פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אהלןאמא שלי רוצה לקנות לאפטופ, בעיקר לאינטרנט, מיילים וכו' - לא משהו רציני.חשוב מאוד גם שהוא לא יתחמם ולא יהיה רועש כי אני חוזה שהיא לא תכבה אותו יותר מדי אם בכלל.יש מצב טוב שהוא יחובר לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים אז אני צריך גם שיהיה לו יציאת DVI או HDMI,וכמובן BT ו- WIFI לצורך אינטרנט ורשת.משקל לא רלוונטי כי הוא הולך להיות בשימוש רק בבית כנראה, וגם סוללה לא כ"כ קריטית בדיוק מהסיבה הזאת.אין צורך במע' הפעלה.תודה!
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים בעקרון יש את הHP 530 שהוא מאוד מאוד מאוד בסיסי...מסך קצת מעצבן כי יש השתקפויות.קצת כבד ומגושם, אבל אמרת שזו לא ממש פונקציה. יש לו חיבור VGA.ואם אתה רוצה לקבל דיסקים של XP אתה צריך לקחת את הדגם שמגיע עם VISTA BUSINESS.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אני לא מכירה מחשב בתקציב הזה עם יציאת HDMI/ DVI.אם אתה יכול להעלות את התקציב אז בסביבות 3500 יש את ה-Inspiron 1525 של דל שהוא קניה לא רעה והמחיר די מתאזן כי יש אחריות 3 שנים. אם לא תצטרך כנראה להתפשר על S-video
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים ה-Inspiron 1525? היתרון העיקרי שלו הוא בזמן האחריות הארוך ויציאת ה-HDMI. חוץ מזה הוא בערך מקביל לרוב המחשבים האחרים ברמת המחיר הזו. אין הבדלים עצומים מבחינת האיכות, רמת החימום או השקט (הם כולם לא ממש מצטיינים בנושא ). יש אנשים שטוענים שהמחשב רועש מהממוצע, לדעתי לא מדובר בהבדל משמעותי ובכל מקרה התקציב עם הדרישה ל-HDMI לא מאפשרים לשים שקט בעדיפות עליונה. מבחינת מפרט לא תקבל משהו מאד חזק בתקציב כזה אבל זה בהחלט יספיק לשימושים. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.