פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית -הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם).יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר הוא מראהit's now safe to turn off your computerכל פעם מחדש אני מטפל בבעיה הזו, וכל פעם אני שוכח איך עשיתי את זה פעם קודמת....
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים זה דווקא די פשוט:Control panel -> Power options -> APM -> Enable advanced power management support
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר וואלה. תודה. כמובן שאלה הדברים שבדקתי בפעמים הקודמות, הזיכרון הוא לא מה שהיה פעם.... אני מקווה שזה זה, אני אבדוק את זה כשתהיה לי גישה למחשב ההוא, ומקסימום, אטריד אותכם שוב.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אני די בטוח ששני הדברים האלו עושים את אותה הפעולה בדיוק, השיטה שלי היא פשוט ארוכה יותר.השיטה שלי פועלת גם על חלונות 2000 וזו הסיבה שאני זוכר אותה (לא הדרדרתי עדיין לשימוש ב XP, שונא אותה).
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני די בטוח ששני הדברים האלו עושים את אותה הפעולה בדיוק, השיטה שלי היא פשוט ארוכה יותר.השיטה שלי פועלת גם על חלונות 2000 וזו הסיבה שאני זוכר אותה (לא הדרדרתי עדיין לשימוש ב XP, שונא אותה).עובד גם ב-2000 ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.