עבור לתוכן

Geforce 4 TI 4200 vs Radeon 9200

Featured Replies

פורסם

עדיין יש כאלה בעולם והם לא יעלמו מהר..

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התכוונתי להוכחות כששאלתי אם יש כאלה אבל מסכים איתך שיש אנשים שמתווכחים למרות כל העובדות בעולם (תבדוק בעמוד הראשון של הת'רד)

פורסם

ואיזה רדאון יותר טוב 9500PRO או 9700לא פרו, ברור שה9700יותר טוב השאלה היא האם הוא מצדיק את המחיר ובכמה הוא יותר טוב?

וזה נכון שאפשר להפוף אותו ל 9700PRO עם עדכון של ביוס משהו כזה?

פורסם

9700 לא פרו יותר חזק מכל 9500 או 9600.

ההפרש הוא בסביבות 150 ש"ח אז זה שווה מאוד (תלויי בחברה)

בשביל להפוך 9700 ל 9700 פרו צריך להעלות את התדר של הליבה מ 275 ל 325 מה"ז ואת הזיכרונות מ 550 ל 620.

זה ההבדל היחידי ביניהם (תדרי שעון).

פורסם

OC כזה נראה לך הגיוני לעשות או שצריך ערכת קירור ממש ממש טובה?

פורסם

זה תלויי בהרבה פרמטרים, אני לא יכול לדעת מה תצליח או לא תצליח לעשות.

פורסם

יש הבדל משמעותי בביצועים בין יצרניות שונות של הכרטיסים או שאין הבדל בכלל והכל זה רק הבנדל?

למשל הכרטיס רדאון 9700 לא פרו הזה: איך הוא האם הוא משתווה לביצועים של HERCULES 9700 לא פרו:

PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM

תודה.

פורסם

אותו דבר.

דנו על זה פעמים רבות, זה אפילו רשום בסטיקי...

פורסם

יש לי

R9700 pro

של

Gigabyte

וראיתי שם יציאה עגולה כזאת , זה

VIVO

או

TV out?

ומה בדיוק אני יכול לעשות אם ה

Vivo

שאני לא יכול לעשות אם הרגיל? מה זאת אומרת

Video in..

פורסם

VideoIn זו כניסה של בכרטיס שאתה יכול לחבר אלייה מצלמה ווידיאו או כל מכשיר קלט אחר שיש לו S-VIDEO אן COMPOSITE אתה יכול לחבר ממיר של YES ואז זה ישמש אותך כ כ.טלוויזיה.

ואין לך את זה בכרטיס רדאון שלך כי הכרטיסים של ATI שיש להם את זה נקראים ALL IN WONDER והם נורא נורא יקרים ואין דגם כזה של גיגבייט.

יאיר תודה על התשובה ואל שמתי לב לזה לא צריך להתעצבן :P

פורסם

TV-OUT.

בTV OUT אתה רואה את מה שבמחשב בטלויזיה.

בVIVO זה כמו כרטיס טלויזיה. {הפוך מTV-OUT}

פורסם

VideoIn זו כניסה של בכרטיס שאתה יכול לחבר אלייה מצלמה ווידיאו או כל מכשיר קלט אחר שיש לו S-VIDEO אן COMPOSITE אתה יכול לחבר ממיר של YES ואז זה ישמש אותך כ כ.טלוויזיה.

ואין לך את זה בכרטיס רדאון שלך כי הכרטיסים של ATI שיש להם את זה נקראים ALL IN WONDER והם נורא נורא יקרים ואין דגם כזה של גיגבייט.

יאיר תודה על התשובה ואל שמתי לב לזה לא צריך להתעצבן :P

אני לא מתעצבן, פשוט שאלו את זה ה-מ-ו-ן פעמים :)

פורסם

ל-KENNY

זאת יציאת TV-OUT S-VIDEO

אתה יכול לחבר דרכה אל הטלוויזיה

VIDEO-IN מאפשר לכידה של התמונה (CAPTURE)

פורסם

TV-OUT.

בTV OUT אתה רואה את מה שבמחשב בטלויזיה.

בVIVO זה כמו כרטיס טלויזיה. {הפוך מTV-OUT}

טעות VIVO זה לא כרטיס טלוויזיה מכיוון שבכרטיס טלוויזיה ישנו TUNER של ערוצים שיכול לחפש אותם לפי תדרים וכו' ופה יש פשוט שקע ךאות כניסה באותו התדר כך שאם הוא מחבר לשם נגיד אנטנה הוא לא יוכל לקלוט כלום אבל אם הוא יחבר ווידיאו הוא כן יראה אותו במחשב.

פורסם

יקירי, אתם בנירוואנה? הבנאדם שאל שאלה ואתם בסתלבט.. מה עדיף ה 4200 GF או הרדאון 9200? גם אני עומד לקנות ומאוד אשמח לקבל המלצה מוסמכת ומחירים שלא יגלשו מעבר ל-600-700 ש"ח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים