פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי.עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור.דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים תסגור קבוע את ה-messangerוב-remote procedure call (RPC) תשנה ב-recovery את שלושת האפשרויות ל-take no action (אל תבטל את הסרביס הזה)
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים עמוד עם הסברים על כל סרביס וסרביס, ורשימת סרביסים מומלצתתסתכל שם על העמודה של Internet Gateway ותבדוק על איזה סרביסים אפשר לוותר ועל איזה לא.בקשר לזה:דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.אתה בטח מדבר על הגדרת אייפי ספיציפי ולא אוטומטי על שני המחשבים.אתה יכול לקרוא פה על למה זה עדיף.ואתה משנה את זה בהגדרות של הרשת שלך, במאפיינים של TCP/IP.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר remote procedure call, אתה יכול להסביר על זה? מה זה עושה בדיוק?והמסנג'ר אני משתמש בשירות הזה לכן מעדיף לא לבטל, כי אני שולח הודעות כאלה למחשב השני ברשת.בלי קשר הפיירוול שלי מונע כניסה של הודעות מסנג'ר- לא קיבלתי אפילו אחת.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים כשאתה אומר אני משתמש ב-messanger אתה מתכוון שאתה שותח הודעות דרך תוכנת הצאט msn/windows messanger או שאתה שולח הודעות דרך דוס עם הפקודה net sendאם אתה מתכוון לאפשרות הראשונה תהרוג את הסרביס messanger כי זה ממש לא קשורב-RPC יש פרצה ששולחים לך פקודה לא חוקית והמחשב שלך כתגובה דופק ריסטאל תבטל את ה-RPC פשוט תבטל את האפשרות שהוא דופק ריסט במקרה של שגיאה
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר הגזמת אני מבדיל בין WINDOWS MASSENGER לבין השירות מסנג'ר, אני שולח הודעות למחשב השני ברשת דרךNET SEND ולכן מעדיף תשירות הזה פעיל ;D
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מנסיון אל תבטל את remoter procedure callingאם אתה מבטל אז כדאי שתכין את הדיסק התקנה של הווינדוס כי אתה תצטרך אותו.דפק לי לגמרי את המחשב.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מי דיבר על לבטל אותו? (אם אני לא טועה חזרתי פעמיים על זה שאסור לבטל אותו)סה"כ צריך לשנות את האפשרויות בו שבמקרה של שגיאה לא יבצע ריסטמה גרם לך לחשוב שמדברים על ביטול שלו?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני פשוט הייתי מאד משועמם לפני כמה שבועות אז החלטטי לראות איזה סרביס לא חיוניוכנראה שטעיתי באחת הבחירותמאז אני מאד זהיר בסרביסס שאני מבטל
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר אז בקיצר אני אסכם את הרביסיס שהומלצו לי לבטל1)Error Report2)UPNP- שה FBI ממליץ לסגור אותו!?ואת הסבריביס שיש לשנות:"תסגור קבוע את ה-messangerוב-remote procedure call (RPC) תשנה ב-recovery את שלושת האפשרויות ל-take no action (אל תבטל את הסרביס הזה)"יש למישהו מניסיון משהו להוסיף או לשנות ברשימה הזאת? אולי עוד דברים שכדאי לבטל או לשנות?
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים מחבר דרך אגב המחשב שלי מחובר ברשת ביתית של שני מחשבים אז אם יש סרביסיס שאמרתם לי לבטל והם יפגעו ברשת תיידעו אותי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.