עבור לתוכן

T400 הלאפטופ האולטמטיבי ?

Featured Replies

פורסם

על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח)

- מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?)

- האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ?

- איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ?

- האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ?

- האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ?

- איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ?

- מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ?

- אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ?

- מה החסרונות שלו ?

- כמה זמן אחריות יש עליו ?

- באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?

פורסם

צר לי לבשר לך אבל הוא פשוט לא טוב.

תשכח מלהריץ עליו משחקים "על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ?"

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יותר פירוט מתשובה סתמית שכזה ? וגם איך הוא לעומת התחרות שלו (ניידים אחרים בטווח מחירים של 10K) למטרות שימוש כללי במחשב (שיהיה גם נייד וגם מחליף מחשב רגיל).

פורסם

- האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ?

זה לא מחשב לגיימינג. הוא לחלוטין לא מתאים לכאלו דרישות. למעשה, יש מעט מאד מחשבים ניידים (אם בכלל) שמסוגלים לעמוד בדרישה הזו.

פורסם

אם חשוב לך משחקים , אז אתה לא בכיוון

THINKPAD אלו נייידים עסקים עם כרטיסי מסך בסיסים

חפש משהו של דל או HP

פורסם
  • מחבר

3860 ATI זה כרטיס מסך בסיסי ? לא ידעתי... טוב, רק בדקתי, אפשר תשובה לשאר השאלות שלי (וגם לאיזה רמת משחקים אני כן יכול לצפות) ?

פורסם

למה שלא תקנה לפטופ ב 5 ועוד מחשב רגיל ב3 וחצי, וככה ישאר לך עוד 1.5 בשביל מסך ומקלדת אלחוטית עם עכבר

רק תיקח כ.מסך 9800GT או ה 4850.

גם ככה כל הכרטיסי מסך בניידים חלשים מעט מאותו כרטיס מסך אשר נמצא במחשב נייח.

אתה רוצה לראות השוואה, הנה:

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=534&card2=513

כמובן שהכל משתנה בהתאם לדגמים שונים וההבדלים יכולים להגיע לעד 15-20% במבחנים מסויימים.

פורסם

- מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?)

תלוי בגודל הסוללה. יכול להגיע ל-10 שעות על סוללת 9 תאים.

כפי שנאמר , לא. הכרטיס שלו (3470) זה Mid-Range של ניידים. לא רע במיוחד אבל לא עומד בדרישות כאלה.

- איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ?

איכות הבניה טובה מאד באופן כללי. בהשוואה לסדרת T הקודמת יש טענות לגבי המקלדת שלו שהיא פחות מוצלחת.

- האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ?

מכיוון שלא ידוע עדיין כמה הוא יעלה בדיוק אז קשה לומר. בדר"כ ניידים של סדרת T של לנובו לא עולים אלפי שקלים יותר מהמתחרים ולעיתים הם יותר זולים. כמובן שאתה לא יכול להשוות אותו לסדרות צרכניות, זה עולם אחר. אם אתה שואל האם כדאי להשקיע יותר במחשב עם איכות גבוהה אז לדעתי אם יש לך את התקציב זה כדאי.

- האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ?

המחשב עוד לא הגיע לארץ וזו הסיבה שאתה מוצא אותו רק בחנויות כאלה. מן הסתם יהיה מחיר יותר נמוך מזה, המחשב שהם מציעים כולל כונן Blu-ray וספסיפיקציות גבוהות מאד שלרוב ככל האנשים אין בהם שום צורך.

- אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ?

זה לא צריך לעלות 10,000 ש"ח. אם הייתי מחפשת מחשב 14" אז כן, הייתי בוחרת ב-T400 או ב-E6400 של דל.

מה החסרונות שלו ?

מקלדת קצת פחות מוצלחת.

- כמה זמן אחריות יש עליו ?

שוב, זה לא הגיע לארץ אבל מנסיון העבר בוודאי יהיו שלוש שנות אחריות.

- באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?

כן.

פורסם

בעניין המקלדת, לא לשכוח שהמשתמשים הוותיקים של לנובו קצת מתקשים להתרגל לשינויים. לנובו כבר התייחסה לשינויים במקלדת והסבירה שדווקא הם הופכים את המחשב לקל יותר, ואת המקלדת לחזקה יותר. משתמשים חדשים במחשב טוענים שהם לא הרגישו שום דבר מיוחד או פחות מוצלח.

מחשב בסך הכל טוב מאוד בקטגוריה שלו, אבל עדיין מיועד לעבודה רגילה (מסמכים, תכנות) ולא למשחקים.

נ.ב.

אין כזה דבר מחשב אולטימטיבי. לכל אחד יש מחשב שמתאים לו לצרכים ולתקציב שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים