עבור לתוכן

זמן עליית איטרנט אלחוטי איטי מהרגיל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~

כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו).

ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך).

האם ניתן לנטרל עוד דברים?

האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות?

תודה מראש,

צחי

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעשה hybernate . זה מה שאני ממליץ. כי האלטרנטיבה היא לקנות SSD מהיר (כי הrandom access שלו פי 1000 יותר מהיר).

מה שקורה בעליה היא שהמערכת הפעלה מתחילה להרים המון תהליכים ולטעון המון ספריות במקביל ומה שמביא את הדיסק הקשיח שלך למצב ה"worst case " שלו . דיסקים קשיחים אולים מסוגלים להעביר מידע רציף די מהר (best case ) אבל הדבר שהם ממש גרועים בו זה גישה רנדומלית (random access ) . לרוב היכולת של random access נמדדת במונחים של iops לשניה שזה מספר פעולות קריאה/כתיבה שאפשר לעשות בשניה. בדיסק קשיח מכני המספר הזה הוא 100-200 בלחץ יותר ראלי משהו כמו 50-70 . בכונן SSD המספר הזה הוא בערך 10000 ובמקום הראשון משהו מאוד יקר ואוכל ים של חשמל -RAM DRIVE יעודי (לרוב מגובה) שראיתי שהם מגיעים ל50000-70000 (הממשק הוא החלק המגביל).

אז למה הצעתי לעשות hybernate ?... במצב hybernate המחשב לוקח את הזיכרון ודוחף אותו לקובץ. זה גורם למחשב להתכבות הרבה זמן , לאכול לך איזה 2GB זיכרון אבל הכל נשמר בקובץ אחד. כשהמחשב עולה הוא בסך הכל טוען קובץ אחד (המצב האידאלי לדיסק הקשיח) ובגדול זה יקח פחות זמן מאשר להרים את כל התוכניות והסיפריות במקביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים