עבור לתוכן

המלצה על מצלמה עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה.

אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה.

הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים):

• קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה?
  • פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?)
  • ניקון P80
  • אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון xD יותר יקר)
  • פנסוניק TZ5

בדקתי בפורום, ולא קל להגיע להחלטה... כמובן שיש הרבה דעות מנוגדות. אפשר לעשות לי קצת סדר?

נ.ב

יש לי אפשרות לבקש שיביאו לי מחו"ל, אם הפערים יצדיקו את זה, אז אפשר קצת להתפרע בדגמים...

פורסם

אם אתה לא רוצה מצלמה גדול אז רק ה TZ5 בקטגוריה כי כל השאר הם מצלמות סופר-זום שגדולים יותר ממצלמות קומפקטיות כמו ה TZ5.

הS5 מצלמה טובה אז קצת מיושנת, פאנאסוניק FZ28 עדיף כבר לקחת כי המחירים בחול כבר דיי דומים ל 18 ( אני מקבל את ה FZ28 מB&H ביום רביעי ואני ישים ביקורת עליה אם תוכל לחכות עד אז והיא עלתה לי בערך 1200 שח) הP80 וה SP670 לדעתי דיי אותו גודל וקצת יותר קטנות מה FZ28 אבל אמור להיות להם איכות צילום פחות טובה מהפאנאסוניק. כמו כן שמעתי שלאולמפוס יש חיי בטריה לא טובים.

אם תוכל לפרט על הצרכים שלך יותר אז יהיה יותר קל להמליץ לך.

פורסם

היתרון של הTZ5 לדעתי הוא בפשטות ובספונטניות הצילום שהמצלמה מציעה.מצב הAI שלה מצליח להוציא יופי של תמונות ברוב הצילומים -אתה רואה משהו יפה בא לך לצלם פשוט תצלם בלי הרבה כיוונונים(כי גם אין לך הרבה מה לכוונן- :yelclap:) מעבר לזה הזום שלה פשוט פנטסטי המסך מדהים והוידאו מצויין עם אפשרות לזום בזמן הצילום.אם אתה כמוני צלם חובב שרוצה מצלמה ידידותית וטובה זו המצלמה שלך.אם אתה צלם יותר רציני שרוצה לשלוט על הצילום חפש במקום אחר(מעבר לזה שהיא קומפקטית קלה ויש מצבי צילום שונים כמעט לכל מצב)

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים