. (כמו לקנות corsair במקום זכרון רגיל).

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל בין כה וכה תוכנות סימולציה דורשות קצת הרבה זיכרון.

פורסם

1gb of ram be preferable you could take 512x2 of any PC3200 DDR, also a good PSU is very important a lot of computer problems derive from a generic PSU.

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק היסבה שאני לא רוצה להעמיס עוד יותר על הזכרון. כי אז גם הסימולטור וגם כץהמסך יפנו עליו כל הזמן ביחד.

אני חושש שזה יפגע בזמני התגובה של הזכרון.

ובקשר לספק אז הבעה היחידה של ספק ג'נרי היא עם הוא מתקרב להספק מירבי אז רמות המתח יורדות. אני לא מתכוון להגיע להספקים גבוהים.

ובקשר ל-2X512 יש אולי למישהו השוואה בין פעולת מחשב עם 512MB כנגד 1024 ? כי אני חושש שה-512 הנוספים לא ממש יעזרו.

פורסם

I don't think I ever saw such a comparison but nonetheless when using for example applications like photoshop or 3D Studio Max or all sorts of audio editing/coding applications which are considered heavy a lot of memory helps, I think serious simulations could benefit from it aswell.

As for the case and PSU for 100 nis don't you think it's better to be safe than sorry?

פורסם
  • מחבר

טוב אני אשקול שוב לגבי הספק. כי למרות שזה מיותר לדעתי, מה זה עוד 100 ש"ח כשקונים מחשב ב-3000 ש"ח.

ומה לגבי הלוח? ASUS בדרך כלל יקרים, יש איזה סיבה מיוחדת לכך שהלוח הזה לא יקר?

פורסם

מעבד Intel הוא כלל אינו מומלץ.

תסבירו לי משהו שאני לא מבין...מה יש לכולם פה נגד INTEL!?

פורסם

אין לאף אחד שום דבר נגד אינטל ! פשוט לפעמים לצרכים מסויימים של אנשים AMD יותר מתאים מבחינה תקציבית

ונותן תמורה מלאה לכסף.

אם יש לך את התקציב המתאים (שאגב, שכחת לציין) אז אפשר לבנות לך מפרט אינטל בכיף.

פורסם

אמרתי שמעבד Intel הוא אינו מומלץ משום שהשימושים לא היו ידועים לי ומשום שברוב המקרים מערכת AMD משתלמת יותר. אין לי שום דבר נגד Intel.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים