עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד פשוט ואמין

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות:

א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש...

ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...).

אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות.

התקציב שלנו הוא כ-3000 ש"ח.

מעבודת מחקר קטנה שביצעתי ראיתי דגמים של MSI וכן את ה-Lenovo N200. שאלתי היא האם הדגמים של MSI טובים (האם הם אמינים בעיקר) ואותה שאלה לגבי ה-Lenovo. אם למישהו יש דגם אחר להמליץ עליו, אז הוא יבורך.

ושוב, אני חייב לקנות כמה שיותר מהר (אולי אפילו היום), אז אודה לתשובות מהירות....

תודה!

אסף

פורסם

אף דגם בתקציב של 3000 ש"ח לא סובל מאמינות או איכות יתרה ואין הבדלים משמעותיים בין הדגמים במחיר כזה. ה-N200 בסדר גמור ואיכות הבניה שלו אפילו קצת יותר גבוהה מהממוצע (קנה ללא כרטיס מסך נפרד, זה סתם פתח לעוד קלקולים ואין צורך). MSI הם באיכות סבירה אבל היבואן שלהם בארץ זה אייבורי ולכן מבחינתי זה פוסל את כל המחשבים שלהם.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם אייבורי? ראיתי את הלנובו אצלהם בכ-300 ש"ח זול יותר מב-KSP (לא אותו דגם בדיוק). יש איתם בעיה ספציפית שבגללה עדיף לי את KSP על אייבורי?

תודה.

פורסם

בין אייבורי ו-KSP אני אישית מעדיף את אייבורי. אני לא יודע איך האחריות שהם נותנים ל-MSI, אבל אני מכיר הרבה שקנו אצלם בשנים האחרונות והיו מרוצים מהשירות ומהמוצר (כולל אני עצמי). אם אתה קונה לנובו סביר להניח שלא אייבורי יהיו נותני השירות אלא היבואן - אייבורי הם רק מתווכים.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על התגובה המהירה.

ברצוני לדעת האם ה-Lenovo n200 הוא דגם אמין או לא, כי מחיפוש שביצעתי פה ראיתי תגובות לכאן ולכאן.

האם יש הבדל בין הדגמים השונים של ה-N200?

האם אתם מכירים אולי מחשב אחר, דומה בביצועיו ובמחירו, אמין יותר?

שוב תודה,

אסף

פורסם

תראה ניסיון אישי אין לי אבל היה כאן משתמש ששימש כמוכר בחנות מחשבים ואז הוא אמר שהסדרה הזו (N200) סובלת מבעיות רבות הוא אמר שקנו אצלהם הרבה מהדגם הזה והרבה חזרו כדי לשלוח אותו למעבדה לצורך תיקון..!

אין לי משהוא שאני יכול להמליץ במחיר הזה ולתייג אותו כ - אמין .

לי יש גיגהבייט פועל חצי שנה כמו סוס ועובד אבל אני לא ערב על כולם...חחח

מצטער שאני מנפץ לך טיפה את התכנונים...!

אבל אני אוסיף ואומר שלדודה שלי יש N200 והיא גם משתמש בו מינימלית כמוכם והוא עובד אצלה שנה וחצי ככה והכל בסדר..!

מקווה שיסתדר לך ... ועוד דבר מוצרי חשמל זה הרבה מזל...!

בהצלחה..!

פורסם
  • מחבר

בקיצור, זה כנראה באמת עניין של מזל... אז תחזיקו אצבעות!

ותודה לכל המגיבים.

פורסם

יותר הגיוני שללנובו יש שירות באנגולה מאשר ל MSI. לכן אם יש להם שם נקודת שירות ויש להם בהרבה מדינות בעולם (אפשר לבדוק באתר שלהם), אז עדיף לקנות מחשב עם שירות ואחריות גם שם.

פורסם
  • מחבר

הפור נפל על Lenovo 3000 N200 TY2EDIV‎ . מחר בצהריים אני הולך לקנות. אם למישהו יש השגות דחופות בנוגע למחשב הזה, אנא העלו אותן עד הצהריים, או שלנצח תשמרו אותן אצלכם (סתם כי זה באסה אם אחרי שאני אקנה מישהו יכתוב שזה המחשב הכי גרוע שיש בעולם או משהו כזה...)

תודה.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המחשב. נראה לי שלפחות כרגע אני מרוצה...

פורסם

קניתי את המחשב. נראה לי שלפחות כרגע אני מרוצה...

זה היה זריז. תתחדשו!!

אפשר לשאול איפה קנית בסוף?

פורסם

תתחדש אחי תהנה ממנו..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים