עבור לתוכן

למה כדאי להיות צמחוני

Featured Replies

פורסם

אם הייתה טיפה יותר מעמיק בנושא הייתה מבין שלביצים לא מופרות אין אפרוחים

עכשיו סתרת את עצמך

ביצים לא מופרות קורות בעיקר כשהנקבות מורחקות מהזכרים וזה לא קורה כש"התחרנגולות מסתובבות חופשי ולא בכלוב"

אז אתה רוצה להגיד שמחסלים את כל הזכרים אבל לא את הנקבות כי זה כבר דבר רע :saint:

וגם אם יש ביצים לא מופרות מתוך ביצים מופרות אין דרך לגלות איזה מופרית ואיזה לא בלי לשבור את הביצה.

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק אם יש לך רכב או רישיון.

זומבי - עשה לי טובה. מהביצים שהוטלו ואכלת הייתה יכולה להתפתח קהילה ענקית, חלאס לנסות לעזור למצפון היפה נפש שלך.

רישיון יהיה בעזרת השם עוד חודש-אז דחינו את זה ?

ואתה צודק ! זומבי חאלס להצדטק אחי אתה רוצח בדם קר !

לפחות אני ומישה אוכלים בשר של חיות בוגרות

אבל אתה ממש אכזרי להרוג תינוק שאפילו לא נולד ?@?@?

זוועה....פשוט זוועה...

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא.

פבל הוא אחד האנשים הכי אמתיים והכי נורמאלים שקיימים בעולם הזה. הוא יותר נורמאלי ממך זה על בטוח.

תסמוך עלי שאני מצדד ותומך בכל מילה שהוא כתב.

לפחות לי יש מוח....

פורסם

עכשיו סתרת את עצמך

ביצים לא מופרות קורות בעיקר כשהנקבות מורחקות מהזכרים וזה לא קורה כש"התחרנגולות מסתובבות חופשי ולא בכלוב"

אז אתה רוצה להגיד שמחסלים את כל הזכרים אבל לא את הנקבות כי זה כבר דבר רע :saint:

וגם אם יש ביצים לא מופרות מתוך ביצים מופרות אין דרך לגלות איזה מופרית ואיזה לא בלי לשבור את הביצה.

אווווו.... מישהו פה קיבל יבוש עצבני?

אני מת לראות איזה תגובה מסכנה הוא יתן כדיי להשתיק את המצפון שלו.

פורסם

לפחות לי יש מוח....

מוח דפוק ביותר. ויהיה טעים מאוד לשים אותו על המנגל.

פורסם

אני גם צמחוני אבל אני אוכל ביצים, גבינות וכאלו........

אני לא יתחיל להתווכח איתכם שלאכול ביצים זה אותו דבר כמו לאכול בשר כי לדעתי זה לא.....

זה פשוט מגעיל לראות את התמונות של בעלי החיים ככה....

מישהו כאן אמר שהיו מעמידים אותנו בג'ונגל והיו אוכלים אותנו ובלה בלה בלה.....

אולי אותך היינו מעמידים בג'ונגל ותראה איזה כאבים זה שמכניסים לך שיניים בבטן ואתה חי.

בוא לא נלך רחוק מידי... שאתה בטעות נחתך זה לפעמים כואב מוות.... אז תתאר לך איזו

התעללות עוברת החייה.

פורסם

מישהו משתוקק לחזור לרשימת ה Ban.. ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו סתרת את עצמך

זה לפחות עדיף על ביצי תנובה ולפחות הם חופשיות אולי הם מופרדות מהזכרים אבל לפחות יש להם שטח שיוכלו להסתובב בו ולא כלואות בכלוב פיצפון עם עוד 20 תרנגולות..

פורסם
  • מחבר

אני גם צמחוני אבל אני אוכל ביצים, גבינות וכאלו........

אני לא יתחיל להתווכח איתכם שלאכול ביצים זה אותו דבר כמו לאכול בשר כי לדעתי זה לא.....

זה פשוט מגעיל לראות את התמונות של בעלי החיים ככה....

מישהו כאן אמר שהיו מעמידים אותנו בג'ונגל והיו אוכלים אותנו ובלה בלה בלה.....

אולי אותך היינו מעמידים בג'ונגל ותראה איזה כאבים זה שמכניסים לך שיניים בבטן ואתה חי.

התעללות עוברת החייה.

חזק ואמץ אחי :) סוף סוף מישהו נורמאלי :):jump:

פורסם
  • מחבר

מוח דפוק ביותר. ויהיה טעים מאוד לשים אותו על המנגל.

תראה אני לא רוצה להגרר לריב פה כי ממש לא בא לי להחסם אתה בן אדם רע,מה אפשר לעשות כמו שאמרתי טעויות קוראות וזה עצוב מאוד...אני מתנחם בעובדה שעדיין נשארו בעולם הזה אנשים נורמאלים.

פורסם

התעללות עוברת החייה.

ההתעללות היא אפסית בשחיטה הכשרה

אתה הורג את החיה כל כך מהר שהיא תוך שניות בודדות שוכבת מתה

אם אותך יחתו מתוך שינה ואתה תמשיך לישון זה באמת יכאב לך?

ואם יש פה אנשים שרוצים להצתדק אז אפשר ללכת עד הסוף:

עשיתם שיעורי בית היום(אני לא אבל לא קשור) אז רצחתם יער ובו רצחתם מאות קופים וזנים של יצורים אחרים שלעולם לא יחזרו.

אז תגידו לי עשיתם שיעורים היום?

פורסם

זומבי אני מסיק כמה מסקנות לגביך:

1. אתה כנראה מהאשכנזים שלא נולדו בארץ.. אשכנזים הם אחלה, אבל יש את האלה שממש מגזימים כמוך

2. אתה נראה כמו שחיף עלוב שעושים לו פוו והוא עף

3. אתה תגיע למקסימום גובה של מטר וחצי

4. הילדים שלך יהיו שחיפים

5. אתה תמות מתת תזונה אם תמשיך לאכול רק מוצרי חלב

כל הצמחונים האלה... גועל נפש אין שום דבר רע בבשר זאת שרשרת המזון לא טוב לך תתאבד ואל תנסה פה לגרום לאנשים למות שלא יאכלו בשר.

ומתי תבין מר זומבי בן ה-5 שלחיות אין רגשות כמו לבני אדם, שהבן של אבא כלב מת אבא כלב לא עצוב!! וזה לא סתם!

אתה רואה הרבה ערוץ 6 אהה? כל החיות המדברות האלה, זה לא אמיתי :lol:

חחחחחחחחח בהפסקה הילד הזה מביא פסטרמה הילד השני מביא שניצל ההוא תופס נקנקייה כפולה ורק אתה אוכל קוטג' שחיממת במיקרו כמו איזה גלמוד.

בואנה, שהחבר'ה עושים מנגל מה תביא ירקות?

עזוב, אתה מקרה אבוד

בן כמה אתה? בד"כ ילדים מעל גיל 8-9 מבינים כבר שזה בסדר ולחיות אין רגשות כמו לבני אדם אז הם מפסיקים עם זה..

אז יאללה אחי, תפוס מנגל קנה חזה עוף מנגל אותו ותאכל ותפסיק להיות אהבל אני אומר את זה לטובתך אחי.

יום נעים

פורסם

חזק ואמץ אחי :) סוף סוף מישהו נורמאלי :):jump:

לאכול ביצים זה בידיוק כמו לאכול בשר, אתה הורג פה מישהו שאפילו לא יצא לעולם, אז עשה טובה, אל תנסה להשתיק את המצפון הצבוע שלך.

פורסם

זה לפחות עדיף על ביצי תנובה ולפחות הם חופשיות אולי הם מופרדות מהזכרים אבל לפחות יש להם שטח שיוכלו להסתובב בו ולא כלואות בכלוב פיצפון עם עוד 20 תרנגולות..

מעניין לאן נעלמו כל הזכרים?

פורסם

ומתי תבין מר זומבי בן ה-5 שלחיות אין רגשות כמו לבני אדם, שהבן של אבא כלב מת אבא כלב לא עצוב!! וזה לא סתם!

עכשיו אני לא מסכים

כשמדברים איתי על בשר ועל צבועים אני מתרגז אבל אל תגיד כזה דבר

לחיות יש רגשות

אתה כנראה עירוני שלא גדל ליד חיות אני מאמין שלחיות יש רגשות ולכן צריך לשחוט אותם כמה שיותר מהר בשביל שיסבלו הכי פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים