עבור לתוכן

המלצה למטען לסוללות AA

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר,

בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה.

אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן.

אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי.

תודה.

פורסם

יש מטען של GP שמטעין ברבע שעה.

בקרביץ עולה 350 שקל בערך.

יש גם מטענים של שעה וחצי שעה, אבל הם דגמים יותר ישנים.

לגבי הסוללות , לי יש סוללות של 2300 עם מצלמה ישנה של פוג'י והם די מספיקות. אבל אם אתה רוצה יש את ה2700 של GP.

חוץ מהן יש את הדגמים החדשים הירוקים של GP שאמורים להיות יותר טובים.

פורסם

תקח GP RECYCO או איך שלא רושמים את זה.

הסוללות הן הסוללות הטובות בעולם, מצוינות למצלמה, המטען נחמד.

לא בדקתי בדיוק כמה זמן לוקח להטעין.

פורסם

הקיבולת של ה- ReCyco היא בערך 2000mAh שזו הקיבולת המקסימלית שקיימת היום לסוללות מהטכנולוגיה הזו.

הסוללות האלה (הראשונות היו ה- eneloop של סניו) הן סוללות נטענות עם פריקה עצמית ללא שימוש נמוכה מאד, כך שאפשר למכור אותן טעונות. סוללות NiMh רגילות נמכרות ריקות כי גם אם היו טוענים אותן במפעל, הן היו מתפרקות תוך כמה חודשים

לגבי מטענים, ככל שהמטען יותר מהיר, הוא מקצר את אורך חיי הסוללה.

פורסם

לגבי מטענים, ככל שהמטען יותר מהיר, הוא מקצר את אורך חיי הסוללה.

בדרך כלל המטענים המהירים יותר מתוחכמים. הם מטעינים רק את מה שהבטריה חסרה, וגם יש להם יכולת להטעין בטריה בודדת. המטענים הפשוטים מתיחסים בכל הטענה כאילו הבטריה מרוקנת, וממילא הטענת יתר פוגעת בבטריה, וכן מטעינים בטריות רק בזוגות.

פורסם

בשביל מה לקחת RECYCO אם זה חלש יותר מה- 2700..

פורסם

בשביל מה לקחת RECYCO אם זה חלש יותר מה- 2700..

דבר ראשון, אם אתה באמת חושב שיש לך 2700mAh בסוללה, אתה טועה. הסוללה מאבדת את יכולת האחסון שלה די מהר בשימוש ממוצע.

יש לי מטען BC-900 של LaCrosse שיכול למדוד קיבולת סוללות, וכמעט כל הסוללות שלי הגיע לכ-80% מהקיבולת הרשומה.

לעניין ה- Recyco/Eneloop - הסיבה לקנות סוללות כאלה היא שבשימוש עם מוצרים שצורכים מעט אנרגיה (שעוני קיר, וכו') סוללה רגילה תתרוקן קודם עקב הפריקה העצמית ולא עקב צריכת החשמל של המכשיר.

מעבר לכך, אלו הסוללות היחידות שאתה יכול לטעון מראש ולהשאיר במגירה חודשים ולדעת שכשתצטרך אותן הן יפעלו מיידית ולא תצטרך לטעון אותן מחדש.

לגבי הקיבולת המעשית של ה- Recyco/Eneloop מול מה שרשום עליהן - לא בדקתי אותן עדיין.

פורסם

אז חשוב לבדוק, זה דיי קריטי.

אני לא משתמש בסוללות עם מוצרים שצורכים מעט אנרגיה כמו שעוני קיר.. יותר לכיוון סטים אלחוטיים ומצלמות. אחוז הפריקה העצמית של RECYCO עומד על 0?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים