עבור לתוכן

מחשב נייד נתקע הרבה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד לנובו חדש.

המחשב נתקע הרבה לרוב כשהאקספלורר פתוח, אבל לא רק.

חשדתי שזה אולי עקב חימום יתר. המחשב נמצא בחדר דיי חם עם מאוורר ועל מיטה. החלק של המעבד והדיסק קשיח דיי חמים והמאוורר פולט אוויר חם. אני לא יודע כמה חם זה אמור להיות, בבדיקה עם תוכנות לניתור חום המעבד מראה 50 מעלות בערך ושאר הרכיבים גם מראים טמפרטורות 50 ומטה כך שזה נראה בסדר.

הספק כח של המחשב ממש רותח ואני לא בטוח שזה נורמלי.

השאלה היא מה הדרך הכי טובה לבודד תקלת חומרה\תוכנה. כמה הגיוני יהיה שהתוכנה תגרום לתקיעות(כאלה שאי אפשר אפילו ללחוץ על MUTE במחשב) , וגם כשזה תקוע המעבד לא קופץ למאה אחוז.

אני אשמח לשמוע רעיונות לגבי ניתוח הבעיה.

פורסם

תנסה להתקין דפדפן חלופי כגון פיירפוקס\אופרה ולראות איך הם עובדים.התקיעות מתרחשות כשאתה באתר בעל הרבה רכיבי פלאש?

תנסה לכבות אולי כמה שירותים שרצים ברקע או BLOATWARE(זבל שמותקן מהמפעל על המחשב,כל מיני עזרים לא הכרחיים).

תתן מפרט מלא בבקשה של המחשב שלך - מעבד\זכרון\מע' הפעלה וכו'...

פורסם

הניחוש שלי שמתי שהוא נתקע הדיסק קשיח מהבהב וזה אומר שאין מספיק זיכרון על הנייד. "מחשב חדש" לא אומר שהוא עובד חלק בעיקר אם אתה קונה אותו בארץ. בארץ אוהבים דברים זולים אז חותכים פה ושם כדי להוריד במחיר. כשחותכים בזיכרון המחיר של זה גבוה. עדיין חימום יכול גם לגרום להאטה אבל 50 מעלות נראה לי עוד סביר.

אין פשוט מספיק מידע כדי להגיד למה זה קורה (דגם? מפרט?).

פורסם

תגדיר נתקע? יש שגיאה? מה אתה עושה כדי 'לשחרר' אותו?

פורסם

לא משנה מה הדגם/שגיאה וכו', מחשב חדש = אחריות. תפתח קריאה במרכז השירות של לנובו ושיבדקו לך אותו. חבל להמשיך לגלגל את הבעיה, ואז לגלות שנגמרה לך האחריות.

ואני לא חושב שלנובו מגלחים פינות. המחשב עם ההתקנות שלו מגיעים ישירות מהמפעל בחו"ל התוספות היחידות שיש כאן הן זכרונות ודיסקים קשיחים, אם אני זוכר נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים