פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ?האם זה בכלל משנה? למה ?
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים למיטב ידיעתי אתה לא יכול להדליק את המחשב -בכלל- כשאין בו סוללה, זה כמו לחבר פלאפון למטען בלי הסוללה בפנים. החיבור של המטען לא הולך ל"ספק" של המכשיר ישירות, אלא דרך הסוללה.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אז זהו,שמחשב ניייד זה לא פלאפון,ובהחלט אפשר להפעיל אותו ללא סוללה.פותח הת'רד,לא יודע מה להגיד לך ,בנייד שלי [לא wind] בהתחלה הייתי מוציא את הסוללה ,אבל אז שמתי לב שברגע שהיא טעונה ב100% הווינדוס מראה שהמצב שלה הוא idle ולא charge או discharge-משמע-הוא עובד ישירות דרך החשמל ובמקרה שהחשמל נופל הוא עובר מיד לסוללה.תקנו אותי אם אני טועה[לגבי החלק השני]
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים צודק הוא מפסיק לטעון וחוץ מזה לפותח התר'ד עדיף שסוללה תלך אחי תקופה (ואל תדאג זה לא אחרי שבועיים) ולא יילכו לך המגעים של המחשב וזה תרחיש נפוץ למי שמוציא ומכניס סוללה ואז תאמין לי הבעייה גדולה יותר מסוללה..!
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים לא יודע לגבי המחשב הספציפי, למרות שלדעתי רוב הניידים לא ידלקו ללא סוללה מחוברת.אבל הפתרון לבעיית "התעייפות" הסוללה בחיבור ארוך זמן לחשמל פשוט מאוד:פעם בשבוע לערך, נתק את הנייד מהחשמל ותעבוד איתו עד שהסוללה נגמרת. אחרי זהטען אותה חזרה ל100%. שמירה על נוהל זה תאריך את חיי הסוללה משמעותית במקרהשל חיבור קבוע לחשמל.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים כן,תבדוק שבאמת מתקיים מה שאמרתי ובמידה וכן אז תשאיר.ד"א איך המחשב? מרוצה ממנו?
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר אני מאוד מרוצה מהנייד , המסך והמקלדת מאוד נוחים לשימוש אין למחשב חסרונות כלל לדעתי חוץ מעניין הסוללה החלשה שלו .בקשר לשאלתי - רשום לי כשאני לוחץ על המד סוללה "מקור חשמל נוכחי - זרם AT" בשורה שמתחת רשום"עוצמת סוללה כוללת שנותרה 99 אחוז " מה זה אומר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.