עבור לתוכן

מאוורר שעל TNT2 הפסיק לעבוד. זה באמת משנה?

Featured Replies

פורסם

creative TNT2 32MB בן 4 שנים (מותקן על מחשב עם P3-400MH)

הוא הגיע עם מאוורר קטן עליו, ועכשיו המאוורר הפסיק לעבוד.

המחשב לא משמש לשום דבר עם גרפיקה כבדה, לא נתקע ולא מתריע על בעיות.

להשיג מאוורר חדש, או להעיף את המאוורר שהפסיק לעבוד ולתת להיטסינק קצת אוויר?

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ממש לא מפריע

הצים בקושי מתחמם

פורסם

בקושי מתחמם אהה!!! אני אומר לך שאפשר לשרוף עליו ביצים!

נ.ב הוא אפילו מתחמם כמו מטורף גם אם לא מעובד עליו גרפיקה

פורסם

הריוה הזה הוא 0.25 מיקרון הוא מתחם כמו מטורף! אתה צריך להשיג מאורר הוא היטסינק גדול מאוד ;)

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות המאוור הקטן הזה? (כמו מאוורר גנרי של slot1, כמה זה? 30-40 מ"מ?), מישהו רצה למכור לי חדש ב40ש"ח וזה נראה לי מוגזם....

פורסם

אם זה TNT2 המקורי זה משנה מאוד

אם זה ה TNT2 M64 זה תלויי בגודל של ההיטסינק

רוב הסיכויים שעם קצת WD40 בציר של המאוורר הוא יחזור לפעול

פורסם

TNT2 M64 אמור להגיע עם היטסניק ומאוורר :o?

קניתי ממישהו כרטיס משומש לפני שנה בערך. יכול להיות שהוא השאיר את המאוורר וההיטסינק אצלו?

פורסם

כמה אמור לעלות המאוור הקטן הזה? (כמו מאוורר גנרי של slot1, כמה זה? 30-40 מ"מ?), מישהו רצה למכור לי חדש ב40ש"ח וזה נראה לי מוגזם....

אכן מאוד מוגזם!!

תקנה 60מ"מ הוא עולה בסביבות ה25-30ש"ח ותחבר אותו ע"י אזיקונים/דבק חם או כל אילתור אחר..

פורסם

יש לך כרטיס בלי היטסינק?????????????????????? :o

הוא לא חם??

אם כבר בלי מאורר אבל בלי סינק??????? :o :o :o :o

פורסם

יש לך כרטיס בלי היטסינק?????????????????????? :o

הוא לא חם??

אם כבר בלי מאורר אבל בלי סינק??????? :o :o :o :o

היטסינק של כרטיסי מסך נראה אחרת מכזה של מעבדים (אני מתכוון למעבדי Socket), נכון? כי אם כן, יש שם היטסינק קטן.

פורסם

אה.... הבהלת אותי... :D

אז יש לך היטסינק, אל תגיד שאין... :nono:

פורסם

אה.... הבהלת אותי... :D

אז יש לך היטסינק, אל תגיד שאין... :nono:

התבלבלתי :P

ובכל אופן, כדאי לי לשים מאוורר, אפילו אחד קטן (של מעבד) על ההיטסניק ? הכרטיס די חם, אבל מצד שני, עובד טוב מאד לפחות שנה

פורסם

תבדוק את הטמפרטורה שלו עם אחת מהתוכנות ברשת (אני חושב שSANDRA עושה את זה אבל אני לא בטוח...) ודרך אגב לא נראה לי שמשהו יקרה לכרטיס ואם כן אז כזה חדש עולה 170 ש"ח.. אז לא שווה להשקיע במאוורר יותר מ-10 מקסימום 20 שקלים.

פורסם
  • מחבר

בלי קשר, יש לי geforce2 mx200 על המחשב שלי (זה שבמפרט) והוא מראש הגיע רק עם היטסינק בלי מאוורר ועובד מצויין כבר יותר משנה, לא חשבתי לשים עליו מאוורר אף פעם, וזה לא היה נראה ממש נחוץ, עכשיו הבהלתם אותי קצת :o

צריך בשבילו מאוורר?

בעיקרון, אם צריך מאוורר, ואני אשים עליו אחד (יש לי מאוורר גנרי 60ס"מ שסתם שוכב במגירה) והוא יהיה יותר קר, זה יאריך את החיים שלו או שזה ישפיע על ביצועים באיזושהי דרך?

אני לא עושה שום OC למחשב הזה דרך אגב.

פורסם

GF2 MX200 מיוצר ב 0.18 או אפילו 0.15, אתה לא יכול להשוות את זה ל TNT2 שמיוצר ב 0.25.

זה כמו ש PIII1.4 ב 0.13 מתחמם פחות מ PIII1.0 ב 0.18 שמתחמם פחות מ PII 266 ב 0.25.

.

PII266/0.25

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2HC&ProcFam=47&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

PIII1.0/0.18

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL5QW&ProcFam=25&PkgType=5773&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

PIII 1.4/0.13

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL6BY&ProcFam=25&PkgType=5885&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים