עבור לתוכן

מחשב למשחקים, תנו דעה...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על:

מעבד: P4 2.4C 800FBS

זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR

דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer

מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower

לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה..

לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P :P :P

השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות

במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי [ לאומת ה 9800 ], אבל אני לא רוצה שהמחשב יקרטע בגלל חומרה ודברים שלא מתאימים, וראיתי אצל כמה חברים... זה פשוט נורא..

הכסף לא משחק פה ממש :jump:, כי אני לא אקנה מחשב ב 10 אלף שקל אבל גם לא ב 100 ;D אני חושב שהמעבד והזכרונות יעשו את עבודתם דיי טוב.. :] רק הבורד...איזה עדיף?

אבקש את סליחת המודרטור.. אם הנושא שלי לא תואם את סוג הפורום.

פורסם

לוח אם תיקח ABIT IS7 עולה בסביבות ה-680ש"ח, מבוסס 865PE כולל SATA, FIREWIRE, LAN

פורסם

הייתי לוקח את הלוח של ASUS, הAsus P4P800 Intel 865PE Motherboard, לוח ששווה ערך בביצועיו ללוח ה875P, זאת מכיוון אפשור תכנולוגיית הPAT, לאחר עדכון ביוס. הוא עולה רק 730 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הרגע ראיתי את הבורד של אסוס באינטרנט והוא דיי מרשים, כשקניתי את ה פנטיום 3 שלי קיניתי בורד של אסוס... בזמנו אזוז הייתה חברה

איכותית עם שם... בזמן האחרון הרבה נתנו לי להבין שהשוק של הבורדים גדל והם מזמן ירדו ברמה.. זה נכון? כי הסכום שאני רוצה

להשקיע בבורד הוא בסביבות 650... באמת שווה להוסיף לאסוס? לא שזה הרבה :lol:

לגבי ה IS7 של אביט, חיפשתי בהרבה אתרים של חנויות בארץ ולא היה שם כזה דגם... אפשר לקבל אתר של חנות מומלצת?

תודה רבה על התגבות!

פורסם

KSP כבר מוכרים את הלוח, ואיך שאני מכיר את KSP מה שרשום באתר הם באמת מוכרים ולא מציעים משהו למכירה לפני שהוא באמת קיים

בארץ.

פורסם

The difference in performance between the IS7 and the P4P800 is close to nothing maybe a frame here or a frame there taking the IS7 would be a good choice.

There was a news in the site not long ago where it said the IS7 would also allow activating the PAT option using a new bios.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים