עבור לתוכן

מי יכול להרגיע אותי לגביי סוף העולם?

Featured Replies

פורסם

ואני מציע לך לערוך את ההודעה שלך, תושבי כוכב "מארקלאר" לא אוהבים שצוחקים עליהם...

תושבי מארקלאר גם לא אוהבים שאתה מארקלאר על המארקלאר של מארקלאר, ואם תמשיך ככה אני לא אתפלא אם הם מארקלאר אותך למארקלאר ויתעללו בך עד שתתחנן למארקלאר ממארקלאר, המארקלאר של מארקלאר.

• תגובות 140
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תושבי מארקלאר גם לא אוהבים שאתה מארקלאר על המארקלאר של מארקלאר, ואם תמשיך ככה אני לא אתפלא אם הם מארקלאר אותך למארקלאר ויתעללו בך עד שתתחנן למארקלאר ממארקלאר, המארקלאר של מארקלאר.

:lol: :lol: :lol:

שמח שאני לא היחיד פה שרואה את זה...

כל השאר סתם מארקלאר!

פורסם

רק בשעות האלה אתה מגלה את חברי הפורום האמיתיים

פורסם

אתה רואה? זה בדיוק מה שMuTaTiOn דיבר עליו!

שאתה מקשר הכל להיגיון שאתה מכיר... אבל אין לך באמת שום מושג!

הכל מבוסס על השערות.

ואולי כן יש לו העדפה? מאיפה אתה יודע שלא? על סמך ידע מקדים שיש לך... אבל מי אמר שהוא נכון?

כמו שכמעט כל המידע שיש היום מבוסס על תיאוריות ש"הוכחו" בעבר.. אבל בכל רגע יכול לצוץ מישהו שיסתור אותם.

אף אחד לא באמת יודע!

אז זה לא אומר שהעולם יושמד מחר, אבל זה גם לא אומר ש"אין סיכוי".

אני האחרון שיגיד לך להכנס לפניקה כי העולם גמור.. אבל גם האחרון שיגיד לך לשלול על הסף כל סיכוי.

אתה מודע לזה שלא אמרתי את זה ברצינות?...

אני לא מנסה להסביר בהגיון את הפעולה של יצורים עם בינה כי בהרבה פעמים אין הגיון/יש הגיון שאנחנו לא מבינים/לא יודעים

אין לי שום ידע מקדים על המרקרים האלה

אני לא סומך ב100% על מידע שמבוסס על תיאוריות בגלל שכמו שאתה בטח מבין, המידע הזה מבוסס על תיאוריות ::)

אני יודע שהכל יכול לקרות

פורסם

אתם ראיתם חור שחור כזה?

ואיזה בנאדם ראה חור שחור?(בעיניים שלו לא דרך מסך משקפת או משהו כזה)

וזה לא הקטע גם אם יש חור שחור לפי אתם מקשרים אותו לזה?פעם קרא למשהו שנוצר לו חור שחור במקרה כזה?

וגם אם יווצר חור שחור כזה למה הוא יאכל ישאב (תקראו לזה איך שאתם רוצים) את העולם?

והתיאוריה שלי נכונה לפי דעתי כי יש אנשים שראו חייזרים

פורסם
וגם אם יווצר חור שחור כזה למה הוא יאכל ישאב (תקראו לזה איך שאתם רוצים) את העולם?

למה שלא? כמו שאמרת.. (ואני כבר מרגיש שאני ממחזר את עצמי :P) אף אחד לא ראה, ואף אחד לא יודע.

"מישהו שלא מצליח להיכנס", ההודעה שלי הייתה פחות מכוונת אליך, ויותר אל כל הצד הזה בדיון שטוען

שלא יכול לקרות כלום כי מליון מדענים אמרו ככה... כמו שאמרת, כל המליון האלה מתבססים רק על תיאוריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים