פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים כי הוא מזהה את הדמות לפי ההתאמה לתשובות, לכל דמות יש אוסף תשובות שמצביעות עליה, והוא מזהה את הדמות לפי הקרבה לתשובות שיש לו. חלק מהתשובות תואמות את השאלה האם הדמות אירופיאית או אמריקאית.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים תיכנסו ל-Top Characters.עכשיו תיכנסו לאחת הרשימות, ותגידו כמה אנשים אתם רואים שם שאינם ישראלים או סלבריטאים עולמיים.נראה אם תבינו מה זה אומר.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים כי הוא מזהה את הדמות לפי ההתאמה לתשובות, לכל דמות יש אוסף תשובות שמצביעות עליה, והוא מזהה את הדמות לפי הקרבה לתשובות שיש לו. חלק מהתשובות תואמות את השאלה האם הדמות אירופיאית או אמריקאית.אכן, אבל בהנחה שמדובר באתר עם מאגר עולמי של אנשים, נראה שהוא סוגר מהר מאוד את עניין המוצא.תיכנסו ל-Top Characters.עכשיו תיכנסו לאחת הרשימות, ותגידו כמה אנשים אתם רואים שם שאינם ישראלים או סלבריטאים עולמיים.נראה אם תבינו מה זה אומר.אני לא מאמין שזה אתר ישראלי, אם זה מה שאתה רומז. כנראה מהפרסום פה המון ישראלים נכנסו לאתר.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני לא מאמין שזה אתר ישראלי, אם זה מה שאתה רומז. כנראה מהפרסום פה המון ישראלים נכנסו לאתר.זה בדיוק מה שהתכוונתי.סתם לדוגמה, תחשבו על סלבריטי לא ישראלי (אבל גם לא בינלאומי). ניסיתי כבר כמה, ודי התקלתי אותו.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ולכן אני אומר שזה מוזר שהוא מזהה שמדובר בישראלים אחרי 2-3 שאלות שקשורות ללאום. נראה לי שהאתר פשוט מזהה איכשהו כשישראלי נכנס לאתר.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הוא לא הצליח למצוא אפילו את אווה בראון. הוא ממש התעקש שאני חושב על היטלר(האם הוא שלט במדינה שלו? האם הוא היה גרמני? האם הוא דיבר גרמנית? האם היה לו שפם? וכד')ולא טרח לשאול אותי אם זאת אישה בכלל...בסוף מצא לי מישהי לא קשורה בעלילאפילו את הדוכס בכבודו ובעצמו (Duke Nukem) הוא לא הצליח למצוא לי אלאחשב שזה serious sam. ממש מאכזב.את פקמן הצליח למצוא בלי שום בעיה (אחרי איזה 10 שאלות בערך)לא הצליח לגלות את אכילס (מצא לי את אודיסאוס במקום זאת)הצליח למצוא את הלנה מטרויה (ריספקט)ולבסוף, לא הצליח למצוא את קסנדרה (כן, לא יודע מה נסגר איתי והמיתולוגיה היוונית)
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מצא - את טיילר דרדן, נוח, פיטר גריפין.לא הצליח למצוא - את אוון מאפקט הפרפר.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ניסיתי את גיא זוהר והוא מצא לי את צבי יחזקאלי .ד"א אין לו תמונה :>תעלה אחת למה אתה מחכה זה פרויקט רציני..מצא - את טיילר דרדן, נוח, פיטר גריפין.לא הצליח למצוא - את אוון מאפקט הפרפר.חחח גם לי מצא את פיטר גריפין עם התמונה הקורעת תגידו ..אם שמעון גרשון משחק בזהוזה שואל אותו אם הדמות זמר שחקן כדורגל ונקבה והכלבסוף זה יכתוב לו "you!!!"או שזה יכתוב שמעון גרשון ?hehe
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים תוכנה חביבה אבל אכזבה אותי קשות כשלא מצאה את טוני בנט. זמר אגדי שעדיין חי ומבצע ואפילו לא הופיע ברשימת הזמרים...
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר הוא פשוט מצליב תשובות, אני לא אומר שזה פשוט אבל בתיאוריה התהליך שהוא עושה די פשוט.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים : [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 20:50:46 הוא לא הצליח למצוא אפילו את אווה בראון. הוא ממש התעקש שאני חושב על היטלר (האם הוא שלט במדינה שלו? האם הוא היה גרמני? האם הוא דיבר גרמנית? האם היה לו שפם? וכד') ולא טרח לשאול אותי אם זאת אישה בכלל... בסוף מצא לי מישהי לא קשורה בעליל אפילו את הדוכס בכבודו ובעצמו (Duke Nukem) הוא לא הצליח למצוא לי אלא חשב שזה serious sam. ממש מאכזב. אתה לא מצפה ממנו למצוא את הדמות אם אתה עונה לא נכון על השאלות, נכון? כי זה כבר חוזר בת'רד הרבה פעמים, אנשים אומרים שהוא לא מוצא את X ואני מוצא את אותו בן אדם בנסיון הראשון (גם אווה וגם דיוק)
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים שימו לב שאפשר ללחוץ על DETAILS אם הוא לא מצא את הדמות שחשבתם עליה, ולראות בדיוק באיזה שאלות הוא ציפה לתשובות אחרות.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים ולכן אני אומר שזה מוזר שהוא מזהה שמדובר בישראלים אחרי 2-3 שאלות שקשורות ללאום. נראה לי שהאתר פשוט מזהה איכשהו כשישראלי נכנס לאתר.צודק האתר קצת "מרמה", הוא מזהה לפי כתובת ה-IP שאתה ישראלי.חשבתי על:בני סלע, זה נתן לי גיא פינס. (סלע מופיע במאגר)לריסה טרימבובלר, זה נתן לי ג.יפית.ולא הייתה אף שאלה המסגירה שהדמות ישראלית! (רק שאלה אם הדמות אמרקאית או אירופאית)לא ישראלים:טיילור ריין, פעם אחת קיבלתי כרמן אלקטרה, פעם שנייה ג'נה הייז. (ריין מופיעה במאגר)שאלתיאל קוואק - הצליח.יוזף גבלס - הצליח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.