עבור לתוכן

עזרה בקנית מחשב

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי .

הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm

צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש.

בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט.

תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב.

תודה לעונים. :hi:

פורסם

זה ממש ממש מגוחך מה שאתה רוצה

מעבד אינטל 2.6?

לוח אם טוב?

זכרונות?

כונן CD?

וגם לא ציינת שום דבר לגבי כרטיס מסך..

הייתי מציע לך בכל מקרה לרכוש מערכת איי אם די אם אתה לא מתנגד כי היא תציע לך ביצועים הרבה יותר טובים בסכום הזה.

והחנויות המומלצות הן זיגזאג ו- PCH

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב כל כך את amd ומה מגוחך בס"כ אני מחפש כמה רכיבים איכותיים יחסית לסכום הרי hd יש לי וגם צורב יש :AR15:

פורסם

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1

Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 642.45 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 316.48 ] 2

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 139.25 ] 1

Networking : Genius 10/100 LAN Card [ ¤ 52.32 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 303.55 ] 1

Subtotal : ¤ 2937.27

קצת הפרזתי...

פורסם

האם אתה צריך גם כרטיס מסך?

פורסם

בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט.

פורסם

הכותרת שלך אינה מכירה בסטנדרטים של כללי הפורום. ערוך אותם בהתאם.

בקשר למפרט.. למה לא AMD? לשם מה מערכת שכזו חזקה אם אתה רק מתכוון לצפות דרכה סרטים בטלויזיה? ולמה אתה לא כ"כ אוהב את AMD?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לnox לגבי amd אין לי נסיון איתו ונניח מחר אני ירצה למכור אותו מי יקנה ממני?

אינטל יקנו בטוח.לגבי המערכת אני מעונין שתהיה חזקה שלו יהיו לי בעיות בהפעלת מספר ישומים ביחד ושתהיה חזקה גם לעתיד.

אני קונה אותה לכמה שנים לא ליום אחד.

פורסם

אני לא חושב שהיום

Intel חזק יותר בשוק מאשר

AMD

לדעתי בתקציב שלך עדיף לך לנקות מערכת

AMD

שתציג ביצעוים טובים יותר במחיר הרבה יותר משתלם

בסופו של דבר אתה זה שבוחר אבל אני באמת ממליץ לך

ואני גם אומר לך שיש לי ניסיון של 2 מחשבים מבוססים

AMD והם כלל לא נופלים מאינטל ובתקציב בינוניים הם נותנים יחס טוב יותר של תועלת תמורת תשלום

פורסם

זוהר62, אתה יכול לרכוש מערכת מבוססת מעבד AMD ולא תתקל מאף אחת מן 3הבעיות שציינת ואף לא באחרות. אתה יכול להיות רגוע.

ואגב- ביקשתי שתערוך את הכותרת שלך. היא לגמריי אינה אינפורמטיבית.

פורסם

אם אתה לא פריק אמיתי שכל היום נובר בקרעיים של המחשב, אלא רק רוצה לעבוד איתו בלי יותר מידי באלאגאן טכני, לך על פנטיום 4.

כבר אמרתי לא פעם, לאינטל יש שוק של 95-6% בעוד של-AMD יש רק פיטורי עובדים כל בוקר וערב..

לגבי מארז - אני ממליץ על Compucase 6920 - לאור הדרישות שלך. יש לו אחלה ספק והוא בנוי ממש מצוין.

פורסם

גם לCI-6A19 ישנה אופציונאליות ל4כונני 5.25inch. אז מה? הוא הרבה יותר משתלם ומגיע עם אותו ספק כח.

לגבי המעבד.. אילו שטויות אתה מדבר? את מי מעניינים העובדים של החברה? כל עוד מוצע מעבד שיציג ביצועים זהים בהתאם לתקציב שלו במחיר הרבה יותר טוב (פי 2 קטן ממנו), אז מכאן שהוא הרבה יותר משתלם. לשם מה לשלם כפליים בשביל לקבל את אותו הדבר? אתה נשמע כמו מכור ל-Intel. כאן אנחנו איננו מכורים למוצריהם של שום חברה. אנחנו מציעים את ההצעות לגבי השקעות נכונות של כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים