עבור לתוכן

מאוורר שעל TNT2 הפסיק לעבוד. זה באמת משנה?

Featured Replies

פורסם

תראה, חבר שלי הלווה לי ג'יפורס 4 לאיזה חצי שנה...

אם המאורר הג'נרי הייתי מקבל 3900 נקודות ב 3DMARK 2001 SE (זה כמובן אחרי אוברקלוק)

החלפתי את המאורר למשהו יותר רציני וקיבלתי עוד 150 נקודות, מרוב התלהבות לקחתי עוד שני מאוררים של 80 ממ' ושמתי אחד בכל צד של הכרטיס, מזה יצא לי עוד 75 נקודות (וכל זה בלי להעלות עוד תמהירויות), אנחנו לומדים מזה שקירור אכן משפיע ולא רק לטובת אריכות חיי הכרטיס אלא גם בשביל עוד קצת ביצועים...

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

3 מאווררים ומשהו כמו 100 שקל ואף יותר בשביל 200 נקודות ? לא שווה ...אלא אם כן אתה עושה OC ואז סבבה.

פורסם

תראה, המאוררים האלו באו לי בחינם ויש לי פה עוד 15 שבאו בחינם...

דבר ראשון בגלל שזה לא כרטיס שלי ועשיתי לו אוברקלוק רצחני במיוחד, הקירור שלו היה חשוב לי כי לא רציתי לשרוף את הכרטיס.

אני רק אמרתי שאחרי שקיררתי קיבלתי עוד 200 + - אבל אחרי שקיררתי ובדקתי הבדלים העלתי אפילו עוד את האובר והגעתי ל 4500 נקודות, לא משתלם??

פורסם

תראה, המאוררים האלו באו לי בחינם ויש לי פה עוד 15 שבאו בחינם...

דבר ראשון בגלל שזה לא כרטיס שלי ועשיתי לו אוברקלוק רצחני במיוחד, הקירור שלו היה חשוב לי כי לא רציתי לשרוף את הכרטיס.

אני רק אמרתי שאחרי שקיררתי קיבלתי עוד 200 + - אבל אחרי שקיררתי ובדקתי הבדלים העלתי אפילו עוד את האובר והגעתי ל 4500 נקודות, לא משתלם??

אם בחינם אז סבבה...משתלם גם.

פורסם

לי יש GF 2MX בלי סינק רק עם מאוורר ג'נרי ועשיתי עליו OC רצחני ליבה 165@225 וזיכרון 150@190 וכל זה בלי סינק ועם מאוורר ג'נרי שבא ביחד איתו, הכרטיס הזה תותח לOC

פורסם

GF2 MX200 מיוצר ב 0.18 או אפילו 0.15, אתה לא יכול להשוות את זה ל TNT2 שמיוצר ב 0.25.

זה כמו ש PIII1.4 ב 0.13 מתחמם פחות מ PIII1.0 ב 0.18 שמתחמם פחות מ PII 266 ב 0.25.

.

PII266/0.25

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2HC&ProcFam=47&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

PIII1.0/0.18

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL5QW&ProcFam=25&PkgType=5773&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

PIII 1.4/0.13

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL6BY&ProcFam=25&PkgType=5885&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

לפי הלינק ה PII266 עובד ב0.35 ;)

יש לי TNT {אבל M64 - החלש ביותר} והיה לו היטסינק, הסרתי אותו ולא קרה כלום.

אם אתה רוצה להיות בטוח שים מאוורר 80 מ"מ מול ההיטסינק של הכרטיס מסך.

פורסם

שלי? לא ממש מעניין אותי, אבל הוא עובד בלי בעיה.

{לא הסברתי טוב, אני לא משתמש בכרטיס הנ"ל, יש לי רדאון 9000 פרו. הTNT היה לי פעם..}

פורסם

גם לי יש GEFORCE 2 MX 200 ועשיתי לו OC מאד חזק עם המאורר הג'נרי...

יניר, למה הסרת את הסינק??? אתה מכלל מתכוון לסינק או למאורר שעליו??

פורסם

אוקיי , אז אם כולם משתפים אז גם אני אשתף . היה לי GF 2 MX 400 ועשיתי לו OC רצחני והוא עמד בזה בלי הרבה בעיות עם הקירור המקורי שהיה סינק . אח"כ , בשביל הכיף שמתי קריסטל אורב.

פורסם

ומה היו השיפורים?

פורסם

שיפורים ? חלשים ....למה ? מפני שמאפיינים אחרים בכרטיס גרועים.

פורסם

דבר ראשון:

יש לי TNT2 M64, ללא מאורר הוא פועל 24/7 (על השרת שלי) כבר כמה שנים טובות.

כמו-כן יש לי GFX 2 MX הרגיל שגם בא בלי מאוורר והוא בארון אבל הוא עבד כמה שנים טובות בלי מאוורר..

מסקנה: לכרטיסים כאלו ישנים אין מאוררים כי הם לא צריכים.

GF2 MX200 מיוצר ב 0.18 או אפילו 0.15, אתה לא יכול להשוות את זה ל TNT2 שמיוצר ב 0.25.

זה כמו ש PIII1.4 ב 0.13 מתחמם פחות מ PIII1.0 ב 0.18 שמתחמם פחות מ PII 266 ב 0.25.

אמירם אתה צודק בעיקרון אבל לא במחשבה. זה נכון שככל שהליטוגרפיה יותר נמוכה ככה המעבדים מייצרים פחות חום, אבל

היצרניות דוחפות את מהירות השעון שלהם עוד ועוד שהם מייצרים עוד יותר הרבה חום.

לפי הנוסחה שאתה אומר, מעבד 486 בתדר 66 מגה הרץ שמיוצר בהרבה מאוד מיקרונים, יתחמם יותר מאיזה פנטיום 4?

אני יודע שאתה יודע את מה שאני אומר עכשיו אבל יש אנשים פה שלא וסתם בליבלת אותם.

קיצר, GF2MX מתחמם יותר מRIVATNT וGEFORCE4TI למרות שהוא מיוצר ב.15 מיקרון מתחמם יותר מGF2MX שמיוצר ב0.18.

MOOMOO

פורסם

Moo^Moo, תבדוק את הלינקים ותראה את ההספקים, לא צריך לעשות ניחושים.

yair_gobani, התחלקה האצבע, אבל הרעיון מובן אני מקווה ;)

פורסם

Moo^Moo, תבדוק את הלינקים ותראה את ההספקים, לא צריך לעשות ניחושים.

yair_gobani, התחלקה האצבע, אבל הרעיון מובן אני מקווה ;)

אמירם מה הקשר להספקים? אנחנו מדברים על ייצור חום לא?

וזה די ברור שככל שהמעבד יותר מהיר הוא מייצר יותר חום, בשביל זה צריך את כל הSK, SLK למיניהם...

עריכה: עכשיו הסתכלתי בקישורים וראיתי שבאמת הTERMAL SPEC (מזה?) של הפנטיום הולך בסדר שציינת...

אבל זה עדיין לא נכון כי תיקח סינק+מאורר של משהו ישן (פנטיום 1 נגיד) ותשים אותו על פנטיום 4.....

פורסם

אמירם מה הקשר להספקים? אנחנו מדברים על ייצור חום לא?

וזה די ברור שככל שהמעבד יותר מהיר הוא מייצר יותר חום, בשביל זה צריך את כל הSK, SLK למיניהם...

עריכה: עכשיו הסתכלתי בקישורים וראיתי שבאמת הTERMAL SPEC (מזה?) של הפנטיום הולך בסדר שציינת...

אבל זה עדיין לא נכון כי תיקח סינק+מאורר של משהו ישן (פנטיום 1 נגיד) ותשים אותו על פנטיום 4.....

מה אתה חושב מחמם את המעבד אם לא ההספק ?

ככל שההספק גבוה יותר צריך סינק גדול יותר כדי לשמור על אותה טמפ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים