עבור לתוכן

איפה הכי כדאי להמיר דולר לשקל?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים

אני לא ממש מבין איך זה הולך...

לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625..

השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל?

ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא

פורסם

אני חושב שהדולר עכשיו במגמת עליה, וכל חודש הוא יעלה עוד, אבל הסכום שלך קטן, כך שאין לך למה ממש לחכות.

פורסם

לפי סדר עדיפות:

1. למכור למישהו שנוסע לחו"ל

2. CHANGE

3. בנקים

פורסם
  • מחבר

על פי איזה קריטריונים הסדר עדיפות הזה?

ומה עם הדואר? כדאי שם?

וכן זה סכון לא גדול... אבל בין 3.58 ל 3.625 ההפרש הוא בסביבות ה200 שקל... ובישבילי זה הבדל כן משמעותי

פורסם

בטח התכוונת ל 3.625, אם שער הדולר היה 6.25 כבר מזמן היה פה חתיכת כאוס רציני.. (מה שגם הייתי אוכל את עצמי כי בדיוק הזמנתי מחשב נייד ב800$ :x).

פורסם

3.625 זה השער היציג, לא השער הנסחר.

על מנת להרוויח, הבנקים (ובעצם כל אחד) מוכר דולרים בשער שהוא קצת יותר גבוה מהיציג, וקונה בשער שהוא קצת יותר נמוך.

כרגע, שער הקנייה של בנק הפועלים הוא 3.51.

פורסם

כנס לאתרים של הבנקים ושל הדואר ותשווה.

ודורי, השער לא ב"מגמת עלייה". אי אפשר לחלוטין לחזות מה יקרה לשער הדולר, הוא יכול עוד שבוע להיות 5 אג' יותר או 5 אג' פחות, אז אין תועלת בלחכות.

פורסם
  • מחבר

אה סבבה... עכשיו אני מבין איך זה הולך... היסתכלתי בבנק ובאמת שם 3.51 והיסתכלתי בדואר ושם 3.56... איפה עוד יש מקומות אפשריים להמרה?

אני עכשיו יבדוק עוד כמה מקומות

תודה על העזרה

פורסם

תיכנס לדפי זהב, וחפש שם המרת כספים. הרבה מקומות לא יאמרו לך את השערים שלהם בטלפון, ככה שתצטרך לשאול אותם פנים אל פנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים