עבור לתוכן

מחפש עצה לקניית לפטופ לצרכים בסיסיים, מכירים Gigabyte?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים וחברות יקרים

זה עומד להיות הנייד הראשון שלי!

בגדול, צרכים די בסיסיים: Office, סרטים בDVD, הורדת סרטים, מוזיקה, קצת פוטושופ ואינטרנט

תקציב: גג 4000

מסך: 15.4

מעבד: Core2Due (אם כבר מחשב חדש, שיהיה מעבד חזק...)

זכרון: 2GB (נראה לי מספיק לשימושים בסיסיים), דיסק 160GB

עדיף מחשב שיהיה ללא מערכת הפעלה - לא רוצה להעמיס עליו ויסטה אלא XP

עד עכשיו קראתי קצת ושמעתי ש Gigabyte עשויים לספק את הסחורה בשבילי.

יש למישהו נסיון של קצת יותר מחודש עם החברה הזו?

המלצה על דגם ספציפי?

האם צריך התאמות מיוחדות להתקנת XP על המחשבים שלהם?

יש עוד חברות שמספקות ניידים ללא מערכת הפעלה?

תודה מקרב לב ושבוע נהדר

פורסם

אחי אתה מזכיר לי את עצמי כשהמותג שלהם בניידים היה ממש חדש ושכחתי..!

טוב אז יש לי את ה W566N כבר 9 חודשים מרוצה ממנו מאד מספק את על צרכיי קנייה מעולה ביחס למחיר..!

תגיד איזה דגם אתה רוצה לקנות ונדע להגיד לך יותר..!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה

חשבתי על w566u

יש להם כמה מפרטים, אני פתוח להצעות נוספות

אגב, צריך להתקין XP מיוחד או כזה רגיל - כזה שמתאים גם למחשב נייח?

תודה

פורסם

תשמע ה U הוא מחשב נחמד רק אל תבנה כמובן על משחקים..!

סוללה מחזיקה שעתיים +-, ורמקולים ככה ככה אבל אחלה מחשב שבעולם שווה כל שקל..!

וכן מתקינים עליו רגיל לא צריך שום דבר מיוחד..!

פורסם

הי לכולם סליחה שאני מתפרץ ככה לתוך דיון אבל חבל לי לפתוח עוד דיון באותו נושא .....

גם אני מתעניין באותו דגם שהומלץ על ידי ran1809 ועולה השאלה הבאה.

בת הזוג שלי צריכה את המחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות, האם התוכנות שנמצאות במאגדת התוכנות של ADOBE MASTER COLACTION תעבוד על מחשב כזה?

ברור לי שתוכנות כמו 3DMAX ו אפטר אפקט יהיו מאד כבדות לנייד אבל אני יותר מדבר על תוכנות כמו פלאש ופוטושופ אילוסטרייטור הכול מגירסא cs3 .

אשמח לדעת האם מחשב הזה יעשה את העבודה .

תודה אסף

פורסם

אני אישית עובד עם פוטושופ על מחשב קצת חזק יותר..!

אבל אחד עם מעבד טוב יפעיל את זה מעולה כיוון שלתוכנות האלה לא צריך כרטיס מסך מיוחד..!

ובקשר לתוכנה ששאלת לא מכיר אז אני לא אגיד סתם חכה ייענו לך כבר..~

פורסם

הי רן .

תודה על התגובה מה זה מחשב חזק יותר ?

כאשר אני מתכוון לרכוש את המחשב אני מתכוון להוסיף עליו נושא של 4G זיכרון מן הסתם, כדי שהוא יהיה חזק יותר.

עכשיו שאלה קטנה הוא מגיע ללא מערכת הפעלה נכון ? ואומר שאני שם עליו מערכת הפעלה איזה שאני רוצה ועדיין תינתן לי האחריות או שמגבילים אותי? (כמובן שמדובר על תוכנות חוקיות)

פורסם

asaf, אתה יכול להתקין איזו מערכת הפעלה שאתה רוצה (בתנאי שהדרייברים למחשב קיימים כמובן, אני לא יודעת מה המצב עם מחשבי ג'יגבייט אבל ניתן לבדוק בקלות באתר שלהם), במיוחד אם המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה בכלל.

ממליצה שתפתח ת'רד משלך, לא מדובר באותם שימושים בכלל ואני לדוגמא כבר התבלבלתי ועניתי לך במקום לפותח הת'רד.

פותח הת'רד, ביחס ל-Gigabyte, זה כמובן תלוי בדגם אבל איכות הבניה היא פחות או יותר כצפוי מסדרה צרכנית, קצת לצד הנמוך של הסקאלה. חלק מהדגמים שלהם סובלים מבעיות Touchpad רע ובדר"כ הסוללה חלשה מהממוצע. מצד שני הם מציעים מפרט גבוה למחיר ואחריות לשנתיים. לשימושים שלך אין לך צורך במפרט חזק במיוחד (אלא אם כן פוטושופ זה שימוש מרכזי) .

פורסם

טוב אז השואל הראשון יש לך תשובה..!

בהצלחה לך..!

אסף עד שתפתח תר'ד אז ככה אם התוכנה חוקית אין בעייה של אחריות...אם אתה רוצה 4 ג'יגה אז קח בחשבון שאתה חייב מע' הפעלה של 64 ביט שתתמוך בכמות הזיכרון הזו כי 32 תומכת בעד 3 ג'יגה מחשב חזק זה אולי מעבד חזק יותר עם זיכרון מוטמן של 3 או 4...וזהוא עניתי על הכל אני חושב..!

וד"א אחלה שירות יש לאחריות..!

פורסם
  • מחבר

רק עוד שאלה קטנה:

מה לגבי הסדרות האחרות חוץ מה-W566U?

העניין של הסוללה קצת מטריד אותי - הייתי מעדיף שעתיים וחצי פלוס. יש ל Gigabyte מה להציע בנושא (בטווח הדרישות שלי?)

פורסם

לא אחי אין להם משהוא אחר להציע בעניין..!

אבל אני אגיד לך את האמת רוב המחשבים בסכומים האלה ואפילו קצת יותר ...אלו החסרונות וזה אחד מהם רובם ייתנו לך זמני סוללה כאלה שהם לא גבוהים במיוחד אין מה לעשות..!

אל תצפה ממחשב במחיר "די נמוך" לתת זמן של 3 שעות מסכים על זה שיש סוללות טובות יותר משל הגיגהבייט אבל אז תמצא בהם חסרונות אחרים..!

תכוון את עצמך לדברים החשובים יותר ופחות ווכה תצטרך להתפשר על מה שהכי מתאים לך.!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים