עבור לתוכן

למה כדאי להיות צמחוני

Featured Replies

פורסם

שטויות !!

תבלינים אמורים להוסיף להעשיר את הטעם...

אבל הדומננטיות של הטעם היא של הבשר...

ויצא לי לאכול פעמיים או שלוש סטייק על האש ללא תבלינים

הטעם עדיין מעולה !!!

ואתה אפילו לא יכול להתווכח "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

מה שטעים לאחד לא בהכרח טעים לשני

צודק.

אנחנו כמעט כל סופשבוע עושים על האש ואני שם לי כמה צלעות כבש בלי כלום, ויוצא מצויין מאוד. למרות שעדיין עם תבלינים זה יותר טוב, אבל לפעמים רוצים להנות קצת רק מבשר נטו.

OR007 - עד שלא תטעם בחיים שלך חזיר אין לך זכות דיבור על "מגעיל שמגעיל". כל מה שאתה אומר מגיע רק מהסביבה שלך.

אגב לירן, הגחלים אצלנו תמיד חמים והמקפיא מלא בשר מכל טוב.

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם יודעים מה אני הייתי רוצה לראות ?

איזה חבורה של צמחוניים תקועים באמצע הספארי בלי נשק , ושיהפכו לסעודה של להקה של לביאות , פומות , תנינים ועוד כמה אוכלי בשר חביבים .

זה מחזה שאני מאוד ארצה לראות . בלי הרדמה , בלי חומרים משכי כאבים , פשוט הם יהפכו לארוחת צהריים של מישהו אחר .

ואז נראה אותך אומר שאסור לאכול בשר , וזה רצח ובלה בלה בלה .

אנחנו טורפים , מהסוג המרושע ביותר . אנחנו אוכלים את מה שאנחנו הורגים . מאז שאנחנו קיימים , זה מה שעשינו . ציידים הורגים ואוכלים . זה לא משנה איך הורגים , זה לא משנה מה הורגים , העיקר שיהיה מה לגרור הבייתה לאכול .

זה שאתה הולך נגד הזרם , סבבה לך . אני מחובר מאוד לצד האוכל בשר שלי , ותאמין לי , אם וכאשר יזדמן לי , אני דיי לא אתנגד לטעום בשר אדם , ועוד אם יגידו לי שהוא היה צמחוני , אז אולי אני אפילו אהנה יותר .

* עוררתם את היצר הסאדיסטי שלי , לא עושים כאלה דברים . וכן , אני לוקח אחריות מלאה על מה שכתבתי . כן , אני מוכן לאכול בן אדם .

יאמי .

פורסם

אני צמחוני אני אוכל רק ביצי חופש שהתרנגולות מסתובבות חופשי ולא בכלוב צר עם עוד איזה 20 תרנגולות בתוכו...ודברי חלב אני אוכל אני רק לא אוכל בשר כי לפי דעתי זה ממש מיותר ואכזרי אבל אני משתדל כמה שפחות לאכול דברים שהחיות עברו התעללות ותנאים קשים...

רוצח

אתה רוצח תרנגולים מסכנים שיכלו להוולד

והם היו מטילים תרנגולים קטנים משלהם

ובכך את משמיד קהילות שלמות של תרנגולות(שיכלו להיות סבבה על המנגל אבל לא קשור).

פורסם
  • מחבר

צודק.

אנחנו כמעט כל סופשבוע עושים על האש ואני שם לי כמה צלעות כבש בלי כלום, ויוצא מצויין מאוד. למרות שעדיין עם תבלינים זה יותר טוב, אבל לפעמים רוצים להנות קצת רק מבשר נטו.

OR007 - עד שלא תטעם בחיים שלך חזיר אין לך זכות דיבור על "מגעיל שמגעיל". כל מה שאתה אומר מגיע רק מהסביבה שלך.

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :puk :puke::puke::puke:

פורסם

אני צמחוני אני אוכל רק ביצי חופש שהתרנגולות מסתובבות חופשי ולא בכלוב צר עם עוד איזה 20 תרנגולות בתוכו...ודברי חלב אני אוכל אני רק לא אוכל בשר כי לפי דעתי זה ממש מיותר ואכזרי אבל אני משתדל כמה שפחות לאכול דברים שהחיות עברו התעללות ותנאים קשים...

תחשוב על כל התרנגולות שיכולו להוולד אם לא היית אוכל אותן כחביתה. רוצח! רוצח!!! :P

פורסם
  • מחבר

רוצח

אם הייתה טיפה יותר מעמיק בנושא הייתה מבין שלביצים לא מופרות אין אפרוחים

פורסם

צודק.

אני יכול לגור אצלך איזה שבוע !?

פורסם

רוצח

צודק!

זומבי, מה יש לך להגיד על זה? אני מקווה שזה יהיה יותר נורמאלי מהתגובה המטומטמת והמפגרת שנתת לי.. טוב נו, מה אפשר לצפות מיפה נפש צבוע כמוך?

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה אני הייתי רוצה לראות ?

איזה חבורה של צמחוניים תקועים באמצע הספארי בלי נשק , ושיהפכו לסעודה של להקה של לביאות , פומות , תנינים ועוד כמה אוכלי בשר חביבים .

זה מחזה שאני מאוד ארצה לראות . בלי הרדמה , בלי חומרים משכי כאבים , פשוט הם יהפכו לארוחת צהריים של מישהו אחר .

ואז נראה אותך אומר שאסור לאכול בשר , וזה רצח ובלה בלה בלה .

אנחנו טורפים , מהסוג המרושע ביותר . אנחנו אוכלים את מה שאנחנו הורגים . מאז שאנחנו קיימים , זה מה שעשינו . ציידים הורגים ואוכלים . זה לא משנה איך הורגים , זה לא משנה מה הורגים , העיקר שיהיה מה לגרור הבייתה לאכול .

זה שאתה הולך נגד הזרם , סבבה לך . אני מחובר מאוד לצד האוכל בשר שלי , ותאמין לי , אם וכאשר יזדמן לי , אני דיי לא אתנגד לטעום בשר אדם , ועוד אם יגידו לי שהוא היה צמחוני , אז אולי אני אפילו אהנה יותר .

* עוררתם את היצר הסאדיסטי שלי , לא עושים כאלה דברים . וכן , אני לוקח אחריות מלאה על מה שכתבתי . כן , אני מוכן לאכול בן אדם .

יאמי .

שתי מילים

ח-ו-ל-ה נ-פ-ש

פורסם
  • מחבר

צודק!

זומבי, מה יש לך להגיד על זה? אני מקווה שזה יהיה יותר נורמאלי מהתגובה המטומטמת והמפגרת שנתת לי.. טוב נו, מה אפשר לצפות מיפה נפש צבוע כמוך?

אם הייתה טיפה יותר מעמיק בנושא הייתה מבין שלביצים לא מופרות אין אפרוחים ,לפחות אני יפה נפש זה עדיף על אנשים שלא מבינים מה הם אוכלים,ועוד משהו נגיד זה היה בסדר לאכול בשר? למה לעזאזל אנשים מתעללים בחיות?? לא יכולים לעשות את זה בצורה יותר "אנושית" (למרות שנראה לי שחייתית פה יותר תתאים...ושוב המבין יבין)

פורסם

אני יכול לגור אצלך איזה שבוע !?

רק אם יש לך רכב או רישיון.

זומבי - עשה לי טובה. מהביצים שהוטלו ואכלת הייתה יכולה להתפתח קהילה ענקית, חלאס לנסות לעזור למצפון היפה נפש שלך.

פורסם

שתי מילים

ח-ו-ל-ה נ-פ-ש

חולה נפש שיום אחד יצוד אותך ויאכל אותך :-*

פורסם
  • מחבר

רק אם יש לך רכב או רישיון.

זומבי - עשה לי טובה. מהביצים שהוטלו ואכלת הייתה יכולה להתפתח קהילה ענקית, חלאס לנסות לעזור למצפון היפה נפש שלך.

אם הייתה טיפה יותר מעמיק בנושא הייתה מבין שלביצים לא מופרות אין אפרוחים

פורסם

שתי מילים

ח-ו-ל-ה נ-פ-ש

לא הוא לא.

פבל הוא אחד האנשים הכי אמתיים והכי נורמאלים שקיימים בעולם הזה. הוא יותר נורמאלי ממך זה על בטוח.

תסמוך עלי שאני מצדד ותומך בכל מילה שהוא כתב.

פורסם

אבל פיבליק ( ;D), כשאתה צד חיה אתה פשוט הורג אותה וזהו, אתה לא תתחיל להתעלל בה במשך שבועות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים