עבור לתוכן

מחפש המלצה לעדשת TELE עד 3500

Featured Replies

פורסם

אומנם אני לא מתכנן את הקניה ב 2-3 חודשים הקרובים אבל מעניין אותי לדעת מה העדשות המומלצות בטווח מחירים זה, כי עדשת TELE תהיה כנראה הקניה הרצינית הבאה שלי. מטרה עיקרית - צילומי טבע

פורסם

איזו גוף יש לך?

פורסם
  • מחבר

Canon 450D

פורסם

canon 70-200 f/4

עדשה מעולה :D

פורסם
  • מחבר

כן העדשה הזאת עלתה אצלי בראש אבל האם זו באמת העדשה עם ה VALUE הכי טוב? אני ישמח לשמוע על עוד אופציות...

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על מייצב עבור צמצם פתוח יותר, אז הטמרון 70-200/2.8 היא אופציה ששווה לשקול.

פורסם

צילומי טבע זאת אומרת חיות וכו'?

פורסם
  • מחבר

חיות, ציפורים, עצים, CLOSEUPS וכו'...

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על מייצב עבור צמצם פתוח יותר, אז הטמרון 70-200/2.8 היא אופציה ששווה לשקול.

אופטיקה מצויינת אבל ללא מייצב ומערכת פוקוס מאוד לא מוצלחת

פורסם

אופטיקה מצויינת אבל ללא מייצב ומערכת פוקוס מאוד לא מוצלחת

ראוי לציין שבגירסאות לפנטקס ולסוני/מינולטה יש מייצב והפוקוס (לפי דיווחי משתמשים) בהחלט מוצלח - מהיר ומדוייק. למשתמשי ניקון וקנון יש פחות מזל במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

ראוי לציין שבגירסאות לפנטקס ולסוני/מינולטה יש מייצב והפוקוס (לפי דיווחי משתמשים) בהחלט מוצלח - מהיר ומדוייק. למשתמשי ניקון וקנון יש פחות מזל במקרה הזה.

זה נשמע לי מוזר מאוד. איך זה יכול להשתנות ממצלמה למצלמה אם סה"כ מדובר באותה עדשה כשההבדל היחיד הוא תושבת ותקשורת עם הגוף...

פורסם

כי יש מייצב על החיישן ומנוע פוקוס חזק ומוצלח בגוף... ::)

פורסם

בדיוק. הגירסאות של העדשה עבור קנון וניקון כוללות מנוע פוקוס די עלוב. לעומת זאת הגירסאות לפנטקס ולסוני/מינולטה מסתמכות על המנוע שבגוף. בשני המקרים מדובר במערכות בשלות שעובדות, ועובדות היטב. 20 וכמה שנים של פיתוח עוזרים לבצע fine tuning מאוד אפקטיבי לטכנולוגיה, וקל לראות את זה כשמשווים דורות שונים של מצלמות עם עדשות שונות.

גם המייצב בגוף עובד היטב, ומה שיפה הוא שבניגוד למייצב בעדשה בכל פעם שקונים גוף חדש הייצוב של כל העדשות משתדרג. במייצב בעדשה מה שמקבלים זה מה שיש.

פורסם

יש לי עותק של ה-70-200 F/4L IS שהוא מוצלח מאוד.

גם ה-70-300 IS אמורה להיות לא רעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים