פורסם 2003 ביוני 1122 שנים יש לי כרטיס מסך CHAINTECH GEFORCE4 MX440 - 128MBהוא מגיע רק עם היטסטינק בלי מאורר אני מרגיש שהוא מתחמם יותר מידי לטעמייש שתי אביזרי קירור שהמליצו לי אליהם:קריסטל אורב של חברת טרמלטקו- Vantec IceBerq 3CCB-A1http://vantecusa.com/iceberq_copper.htmlהשאלה שלי היא, האם הVANTEC יכול בכלל להתחבר כמו שצריך לכרטיס כמו שליומה אתם אישית ממליצים לי(דרך אגב אני גם מעדיף שיהיה משהו יפה ואסטטי יש לי חלון במארז לא רוצה משהו מגעילול כזה שיהרוס ת'יופי)וכמובן שקטטטטטטט זה משהו שמאוד חשוב לי(ואין לי בעיה להוריד את הגריל מהקריסטל העיקר שישתוק..)רועי.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר בטוח שהוא יתאים לכרטיס שלי** והוא שקט ?!?! **והוא מתחבר ל2 פינים כאלה שיש לי על הכרטיס נכון ?אאאהההההה ו... הרכבה קלה?!
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים 2 המאווררים באותו הגודל ככה שכן, שניהם יתאימו.הקריסטל יותר חזק ויותר טוב אבל רועש.הוונטק לא שמעתי, יש לי גירסה אחרת שלו על הלוח והיא לא נשמעת. הקירור פסדר, לא משהו רציני.חכה לדעתי לאייסברג 4, או שתאלתר משהו מהיטסינק ישן.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים שלי הרעיד את כל המארז ואחותו.לא היה לי שקט עד שלא העפתי אותו לעזאזל... אחד הדברים היותר חכמים שעשיתי..אתה יכול להסתכל באחד הת'רדם בעמוד הזה, משהו עם הורדת טמפ' במארז, ולראות מה יש לי שם עכשיו...נ.ב.אחת הכנפיים של שלי נשברה, ואני לא ממש זוכר אם הוא הרעיש לפני או לא, אחרי הכל הייתה לי דלתא שדיי בלעה את הרעש שלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.