עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודה עם פוטושופ ומעט תלת-מימד, &#1

Featured Replies

פורסם

למען האמת אני די סתום בכל מה שנוגע לניידים.

קראתי ביקורות די טובות על הXPS 1530 של דל, אבל לפי מה ששמעתי הוא גם די ישן.

הבנתי שDV5T של HP הוא יחסית טוב, אבל שוב - רק מביקורות באתרים אחרים, רובם מחו"ל.

גם על GIGABYTE שמעתי מחמאות, בעיקר על המחירים.

הייתי רוצה לדעת איפה בישראל אני יכול להשיג מחשב נייד טוב לשימושים שצויינו בכותרת.

אה, ומה זה טוב? ובכן, אני מניח שמחשב שלא מתחמם יותר מדי וחיי יותר משעה בין הטענה להטענה זה טוב. אני מבין שהכל זה עניין של איזון,

אז כנראה מה שאני מחפש זה מחשב מאוזן.

תודה מראש, ומצטער על כל הקריפטיות!

פורסם

תקציב?

על אילו תוכנות אתה עובד בתלת מימד?

גודל רצוי? משקל?

בקיצור, קרא בבקשה את חוקי הפורום וערוך את ההודעה בהתאם להנחיות שם.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

מחיר רשמתי בכותרת - מסתבר שלא היה מקום. עד 8000 ש"ח, על כל פנים.

אני עובד בעיקר עם פוטושופ, מעט ופלאש ועוד יותר מעט 3d max.

בנוגע לגודל והמשקל - באמת שאין לי מושג :\

אף פעם לא היה לי מחשב נייד. הייתי אומר שהם לא משחקים תפקיד חשוב מדי. כלומר, לא הייתי רוצה להסתובב עם חוות שרתים על הגב, אבל זה לא עד כדי כך קריטי. למעשה אני אפילו לא יודע מה המשקל הממוצע של מחשב נייד כך ש..

צר לי על הבורות! התוכלי לעזור לי בכל זאת?

פורסם

השאלה הכי מרכזית לשאול את עצמך היא עד כמה חשובה לך יכולת עבודה טובה בתלת מימד. עבודה תלת מימדית ברמה טובה דורשת כרטיס מסך די חזק. אם מדובר במשהו מינימלי אני ממליצה שתתפשר על יכולת העבודה בתלת מימד שכן כרטיס מסך חזק מוסיף עלות מאד נכבדת למחשב.

רוב המחשבים הניידים שוקלים בין 2-3 ק"ג.

כמה אתה מתכנן לנייד אותו? אם מדובר בעניין יומיומי אז לדעתי כדאי לך לשקול מחשב של 13"-14". אם אתה מנייד אותו לעיתים רחוקות אז מחשב 15" זה גם בסדר.

אם אתה יכול להתפשר על העבודה התלת מימדית אז ב-14" אני ממליצה שתשקול את ה-Lenovo T400 או ה-Dell E6400. הלנובו צריך להגיע לארץ בקרוב והדל נכנס ממש עכשיו. שניהם זמינים ברזולוציה טובה, עם כרטיס מסך נפרד בסיסי ומציעים איכות מעולה וחיי סוללה מצויינים.

אפשרות נוספת עם כרטיס מסך בסיסי נפרד שיספיק לעבודה קלה ב- 3D היא ה-Dell D630 שמציע איכות טובה אבל חיי סוללה הרבה פחות טובים.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t9300-nvd.htm

אני ממליצה שתמתין קצת אם אתה יכול ותראה מהם המחירים של ה-T400 או ה-E6400 עם כרטיסי מסך נפרדים בסיסיים.

אם אתה רוצה מחשב ברמה שמאפשרת עבודה תלת מימדית טובה עם כרטיס מסך מקצועי ולא של גיימינג אז אתה צריך להסתכל על הגדלת התקציב במה אלפי שקלים או קניה בחו"ל.

לחילופין אתה יכול לקנות מחשב עם כרטיס מסך חזק מסדרה של גיימינג שיתן לך יכולות פחות אופטימליות לעבודה ב-3D אבל יעלה פחות. זה יחייב גם פשרה בנושא איכות הבניה.

פורסם
  • מחבר

למעשה אני חושב שיהיה בטוח לומר שעבודת תלת-מימד לא קריטית בשבילי.

כך שנשארנו עם עבודה יעילה עם תוכנות לעריכה דו-מימדית.

את עדיין היית ממליצה לי את הD630 של דל? שמתי לב שכרטיס המסך הוא מסדרת הquadro - האם אני באמת צריך אחד כזה? לא עדיף להסתפק בכרטיס גיימינג זול יותר, ובכך לאפשר לי גם, במידה וארצה, יכולת הרצת משחקים בסיסית?

רציתי להציק קצת בנוגע למחשבים ניידים של ג'יגהבייט - יש להם דברים טובים להציע?

פורסם

אם אתה לא צריך עבודה תלת מימדית אין לך שום צורך בכרטיס מסך נפרד, חבל על הכסף, החום וחיי הסוללה (אלא אם כן משחקים זה שיקול). אם כך אז אני ממליצה לך דווקא על ה-E6400 וה-T400 כפי שציינתי. ה-D630 הוא הדור הקודם של ה-E6400 והסיבה שהצעתי אותו זה כי ניתן להשיג אותו בתקציב עם כרטיס מסך נפרד בסיסי (שעכשיו שירדנו מה-3D אין לך בו צורך).

רציתי להציק קצת בנוגע למחשבים ניידים של ג'יגהבייט - יש להם דברים טובים להציע?

הדבר העיקרי שהם מציעים זה מחיר נמוך. ההבדל בין מחשבי ג'יגבייט למחשבי סדרות עסקיות של דל או לנובו הוא שמיים וארץ מבחינת איכות הבניה. בתקציב של 8000 ש"ח לצרכים שלך בכלל לא הייתי פוזלת לכיוון של מחשבים לא עסקיים. אם אתה רוצה לחתוך את המחיר בחצי אז אולי יש סיבה לשקול אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים