עבור לתוכן

פנסוניק מנסה לטרוף כמה קלפים.. תכירו את ה-G1

Featured Replies

פורסם

נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?)

הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות

תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview

פורסם

נו זה דיי ברור שכולם יתחילו לצאת בהצהרות לפני הפוטוקינה.... אני לא ממש בעד LV בלבד, לא אחרי שהתנסתי קצת ב SLR :). אבל אני יחכה עד אחרי התערוכה ולביקורת מקיפה ::)

פורסם
  • מחבר

ממש מוזרה המצלמה הזו.. העינית לגמרי אלקטרונית, זה כאילו לקחו את כל הפאנצ' ב-SLR

פורסם

נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?)

האוטופוקוס עובד עם שתי העדשות שהוכרזו בפלטפורמה הזו (MicroFourThirds) ועם כל העדשות העתידיות שייצאו עבורה. העובדה שהוא עובד עם 4 עדשות מפלטפורמת ה-FourThirds זה בונוס שולי כי הן ממילא דורשות מתאם, ואני לא חושב שהרבה אנשים רוצים להשתמש בעדשות עם מתאם (שמוסיף לעלות ולמשקל).

אגב, שמעת על מתאם כלשהו בין פלטפורמות שונות שמאפשר לאוטופוקוס להמשיך לעבוד? אני לא. כשמשתמשים בעדשות של פלטפורמה אחת על אחרת מאבדים תמיד את האוטופוקוס, ובד"כ גם את החשיפה האוטומטית.

מה שכן, אני מצפה שבדגמים עתידיים אפשר יהיה לקבל אוטופוקוס עם עדשות FourThirds אחרות, כי המחיר של האיטיות שולי בהשוואה לאובדן המוחלט של הפונקציה הזו.

הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות

בעיני הדבר המעניין ביותר הוא הפוטנציאל למזעור (שלא ממומש בצורה מספקת ב-G1), והיכולת לצלם ללא הרעש של המראה.

ממש מוזרה המצלמה הזו.. העינית לגמרי אלקטרונית, זה כאילו לקחו את כל הפאנצ' ב-SLR

מצד אחד מאבדים את העינית האופטית (ואת היכולת לפוקוס עוקב מהיר), אבל מצד שני מקבלים מצלמה שקטה בהרבה, עם פוטנציאל גבוה למזעור ועם עינית שכוללת הרבה יתרונות - הגדלה X10 לפוקוס ידני, היסטוגרמה חיה, חיווי ל-WB, מימדי תצוגה שאופייניים לפורמטים גדולים יותר, חיווי מדוייק לעומק שדה בצמצמים פתוחים, חיווי למריחות תנועה במהירויות תריס נמוכות ועוד.

פורסם

נשמע כמו מצלמה מאוד מעניינת לצילומי רחוב , טיולים , אנשים שתמיד עם המצלמה ולא בא להם לסחוב.

אני בהחלט שוקל לקנות את זה -צריך לראות מחיר,משקל ,ואיכות תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים