עבור לתוכן

תיק לנייד | עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי נייד ג'יגהבייט W566N ואני מחפש תיק בישבלו תיק גב\צד

מצאתי את התיק הבא:

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10393071&loc=16234

מה דעתכם עליו?

ואשמח לקבל הצעות נוספות

עד 300 ש"ח

פורסם

אני אישית לא אוהב את כל התיקים שוויצרים האלה כמו SWISSGEAR\VICTORNIX\WENGER וכדו'.

לי אישית יש את הNORTH FACE-RECON,תיק אתגרי נוח למדי,רצועות נוחות,והגנה מספקת על המחשב לטעמי.

פורסם

אני קניתי תיק של OUTDOOR והוא בסגנון של התיק שבחרת אם אתה אוהב את הסגנות עלה לי 2900 שקל עם אחריות תמידית לרוכסנים אני מרוצה..!

אבל אחי אל תעשה מזה סיפור מצא תיק שמוצא חן בעיניך באופיס דיפו או משהוא תראה שיש לו תא מרופד לנייד וזהוא..! אין משהוא מיוחד שיכולים להמליץ לך..!

פורסם
  • מחבר

אני קניתי תיק של OUTDOOR והוא בסגנון של התיק שבחרת אם אתה אוהב את הסגנות עלה לי 2900 שקל עם אחריות תמידית לרוכסנים אני מרוצה..!

אבל אחי אל תעשה מזה סיפור מצא תיק שמוצא חן בעיניך באופיס דיפו או משהוא תראה שיש לו תא מרופד לנייד וזהוא..! אין משהוא מיוחד שיכולים להמליץ לך..!

2900 ש"ח?!?!

בבקשה תגיד שבטעות יצאו לך 2 אפסים!!!

והייתי באופיס דיפו המבחר לא מרשים כזה

וכל התיקים שם הרב של דקוטה נראים כאילו הם עושים מניילון ולא כאלו מרשימים

והתיק הזה שהראתי לא סתם חיפשתי תיק של סוויס גיר לחבר שלי יש כזה והוא נראה פשוט פצצה הרבה מקום לדברים המוקם לנייד מרופד והוא פשוט נראה טוב ועמיד

פורסם

חחח סליחה התכוונתי ל 200 ... ומסכים איתך התיק שהבאת הוא ברמה גבוהה מאד מאד אני מכיר אותו אם אהבת לך עליו הוא ברמה...חוץ מזה סתם שתדע יש לנו אותו מחשב...חחח

ועוד דבר אל תזלזל בדקוטה אלו תיקים חסיני מים בגלל זה הם נראים טיפה כמו ניילון למרות שרובם דווקא לא!!

פורסם
  • מחבר

חחח סליחה התכוונתי ל 200 ... ומסכים איתך התיק שהבאת הוא ברמה גבוהה מאד מאד אני מכיר אותו אם אהבת לך עליו הוא ברמה...חוץ מזה סתם שתדע יש לנו אותו מחשב...חחח

ועוד דבר אל תזלזל בדקוטה אלו תיקים חסיני מים בגלל זה הם נראים טיפה כמו ניילון למרות שרובם דווקא לא!!

וואלה? קצת לא קשור לאשכול

איך לעזאזל מכבים את העכבר פה (TOUCH PAD)

ואשמח לקבל לינק לתיק שלך\דגם אני בנתיים רק מחפש כמובן יהיה עדיף לקנות בארץ מאשר בחול באינטרנט

פורסם

אין לי לינק קניתי אותו בחנות רגילה כזו לכלי כתיבה..!

בגלל זה המחיר הטוב...!

עכשיו למשטח העכבר...יש לך תוכנה למטה בשורת המשימות שנקראת SYNPATIC שם בהגדרות אתה יכול לנטרל אותו..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים