עבור לתוכן

חייב מדריך הפעלה בעברית לפוג'י F100FD.. קיים דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

::)

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת.. ??? פשוט האנגלית שלי לא משו לצערי...

פורסם

תיצור קשר עם היבואן שהביא את המצלמה שלך (הרשמי או המקביל).

אתה גם יכול לבקש משמעוני (היבואן הרשמי) שישלח לך חוברת הדרכה, אבל אני משער שהם לא ישושו לעזור למישהו שלא רכש את המצלמה דרכם ועשויים לסרב או לדרוש ממך סכום מפולפל.

בכל מקרה, המצלמה די פשוטה להפעלה, תלמד קצת עקרונות כלליים לצילום בכלל וצילום דיגיטלי בפרט ותנסה את הפונקציות השונות, בתוך מספר ימים אתה תכיר 90% מהפונקציות. לגבי השאר אתה מוזמן לשאול כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה..

הורדתי גם את המדריך האנגלי ואני מצליח להסתדר איכשהו..

שאלה קטנה.. במפרט המצלמה כתוב שמהירות התריס היא עד 1/1500... אך בהתחשב בזה שככל הידוע לי כרגע (קניתי את המצלמה אתמול) אין אפשרות

לשנות את מהירות התריס ידנית, איך אני מביא את התריס למהירות הזאת? (יש שם תוכנית לצילום "ספורט" אך עדיין זה סה"כ בסביבות 1/150)

אולי יש אפשרות לשנות הגדרות אחרות ואז באופן אוטומטי גם התריס משתנה אם כן אז איזה?

הדבר חשוב לי מאוד ואשמח אם למישהו יש תשובה בנושא..

פורסם

יש לי את ה-F40, שחסרה את מקצת התכונות של ל-F100. למיטב ידיעתי אין אפשרות לבקרה ידנית במצלמה שלך. בשביל רוב הצרכים מהירות של 1/150 בהחלט מספיקה.

במצב M המצלמה לרוב תעדיף לסגור צמצם על פני הקטנת משך החשיפה. רק בתנאי תאורה חזקים המהירות תלך ותפחת עד שתגיע ל-1/1500. הנתון היחיד שניתן לשלוט עליו הוא ה-ISO, ככל שנתון זה יהיה גבוה יותר, המצלמה תוכל להקטין את משך החשיפה, אולם זה יבוא על חשבון איכות התמונה. תנסה לצלם ב-ISO400, שזאת הרמה הגבוהה לפני שיש הדרדרות משמעותית באיכות התמונה.

פורסם
  • מחבר

קצת מבאס הייתי אומר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים