עבור לתוכן

לצערי איני יודע מה לעשות אני זקוק לאיבחון מהיר של בעיה,(מחקו זה נשלח פעמיים)

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו.

אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP.

אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים.

גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים.

עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

פורסם

אחי יש לי בדיוק את אותה הבעיה!!! אחרי שהחזרתי את המחשב מתיקון זה קרה לי...... :kopfpatsch:

גם לי לא ענו כנראה שהם לא יודעים לפתור את זה....

אם אתה מצליח לפתור את הבעיה צור איתי קשר זה חשוב לי אני אצור איתך אם אמצע פתרון

טל...

פורסם

הבעייה התחילה מאז שקנית את המסך?

או שהיא התחילה ממש לאחרונה?

הבעייה קוראת כשאתה מחבר מסך אחר בעל רזולוצייה קטנה יותר?

פורסם

יש לכם אותו כרטיס מסך או מסך ?

מה המכנה המשותף בחומרה שלכם ??

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעייה התחילה מאז שקנית את המסך?

או שהיא התחילה ממש לאחרונה?

הבעייה קוראת כשאתה מחבר מסך אחר בעל רזולוצייה קטנה יותר?

זה קורה כשאני מפעיל משהו שמאמץ קצת יותר את הכרטיס מסך (אני חושב) כי במצב שולחן עבודה הכול פועל מצויין :pissed:

יש לי Gforce 6200 אם זה עוזר

לא זה לא מאז שקניתי את המסך זה לאחרונה בחודש חודשיים האחרונים

אני לא מחבר מסך אחר ...

תודה ... החקירה נמשכת

פורסם

תוריד 3dmark2006 ותריץ אותה 2-3 פעמים, אם הכרטיס קורס - מצאנו את הבעייה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תוריד 3dmark2006 ותריץ אותה 2-3 פעמים, אם הכרטיס קורס - מצאנו את הבעייה.

אני לא יגרום לקריסה בשביל לבדוק את הבעיה.... זה לא חכם :nono:

לא משנה אני ילך למומחים כנראה ... אין מה לעשות אי אפשר לפתור את כל הבעיות בפורומים

פורסם

לי זה דווקא כן נשמע חכם. המשב שלך קורס גם ככה ואתה לא יודע מה הסיבה. הדרך להתמודד עם דברים כאלה היא ע"י איתור הגורם התקול. כרגע החשד הוא בכרטיס המסך. יכול להיות שהוא תקול, יכול להיות שהוא מתחמם יותר מדי.

אם תריץ את הבדיקה שהוצעה לך, תוכל לדעת אם יש בו בעיה או אם להמשיך לחפש את הבעיה במקום אחר במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים