עבור לתוכן

סמל הנשר - נאציזם בלבד?

Featured Replies

פורסם

לא אישית לא היה אכפת, תעשה איך שאתה מרגיש.

לכל מעצמה שחשה את עצמה סוסה צריך להיות איפשהו נשר

600px-Standard_of_the_President_of_the_Russian_Federation.svg.png

• תגובות 49
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו שכח את בירה נשר ? :o

פורסם

כנראה שמדינה בוחרת ציפור גדולה כסמל בשביל לפצות על איזה רגש נחיתות אחר... אני שמח שישראל בחרה את הדוכיפת כציפור הלאומית ולא איזה אוכל נבלות מגודל.

וד"א, השילוב של הנשר הגרמני/פרוסי הזה ביחד עם עיצוב האותיות (במיוחד ה-S בצורת ברק) אכן גורם לאי נוחות מסוימת. גם עלי האלון בסידור הספציפי הזה הם מוטיב אופיני בסמלים פרוסיים/גרמנים. הסמל הזה בהחלט מזכיר את הרייך השלישי ולא מדובר כאן בתום לב...

פורסם

הפוסטר הזה ללא ספק גורם לקונוטציה שלילית. הצורה של הראש של הנשר יחד עם הS...

אני לא הייתי תולה דבר כזה בחדר.

פורסם

לא הייתי תולה את זה בפח אשפה...

פורסם

לא יודע מה אתכם, אין לי בעיה לתלות דגל נאצי בחדר, אני לא עושה ביגלל שזה לא יפה, ולא מכובד בעיקר בישראל.

בשבלי זה רק סמל/ציור לא יותר מזה.

זה כמו שאני לא שונא גרמנים על השואה, להפך אני חושב שלגרמנים יש אחלה מנטליות ושפה, והם הצליחו להביא את המדינה שלהם היום לרמה מעולה, שצריכה לתת דוגמא לכל העולם.

פורסם
  • מחבר

כן אבל תסכים איתי שאתה די במיעוט, רוב האנשים שיסתכלו על זה יקבלו את הקונוטציה.

וכל אלה שאמרו שזה לא יפה, יאללה, מה אתם מבינים מהחיים שלכם ;D

פורסם

טוב צריך לעשות פה סדר:

סלייר לא נאצים, כל שני וחמישי מטיחים בהם האשמות לגבי היותם נאצים, הגילוח ראש של קרי קינג הגיטריסט, המדקבות שהיו לג'ף האנאמאן על הגיטרה, הסמל של הנשר, הS של הSS, השיר ANGEL OF DEATH שמדבר על מנגלה ואושוויץ, בלה בלה בלה

הם לא נאצים,

טום אראיה הסולן נשוי ליהודיה או משהו, לקרי קינג יש עוד איזה קרבה יהודית,

הם גם לא שטניסטים,

הם בסך הכל מהדור הישן, ששם מי שהיה אומר דברים קיצוניים היו עושים מזה סרט, היום הדברים האלה ישמעו בנאליים לחלוטין.

לי היה פעם את הפוסטר הזה, לטעמי פוסטר יפה מאוד, אוהב את הסמלים הכוחניים האלה.

אתה לא צריך להתייעץ עם אנשים בנוגע לפוסטר, אתה צריך לחשוב עם הוא מוצא חן בעינייך, אם כן קנה אותו, אם לא אז לא.

פורסם

זה כמו שאני לא שונא גרמנים על השואה, להפך אני חושב שלגרמנים יש אחלה מנטליות ושפה, והם הצליחו להביא את המדינה שלהם היום לרמה מעולה, שצריכה לתת דוגמא לכל העולם.

תבדוק מה היית גרמניה לפני שהיהודים הגיעו לשם, היה מקום דפוק, כנ'ל עוד כמה מדינות.

כן הם מזה מתורבתים ושפה [ככה היהודים לפני השואה אמרו וניסו לחקות אותם, בסוף ראינו את פרצופם "התרבותי"]

הסמל הזה היה על המלון שלי באוסטריה וזה לא היה בתקופת הרייך רק שנה שעברה.

היטלר לא המציא כלום. הנשר הוא סמל אוסטרי/גרמני עתיק וצלב הקרס הגיע בכלל מהודו (גם המגן דוד מסתבר משם)

לגבי המגן דוד הוא בסך הכל שני משולשים אחד על גבי השני. ישנן אינספור תרבויות בהיסטוריה ששיחקו עם צורות. אפילו צלב-הקרס הנאצי נמצא בהודו לפני 1000 שנה ויותר.[כמו שציינת]

גם אפריקאים שיחקו עם צורות וכך ניתן למצוא בעצם מגן דוד בכל העולם כולו. גם ילדים יכולים "להמציא" מגן דוד, אבל אין לציורים שלהם כל משמעות רוחנית.

ביהדות לעומת זאת יש למגן דוד משמעות יהודית רוחנית - עם סודות קבליים בכל משולש ובכל קצה. כך שהיהדות היא למעשה היחידה המציגה את מגן-דוד האמיתי, בעל המשמעות והתכלית הקבלית, כפי שטוענים שהיא עברה במסורה מימי דוד המלך. הוא המגן-דוד האמיתי מדורי דורות.

פורסם

^ ^ ^

והקשר בין הדברים האלה לנושא?

פורסם

OFF TOPIC:

חבר שלי מגרמניה שביקר פה סיפר לי שאסור לצייר או להראות צלבי קרס בכלל. אפילו בספרי היסטוריה\משחקי WW2 הוא מוחלף בצלב הברזל שמוכרים אצלהם

ולמי שעושה את תנועת ההצדעה צפוי עונש מאסר בפועל

פורסם

תבדוק מה היית גרמניה לפני שהיהודים הגיעו לשם, היה מקום דפוק, כנ'ל עוד כמה מדינות.

כן הם מזה מתורבתים ושפה [ככה היהודים לפני השואה אמרו וניסו לחקות אותם, בסוף ראינו את פרצופם "התרבותי"]

ברור שתמיד היהודים הקדושים תמיד באים ומצילים את המצב.

כן הם מתורבתים, הם יודעים שאם קובעים שעה מסוימת, זה לא עומד בגדר "המלצה בלבד" והם לא מתחילים באמצע החנות להווכח עם המוכר על המחיר.

רק בוא לא נסתה (ככה מאייתים?) מהנושא המקורי יותר.

פורסם

OFF TOPIC:

חבר שלי מגרמניה שביקר פה סיפר לי שאסור לצייר או להראות צלבי קרס בכלל. אפילו בספרי היסטוריה\משחקי WW2 הוא מוחלף בצלב הברזל שמוכרים אצלהם

ולמי שעושה את תנועת ההצדעה צפוי עונש מאסר בפועל

בוקר טוב, למה אתה חושב שWOLFENSTEIN הוחרם בגרמניה... וכו'

פורסם

לא בדיוק הוחרם, פשוט התאימו אותו לשוק הגרמני (ע"י כך שניתקו אותו מההקשר הנאצי, ככה שהוא קצת איבד את הפואנטה).

ב-RTCW רק מחקו את כל צלבי הקרס.

פורסם

כמזה זכרו לי גם הסמל של גרמניה היום וארה"ב היום זה איזה ציפור דומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים