פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים הנה משהו שבאמת טוב, אבל בתנאי שיש לכם 20\50 שקל נגיד לזרוק עליה בליינד."שומעת, חברים שלי אמרו שאין סיכוי שאני מתחיל איתך והתערבו על 20\50 שקל, רוצה נבזבז אותם ביחד?"
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים חביב, אבל מתאים בעיקר לסרטים. במציאות זו שיטה עם פונטציאל ניצול של בערך 90%.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אפילו לא, זה יותר בכיוון של "אני אתן לך 25 ש"ח אם תסכימי להסתובב קרוב אליי במשך מספר דקות"..
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אני לובש גופייה והן מתחילות איתי ;Dאבל הרוב אני קודם מתקרב לרמת חבר קרוב ואז מציע חברות "אהבתית"(?)
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים "את יודעת במקרה איפה השירותים?""כן.. ישר ואז ימינה.""סבבה, בואי איתי."או שאפשר אפילו לבקש ממנה את המסנג'ר/ICQ במקום את המספר פלאפון. עובד בערך אותו דבר והרבה פחות מלחיץ, מקסימום היא תחשוב שאתה קצת חנון אבל ברוב המקרים כבר יהיה לך כבר את המספר שלה מאוחר יותר.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש לך משהו בשינים(היא מנקה שמה עם הלשון או משהו ואז שואלת) ''ירד ?''ואתה עונה לה ''כן, אבל לא יזיק עוד קצת גלוס''
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים *תגובה שכל מטרתה הוא להישאר מעודכן בת'רד הזה, המכיל פוטנציאל אדיר לצחוק מתגלגל*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.