עבור לתוכן

Windows Vista Home Premium שאלה בנושא תמיכה בעברית

Featured Replies

פורסם

אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש?

במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA?

תודה לעוזרים ;)

פורסם

אתה מדבר על תירגום ממשק או תמיכה בשפה?

תירגום ממשק אפשרתי רק ל enterprise/ultimate אבל אתה יכול גם לנסות דרך Vistalizator.

פורסם
  • מחבר

את האמת אני לא כ"כ מבין למה אתה מתכוון אז אני אבאר את כוונתי- אני רוצה שלא יהיה רשום START אלא הפעל, המחשב שלי לא MY COMPUTER, שתהיה תיקון שפה בOFFICE גם לעברית(אלא אם כן יש לי את האפשרות להתקין אופיס 2007 גרסת המתכנתים כמו שיש לי בנייח), סליחה על חוסר הדיוק בשאלה, מקווה שהסברתי את עצמי כעת

ובקשר לתוכנה הזו- האם אתה יודע שאכן יש בה עברית? ורשום שישהם כמה בעיות עם התוכנה הזו- אי אפשר לפתוח דברים מסויימים בגללה, ישנם איירונים מסויימים באינטרנט שאי אםתר לראות.. האם התוכנה שווה את החסרונות הללו והאם הם יכולים לפגוע בעבודה השוטפת על המחשב?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

תירגום ממשק - זה בעצם מה שאתה דורש,הפיכת האייקונים והתפריטים לעברית שזה קיים כתוספת שפה רק בויסטה אולטימט\ביזנס.

תמיכה בשפה - מאפשר לך בעצם לכתוב אם זה בדפדפן\אופיס וכדו' בשפה שאתה מבקש(עברית)שזה קיים ללא בעייה בכל גרסה,רק צריך להוסיף את זה דרך הלוח בקרה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לתוכנה הזו- האם אתה יודע שאכן יש בה עברית? ורשום שישהם כמה בעיות עם התוכנה הזו- אי אפשר לפתוח דברים מסויימים בגללה, ישנם אייקונים מסויימים באינטרנט שאי אפשר לראות.. האם התוכנה שווה את החסרונות הללו והאם הם יכולים לפגוע בעבודה השוטפת על המחשב?

תודה רבה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים