פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר וזה עוד יותר מעצבן אותי שאני מריץ WINDOWS 2000 על הארדיסק 1.3 גיגה ;D
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר מצאתי את אחת הבעיותהלוח לא עובד טוב על 133 BUS ואני מוריד אותו ל 100 גם ה 1800+ וגם ה 1600+ עובדים ולא נתקעים במשחקים
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים לג'יגבייט לקח 3 חודשים לענותיש לך מזל גדול! רק 3 חודשים! אני עדיין מחכה לתשובה של Gigabyte עבר כמעט 4 חודשים.הלוח שלך פגום או שלא מרחת נכון את המישחה וגרמת לקיצור הלוח.ראיתי את זה. לחבר שלי יש 7VAX. חבר שלי לא גר קרוב אז לא יכולתי להרכיב לו את המחשב. והוא התלונן על בעיות כמו שלך (חוץ מההרד דיסק). מסכים כחולים תקיעות ועוד מלא בעיות.וללוח יש רצונות משלו. פעם הוא רוצה לעבוד ב133 פעם הוא רוצה לעבוד ב100. ולפעמים בכלל לא.עד שיום אחד הוא בא אליי עם המחשב מיאוש הוצאתי את ההיטסינק וראיתי שהטכנאי שהרכיב לו את זה לא ידע מה הוא עשה. הייתה מישחה מרוחה על כל ההגשרים (L1). ובכלל גושים של מישחה על מקומות שחייבים להיות נקיים. וזה מה שגרם לכל הבעיות.הלוח הלך לא היה אפשרות להציל אותו. הלוח נשלח לחנות שממנו הוא קנה והוחלף. ואחרי שהרכבתי לו אותו! לא שמעתי תלונות עד היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.