עבור לתוכן

בעיה|כ.מסך HD 4870

Featured Replies

פורסם

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט:

E8500

4GB OCZ זיכרון

550W ENERMAX MODU82???

NZXT TEMPEST

ASUS P5Q

פורסם

המעבד ב-OC?

פורסם
  • מחבר

לא

לפי מה שהבנתי יש להרבה אנשים את הבעיה הזו ואותו כרטיס

אם אני יחליף את הכרטיס ל-MSI זה יפתור לי את הבעיה??

פורסם

תנסה למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אותם שוב.

אם זה לא עוזר תקח את המחשב לבדיקה בחנות שמכרה לך אותו.

עריכה: מה טמפ' הכרטיס במאמץ?

פורסם

באיזה משחקים נתקע?

יש HOTFIX ל4870 לבעיה הזו באתר של ATI תויריד את כל הדריברים לפני שאתה מתקין עם דריבר סוויפר ותתקין אמור לעבוד

פורסם

עד כמה שידוע לי לפחות ה HOTFIX הוא ישן וכבר לא רלוונטי להתקנה מאז שיצא הדרייבר 8.6. ואין לי מושג למה עדיין הוא נמצא באתר של ATI.

זה פשוט זלזול מוחלט מצידם להוציא HOTFIX מוזר כזה שלא מציין בכלל מה הוא מתקן ולמה וגם בנוסף הוא בכלל לא נתמך רשמית מ AMD. מצד שני הם גם הוציאו דרייברים במקביל ל HOTFIX שתומכים בסדרה 4800. מה הלקוח אמור להבין מהברדאק הזה ? את מה אמורים להוריד ? סתם סלט וחוסר מקצועיות..

לגבי הבעיה,

תנסה באמת להסיר את הדרייברים ולנקות את השאריות שלהם עם תוכנה כמו DRIVER CLEANER PRO ותתקין לאחר מכן מחדש את ה 8.8.

אם עדיין יש לך בעיות פשוט גש לחנות ממנה קנית ותבקש שיבדקו לך את הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים