עבור לתוכן

סמל הנשר - נאציזם בלבד?

Featured Replies

פורסם

ברור שתמיד היהודים הקדושים תמיד באים ומצילים את המצב.

כן הם מתורבתים, הם יודעים שאם קובעים שעה מסוימת, זה לא עומד בגדר "המלצה בלבד" והם לא מתחילים באמצע החנות להווכח עם המוכר על המחיר.

רק בוא לא נסתה (ככה מאייתים?) מהנושא המקורי יותר.

איני רוצה לסטות מהנושא, אם אני רואה דברים לא מדוייקים אז אני אגיב.

זה לא קשור ליהודים קדושים אלה למוח היהודי [סתם ככה שיהודים נמצאים בסביבת גוים מזלם עולה משמעותית]

בקיצקץ הגרמני יכול להראות מתורבת בהתנהגותו וכדו... אבל בתוך תוכו יכול לצאת רע,רוצח [לא כולם כן? זה ברור] איאפשר להתווכח עם היסטוריה.

מה לא היו הגרמנים אז, שיא התרבות לשיא החרפה.

• תגובות 49
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני מניח שכל יהודי הוא טהור, ומעולם לא היו יהודים שרצחו.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה :o

טוב נראה לי שאני אוותר על הפוסטר הזה

במקום זה אני אלך על

trends8095.bmp

אבל אז יהיו לי שני פוסטרים של איירון וזה מבאס, אני רוצה להקות אחרות

פורסם

יש יהודים שרוצחים, אבל כשאתה בא וסובר שהעם הגרמני זה עם הכי מתורבת זה סותר את המציאות יש מבין? [מה גם אתה משווה לרוצחים בודדים לכמעט מדינה שלמה שרוצחת? ועוד העם הכי "מתורבת" בעולם?]אני מסכים שכלפי חוץ הם נראים מאוד מתורבתים [חבל שזה רק לבחוץ]

פורסם

טוב הבן אדם בחר תמונה אחרת עדיף להסתפק בזה שלא ניכנס לוויכוח עמוק.

ורוב החיילים הפשוטים פשוט עשו את מה שאמרו להם, פקודות, אבל הם היו מכונה משומנת היטב.

ורובם מתביישים במה שקרה, וכן הם הרבה יותר מתורבתים מהישראלים לדוג' (בהווה)

פורסם

פקודות אהה? אני רוצה לראות אם זה היה בעם היהודי, אם זה היה קורה? אין מצב.

אבל תמשיכו בשלכם, שתהיו בריאים. [עם שלא לומד מההיסטוריה אי אי] זה ידוע העם היהודי, עם קשה עורף.

אני לא חולק עליכם, ההתנהגות שלהם יותר תרבותית, אבל זה יותר לבחוץ מאשר לבפנים.

"רד כי שחת עמך אשר העלית מארץ מצרים, סרו מהר מן הדרך אשר צויתים ראיתי את העם הזה והנה עם קשה עורף הוא".

נסגור נושא חברים, תמשיכו בדיון

פורסם

אלה אזכורים תנ"כיים, אבל אני רואה שאתה אוהב לצטט מהתנ"ך - מה עם השמדת העמים הכנעניים והעמלק?

חוץ מזה אתה בטח לא מבין את כוחה של פסיכולוגיית ההמון. תראה את The Wave (הנחשול) אם לא ראית עדיין.

פורסם
  • מחבר

פקודות אהה? אני רוצה לראות א ::) זה היה בעם היהודי, אם זה היה קורה? אין מצב.

אבל תמשיכו בשלכם, שתהיו בריאים. [עם שלא לומד מההיסטוריה אי אי] זה ידוע העם היהודי, עם קשה עורף.

"רד כי שחת עמך אשר העלית מארץ מצרים, סרו מהר מן הדרך אשר צויתים ראיתי את העם הזה והנה עם קשה עורף הוא".

מישהו אמר הפינוי? ::)

גרמניה הייתה חלשה אחרי המלחמה, התנועה הנאצית התחזקה על חשבון העם החלש, זה ממש לא אומר שהעם הגרמני הוא רוצח

פורסם

זה לא קשור ליהודים קדושים אלה למוח היהודי [סתם ככה שיהודים נמצאים בסביבת גוים מזלם עולה משמעותית]

בקיצקץ הגרמני יכול להראות מתורבת בהתנהגותו וכדו... אבל בתוך תוכו יכול לצאת רע,רוצח [לא כולם כן? זה ברור] איאפשר להתווכח עם היסטוריה.

ויהודים לא השמידו עמים?

אני דיי בטוח שלעמלקים ועוד כמה חבר'ה מלפני 3000~ שנה יש דעה שונה קצת ממך...

פורסם

עשרות מחקרים וניסויים פסיכולוגיים נעשו בנושא והתוצאה הייתה די חד משמעית, כמעט כולם יצייתו למקור סמכות, גם אם הפקודות סוטרות את המצפון הפנימי שלהם.

אתה מוזמן לקרוא ולהחכים:

פורסם

עשרות מחקרים וניסויים פסיכולוגיים נעשו בנושא והתוצאה הייתה די חד משמעית, כמעט כולם יצייתו למקור סמכות, גם אם הפקודות סוטרות את המצפון הפנימי שלהם.

אתה מוזמן לקרוא ולהחכים:

לא מזמן הייתה על זה תוכנית בערוץ שמונה בהוט למי שמעוניין היא עדיין משודרת.תתפלאו לראות מה אנשים יעשו,

וכמה הם אוהבים שנותנים להם פקודות וחושבים בשבילם.

פורסם

בולשיט

כל עם\קבוצה שהם מיעוט תמיד ירצו להוכיח את עצמם. היהודים היו מיעוט בכל מקום ובגלל זה כל הזמן ניסו להוכיח את עצמם,אין שום סיבה אחרת.

המוח היהודי ? מה נשאר ממנו? בוא לא נלך רחוק,תעבור על הודעות בפורום הזה-אנשים לא יודעים לכתוב.

יהודי מתורבת? אני רוצה שתצביע לי על ערס אחד שהוא גם מתורבת.

אי אפשר להתווכל עם היסטוריה ,כשאתמול ערס אחד ירה בערס אחר בנתניה באזור תעשייה -תוך כדי פציעה של אחרים שלא קשורים אליו בשום אופן.

ככה ששוב,כל מה שאמרת בולשיט,כל עם שהוא מיעוט ישתדל להראות את עצמו ולבלוט,ובכל עם יש בורים סתומים וחסרי שכל וגם חכמים גאונים וכו'.

וגם היהודים המתורבתים שלנו ממש לא מלאכים

פורסם

תנו קצת זמן לבדוק תנושא של גרמניה ,ואני אשיב בקרוב.

לגבי כמה שאלות של חברי הפורום לגבי עמלק .

לפני שאנו מתייחסים לדברים, ראוי ללמוד אותם היטב.[שיעור תורה מהיר ]

כך נאמר בספר דברים [כה]: "ז?כו?ר את אשר עשה לך עמלק בדרך, בצאתכם ממצרים, אשר קרך בדרך ו?י?ז?נ??ב בך כל הנחשלים אחריך, ואתה עיף ויגע. ולא ירא אלוקים! והיה בהניח ה' אלוקיך לך מכל אוייביך מסביב, בארץ אשר ה' אלוקיך נותן לך נחלה לרישתה - תמחה את זכר עמלק מתחת השמים, לא תשכח!"

הקב"ה הוא היחיד ביקום היודע מה מעשיו של כל אדם ואדם, בסתר ובגלוי, בלבו פנימה ובמעשיו החוצה.

בשמואל א [פרק ט"ו] נכתב "לך והכיתה את עמלק והחרמתם את כל אשר לו", אפילו השלל של העמלקים אסור לשימוש. כל הכסף והצאן של העמלקים נגוז ומוחרם. אסור לקחת זהב או כסף מהעמלקים, אסור לו לקחת משללם, צאנם או אוכלם. הוא צריך לשרוף את הכל. האם זו נראית לכם מצווה אנושית?

הקב"ה יודע ללב של כל אדם בעולם, ויודע מי ישוב בתשובה ומי לא. לפי מה שידוע לנו, עמלק הפך ברבות השנים לרשע מוחלט, שאינו שב בו מדרכיו הרעים. כל אשה וכל ילד הם מושחתים, שונאי אדם, רוצחים, ובראש ובראשונה - כופרים בכוונה להכעיס.

אם הקב"ה ציווה להרוג את העמלקים בכל דור, משמע שהוא יודע שכך יהיו העמלקים בכל דור. לכן מצווה הקב"ה להרוג בן סורר ומורה אף על פי שעדיין לא רצח, ורק ידוע שהוא יגדל להיות ליסטי ורוצח [כמובן שדין בן סורר נאמר בתנאים מסויימים מאוד כמובן, עד כדי כך שאומרים רבותינו שבן סורר לא היה מעולם, ונכתבו הדברים רק כדי לדרוש וללמוד מהם מוסר].

הקב"ה יודע מה יצא מכל ילד ומכל אדם. לכן רק הוא יכול לצוות ציווי שכזה.

והרי כבר נאמר בתורה "לא יומתו בנים על אבותם" וכן "פוקד עוון אבות על בנים, על שלשים ועל רבעים" [כלומר, הקב"ה ממתין כמה דורות ואינו מעניש מיד על החטאים, שמא יחזרו הבנים בתשובה, ורק אם לאחר ארבעה דורות לא חזרו האנשים בתשובה וממשיכים בחטאי אבותם - מעניש אותם הקב"ה].

מסתבר שהקב"ה יודע בדיוק מה יהיו מעשיהם של רשעים אלו גם בדור הרביעי וגם בעשירי. ואף על פי כן, ההלכה אומרת שהורגים את העמלקים רק אם הם ממשיכים ומתמידים במעשי אבותם הרשעים!

העמלקים מעולם לא חזרו בתשובה על מעשיהם הרעים, והם מאז ומתמיד הם הניפו את דגל הכפירה, פגעו ביהודים, עלו עלינו למלחמה פעם אחר פעם, ולא הניחו לנו מעולם.

ואף על פי כן, בודאי תופתעו לראות כי הרמב"ם כותב שתחילה עלינו לקרוא לעמלקים לשלום, להציע להם לקיים שבע מצוות בני נח, ולחזור בהם מרשעותם, ורק במידה ולא יקבלו שבע מצוות בני נח [שבע מצוות בני נח: לא לרצוח, לא לגנוב וכו'] רק אז עלינו לצאת עליהם למלחמה ולא להותיר מהם זכר.

ראו את לשונו של הרמב"ם בהלכות מלכים [פרק שישי]:

אין עושין מלחמה עם אדם בעולם עד שקוראין לו שלום, אחד מלחמת הרשות ואחד מלחמת מצווה, שנאמר [דברים כ] "כי תקרב אל עיר להלחם עליה וקראת אליה לשלום". אם השלימו וקיבלו שבע מצוות שנצטוו בני נח עליהן אין הורגין מהן נשמה, והרי הן למס ואסור לשקר בבריתם ולכזב להם אחר שהשלימו וקיבלו שבע מצוות. ואם לא השלימו, או שהשלימו ולא קיבלו שבע מצוות, עושין עמהם מלחמה והורגין כל הזכרים הגדולים, ובוזזין כל ממונם וטפם. ואין הורגין אישה ולא קטן במה דברים אמורים, במלחמת הרשות שהוא עם שאר האומות. אבל שבעה עממין ועמלק שלא השלימו אין מניחין מהם נשמה, שנאמר "לא תחיה כל נשמה", וכן הוא אומר בעמלק "תמחה את זכר עמלק".

ומנין שאינו מדבר אלא באלו שלא השלימו? שנאמר [יהושע יא, יט] "לא היתה עיר אשר השלימה אל בני ישראל בלתי החוי ישבי גבעון, את הכל לקחו במלחמה. כי מאת ה' היתה לחזק את לבם לקראת המלחמה את ישראל למען החרימם", מכלל ששלחו להם לשלום ולא קיבלו".

כלומר, חובה עלינו קודם כל לקרוא להם לשלום, ולהציע להם לחזור בתשובה. אך רק אם לא יעשו זאת, וישובו מכל גילוי העריות והרציחות שלהם - חובה עלינו להורגם.

מסביר הכסף משנה באותו מקום: "שאם קיבלו עליהם שבע מצוות, הרי יצאו מכלל שבעה עממין ומכלל עמלק, והרי הם כבני נח הכשרים"!

כלומר, אם הם השלימו איתנו - אסור להורגם, ולהיפך, אסור לשקר בבריתם ולכזב להם אחר שהשלימו וקיבלו שבע מצוות. עמלק כשמו כן הוא - עמלק! רשע! וכל עוד הם נותרים רשעים, זה יהיה דינם.

"הרי היטלר ימח שמו וזכרו, יכול להוציא את הציטוט הזה מהתורה ויכול להגיד, הנה גם אתם השמדתם עם שלם ללא רחמים [הוא רציתם להשמיד] מי אמר שאסור לי? - אתם עמלק שלי"

הילטר מעולם לא פעל על פי הרציונאל או על פי דת מסויימת. היטלר לא האמין שהוא עושה את רצון השם בהריגת היהודים, כי אם את רצונו שלו.

מעולם לא הוטלה על היטלר איזו מצווה "לחסל את כל העם היהודי". הוא לא קיבל תורה בסיני, הקב"ה לא הוציא את עמו ממצרים או שמר עליהם במשך אלפיים שנות גלות. היטלר פעל על פי הרגשתו ודעתו המעוותת.

בנוסף לכך, רק ראו עד כמה היהודים רחמנים בני רחמנים, ששואלים פעם אחר פעם כיצד הורגים את העמלקים הרשעים, ועוד בדור שאין הורגים אותם כלל, כאשר במשך אלפיים שנות גלות טבחו ורצחו בנו עמים שלמים בלי להניד עפעף!

הנאצים לא היו זקוקים לתורה או אל שיאמר להם להרוג את היהודים. הם עשו זאת על דעת עצמם, מתוך אכזריות ושנאה לשמה, בדיוק כמו העמלקים

יהודים מעולם לא הרגו מישהו על דעת עצמם ומעולם לא הרגו מרצונם החופשי. בדיוק להיפך, שאול המלך ריחם על הצאן ועל אגג! האם הכרתם עם יותר רחמן מהעם היהודי?

ולא זאת בלבד, כי הקב"ה אומר במפורש שרצח עמלק יעשה רק בהנהגתו יתברך ולא על דעת עצמנו, כפי שאמר לנביא [שמואל א, טו] "כה אמר ה' צבאות: פקדתי את אשר עשה עמלק לישראל, אשר שם לו בדרך בעלותו ממצרים..."

ובאמת, את עמלק הורגים רק בזמן שההשגחה גלויה, ואפילו אפיקורסים גמורים המומרים להכעיס אין הורגים בימינו, כפי שביאר החזון איש את הרמב"ם [יו"ד סימן ב ס"ק טז] וקבע שלא קיים מושג זה כשאין השגחת השם גלויה [כמו בימי חז"ל], ולכן לא הורגים גם לא את האפיקורסים המשומדים עוכרי ישראל -

"ונראה דאין דין מורידין אלא בזמן שהשגחתו יתברך גלויה כמו בזמן שהיו נסים מצויין ומשמש בת קול, וצדיקי הדור תחת השגחה פרטית הנראית לעין כל, והכופרין אז הוא בנליזות מיוחדת בהטיית היצר לתאוות והפקרות, ואז היה ביעור רשעים גדרו של עולם, שהכל ידעו כי הדחת הדור מביא פורענויות לעולם ומביא דבר וחרב ורעב בעולם. אבל בזמן ההעלם, שנכרתה האמונה מן דלת העם, אין במעשה הורדה גדר הפרצה אלא הוספת הפרצה, שיהא בעיניהם כמעשה השחתה ואלימות ח"ו, וכיון שכל עצמנו לתקן אין הדין נוהג בשעה שאין בו תיקון, ועלינו להחזירם בעבותות אהבה ולהעמידם בקרן אורה במה שידינו מגעת".

וכפי שאפיקורסים גמורים לא הורגים בימינו, כאשר ההשגחה אינה גלויה, כך גם את עמלק אסור להשמיד. ואפילו יותר מכך, רק בזמן שנביא השם גמור מחייב להרוג את העמלקים עושים זאת, ובדור שאין נביא לא ניתן לזהות את העמלקים ולא הורגים את עמלק.

ראו את המאמר "רצח בשם הדת או בשם האתאיזם" להבנת העניין לעומקו:

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1896028

אמרו חז"ל במדרש קהלת [זוטא פרשה ז]: "אמר ר' בנאה: [שאול] התחיל מריב דברים כנגד עגלה ערופה. אמר לפניו: רבונו של עולם, זה הורג וזו נערפת ומכפרת?...אדם חטא, בהמה מה חטאה? יצאה בת קול ואמרה: "אל תהי צדיק הרבה" [כלומר, אל תנסה להיות יותר צדיק מהקב"ה]

"אמר ריש לקיש: כל מי שנעשה רחמן על אכזרים - נעשה אכזר על רחמנים. מנלן? משאול. הדא הוא דכתיב: 'ואת נ?ב עיר הכהנים הכה' וגו'. כתיב הכא 'ויחמ?ל שאול והעם', והתם - לגבי נוב עיר הכהנים - על רחמנים לא חמל".

[כלומר, שאול המלך חמל על העמלקים, ומתוך זה בא שלא חמל על עיר שלמה של כהנים]

פורסם

בונא אחי עבדו עליך ברמות.

היו בארץ שבטים\ישובים שישבו להם בשקט, חלקם לא תקפו אותנו לא כלום. מקסימום נלחמו בנו על שטח שהיה שייך להם ובאנו לקחת ומה שבסדר היום בימים ההם

ואנחנו מצווים להשמיד את כל הנשים הילדים והטף שלהם? שלא פגעו בנו בשום צורה? בשם האל שלנו? בר השוואה להיטלר לגמרי

פורסם

איזה יופי היה פעם... הלוואי היה ככה היום.

עם רוצה להשיג שטח, ישר עושים 1+1 טקטי, משכנעים את כולם שככה צריך, וזהו, הכיבוש הזה

מוצדק לאיזה 30 דורות... (כמה זמן עבר מאז?)

חבל שהיום כולם כל כך חכמים, ואי אפשר פשוט למחוק את מי שפוגע מטריד ומפגע בך ככה.

הכל היה יכול ליהיות הרבה יותר פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים