פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה?תודה רבה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אז כתוב קורות חיים. יש הרבה אנשים שמתחילים לחפש עבודה גם בלי תואר או נסיון (עתודאים).
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים יש לך רישיון על משהו ? אוטו או קטנוע ?.כי אם כן אתה יכול לעבוד כשליח בפיצה או לחלק עיתונים (ישראל היום או ידיעות אחרונות) .תסתכל קצת בעיתונים במודעות בסוף . פשוט תיקח כמה סוגים שונים של עיתונים .
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר שניצל - אוקי תודה אני אקח את זה לתשומת ליבי, לא שאני יודע איך לכתוב קורות חייםx-boy_24לא אין לי רישיון.אני אנסה לבדוק בעיתונים
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים יכול להיות שאני יכול לארגן לך משהועל מה חשבתה אבל? משהו במשכורת מינימום או שיש לך תואר או משהו דומה?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים בן 19 שלומד, אתה ב-יד'? עתודאי?אני למשל עובד בארומה ומנסה לשלב את זה כמה שיותר יתאים למערכת שלי [יג'].חפש עבודות במסעדות מזון מהיר.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר אודי סלקטאין לי תואר אני לומד כרגע בי"ג אני צריך משהוא במשמרות ככה שיצא לי בסביבות 1000ש"ח מינימום בחודש (נגיד לעבוד כמה פעמים בשבוע איזה 3-4 שעות, תלוי מתי אני מסיים יש יצים קצרים יש ימים ארוכים) אז כן משהוא עם משכרות מינימום. אשמח אם תוכל לסדר לי משהוא.שוקואחלה תודה אני אנסהChymesלא אני לא עומד לפני גיוס, הגיוס שלי במאי 2009 עד אז אני לומד, אני אבדוק תחנות דלק.Lost Spiritכן אבל בי"ג, תודה אני אנסה לבדוק מסעדות או אורמה.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אם אתה לומד חפש עבודה לא פיזית. תעבור בחנויות תשאל אם צריכים עובדים. אם יש ברשותך ידע במחשבים/אלקטרוניקה עוד יותר טוב. תרוויח מינימום, אבל עדיף מינימום תחת מזגן מאשר מינימום בתחנת דלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.