עבור לתוכן

למה כדאי להיות צמחוני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זומבי אני מסיק כמה מסקנות לגביך:

1. אתה כנראה מהאשכנזים שלא נולדו בארץ.. אשכנזים הם אחלה, אבל יש את האלה שממש מגזימים כמוך

2. אתה נראה כמו שחיף עלוב שעושים לו פוו והוא עף

3. אתה תגיע למקסימום גובה של מטר וחצי

4. הילדים שלך יהיו שחיפים

5. אתה תמות מתת תזונה אם תמשיך לאכול רק מוצרי חלב

כל הצמחונים האלה... גועל נפש אין שום דבר רע בבשר זאת שרשרת המזון לא טוב לך תתאבד ואל תנסה פה לגרום לאנשים למות שלא יאכלו בשר.

ומתי תבין מר זומבי בן ה-5 שלחיות אין רגשות כמו לבני אדם, שהבן של אבא כלב מת אבא כלב לא עצוב!! וזה לא סתם!

אתה רואה הרבה ערוץ 6 אהה? כל החיות המדברות האלה, זה לא אמיתי :lol:

חחחחחחחחח בהפסקה הילד הזה מביא פסטרמה הילד השני מביא שניצל ההוא תופס נקנקייה כפולה ורק אתה אוכל קוטג' שחיממת במיקרו כמו איזה גלמוד.

בואנה, שהחבר'ה עושים מנגל מה תביא ירקות?

עזוב, אתה מקרה אבוד

בן כמה אתה? בד"כ ילדים מעל גיל 8-9 מבינים כבר שזה בסדר ולחיות אין רגשות כמו לבני אדם אז הם מפסיקים עם זה..

אז יאללה אחי, תפוס מנגל קנה חזה עוף מנגל אותו ותאכל ותפסיק להיות אהבל אני אומר את זה לטובתך אחי.

יום נעים

אתה מנסה לעצבן אבל אתה לא מצליח,ולא אני לא אשכנזי אני טריפולטאי ולא אני לא נראה כמו שחיף אולי אתה נראה ככה אבל אני לא אני בן 15 וחצי אם אתה רוצה לדעת ואני נראה טוב מאוד וגם בין הכי גבוהים בשיכבה אצלי מעניין מי באמת רואה פה ערוץ 6.....,כמו כן יש לי גם הרבה חברים צימחוניים ולא גם הם לא נראים כמוך,וגם הם גבוהים וההתפתחות שלהם מצויינת! ואת המטר וחצי עברתי כבר מזמן...וכן לחיות יש רגשות אויל לא לך אין לי עכשיו כוח אל אנשים טיפשםי כמוך אתה רוצההוכחות שלחיות יש רגשות? תשאל את ההורים שלך...

האא ועוד משהו אני דיי שמן תתפלא אז כל הדעות הדפוקות שלך תשמור לעצמך "אחי"

ואני עושה לפחות את המינימום ולא אוכל בשר

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זומבי אני מסיק כמה מסקנות לגביך:

1. אתה כנראה מהאשכנזים שלא נולדו בארץ.. אשכנזים הם אחלה, אבל יש את האלה שממש מגזימים כמוך

2. אתה נראה כמו שחיף עלוב שעושים לו פוו והוא עף

3. אתה תגיע למקסימום גובה של מטר וחצי

4. הילדים שלך יהיו שחיפים

5. אתה תמות מתת תזונה אם תמשיך לאכול רק מוצרי חלב

כל הצמחונים האלה... גועל נפש אין שום דבר רע בבשר זאת שרשרת המזון לא טוב לך תתאבד ואל תנסה פה לגרום לאנשים למות שלא יאכלו בשר.

ומתי תבין מר זומבי בן ה-5 שלחיות אין רגשות כמו לבני אדם, שהבן של אבא כלב מת אבא כלב לא עצוב!! וזה לא סתם!

אתה רואה הרבה ערוץ 6 אהה? כל החיות המדברות האלה, זה לא אמיתי :lol:

חחחחחחחחח בהפסקה הילד הזה מביא פסטרמה הילד השני מביא שניצל ההוא תופס נקנקייה כפולה ורק אתה אוכל קוטג' שחיממת במיקרו כמו איזה גלמוד.

בואנה, שהחבר'ה עושים מנגל מה תביא ירקות?

עזוב, אתה מקרה אבוד

בן כמה אתה? בד"כ ילדים מעל גיל 8-9 מבינים כבר שזה בסדר ולחיות אין רגשות כמו לבני אדם אז הם מפסיקים עם זה..

אז יאללה אחי, תפוס מנגל קנה חזה עוף מנגל אותו ותאכל ותפסיק להיות אהבל אני אומר את זה לטובתך אחי.

יום נעים

LOL !!!!!!!

אני מרוקאי אולי זה קשור שאני אוהב בשר?

פורסם

דיי זומבי רד מזה, כולם שונאים אותך עכשיו ובצדק.

אנשים כמוך מדליקים לי ת'פיוז

לך לפורום של תנובה תדבר שם..

אתה לא תצליח לשכנע אף אחד בטפשות בלהיות צמחוני

אני מכיר אנשים כמוך.. אתה תיהיה סרבן שתיהיה גדול, תסרב להתקלח עם החבר'ה בצבא ואתה תמות מרעב שם, אתה חושב יתנו לך סלט לפני קרב?

פורסם
  • מחבר

אני מכיר אנשים כמוך.. אתה תיהיה סרבן שתיהיה גדול, תסרב להתקלח עם החבר'ה בצבא ואתה תמות מרעב שם, אתה חושב יתנו לך סלט לפני קרב?

אף אחד לא שונא אותי חוץ ממך,מתנגדים לדעות שלי זה כן...ואני לא יסרב להתקלח עם החברה בצבא ואני לא הולך לחייל קרבי וכן הצבא דואג למנות צמחוניות,אתה מתחמם מהר וזה לא טוב בסוף יהיה לך התקף לב רואה אני גם יכול להפחיד אותך...

פורסם

אתה חושב יתנו לך סלט לפני קרב?

אם לי יתנו סטיק בקר אני נכנס לרשות וטוחן את כל הערבים שם

אתה רוצה להגיד שנותנים לפני פעולות בשר

זהו אני הולך לקרבי

פורסם

אני שונא צמחוניים/טבועניים וכו'.

פורסם

כמה דברים

1. הויטמין שדיברת עליו הוא B12, ויש אותו בהרבה דברים אחרים.

2. ביצי חופש, סלח לי, זה BS אחד גדול. או שאתה אוכל ביצים וחלב, או שאתה לא. איך התרנגולות הגיעו לשם?

3. ביצה שעושים ממנה חביתה, קרובה יותר למחזור של תרנגולת מאשר לאפרוח.

4. שחיטה כשרה היא אחת השחיטות הגרועות ביותר, ולא חוקית בכמה מדינות מתוקנות (ולא, לא בגלל אנטישמיות). הנורא ביותר זה שהרבנים מתוך בורות אסרו הימום לפני השחיטה כי הם מאמינים שכתוצאה מההלם לא כל הדם ינזל החוצה (מה שהוכח, ע"י מחקרים, כשטויות).

5. במדינות שהשחיטה הכשרה נאסרה, הרבנים הסכימו להלם לפני ההרג (מה שכן חוקי).

6. לחיות יש רגשות, אחת משיטות השחיטה הנפוצות יותר (לא בארצנו, בעולם) פותחו כך שהחיות לא יפחדו מהדבר שהם הולכים לקראתו.

7. אני מזמין את GeIL לנסות לעשות "פוו" לכמה צמחוניים שאני מכיר.

8. אני לא צמחוני.

יום טוב

פורסם

מישה מה שאמרת עכשיו פשוט מגעיל ולא חשבתי שתירד לרמה כזו...

אני רוצה להיות צמחוני, יש לך בעיה עם זה?

אתה רוצה תאכל כמה בשר שאתה רוצה אבל אני לא יגע בבשר...

לא חשבתי שאחד כמוך ירד לכזו רמה.

פורסם

הייתי מביא באן לכמה אנשים, אבל אני עצלן לכן אני רק אנעל את הת'רד.

יחד עם זאת, You know who you are.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים