עבור לתוכן

זקוק להצלצה למפרט עד 3000 שקל.

Featured Replies

פורסם

יש לי כאן : צורב , סי די רום , דיסק קשיח ודיסק FLOPPY.

אני צריך : שילוש קדוש , מארז וכרטיס מסך.

תנו לי בבקשה 2 מפרטים. אחד פנטיום אחד אי אמ די.

אני מניח שבAMD יהיה כרטיס מסך יותר טוב, אבל בכל זאת תמליצו לי.

השימושים הם משחקים, אינטרנט, MP3.

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard [ ¤ 521.08 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 348.55 ] 1

Video Cards : Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card [ ¤ 1323.04 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 303.55 ] 1

Total Price ¤ 3117.04

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1

Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard [ ¤ 642.45 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 2700 Memory [ ¤ 266.89 ] 2

Video Cards : Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card [ ¤ 415.37 ] 1

Total Price ¤ 3061.89

פורסם

עכשיו יהיה FPS יותר טוב באנריל אה?

P:

אז ככה

אני ממליץ לך AMD אז אני אכתוב רק אותו..

(גם מפני שהשעה 2 בלילה ואין לי כח אבל חפיף..)

AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 620.82

Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard NIS 521.08

DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory (2 stiks of 256mb) NIS 412.48

ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card NIS 1,591.45

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W NIS 303.55

אז ככה

המעבד הלוח והמארז זהים לשל NIKE

זכרונות העדפתי Winbond לדעתי בכל מקרה הם יותר אמינים

לעומת NIKE לקחתי 2 סטיקים כך שתוכל לנצל את ה- DUAL DDR, ועוד סיבה שלא לקחת Twinmos כי 2 הסטיקים של Winbond הרבה יותר זולים מ-2 הסטיקים של Twinmos ב- 120 שקלים.

כרטיס מסך לקחתי ATI ולא Powrecolor מפני שהכרטיסים שלהם לא כל כך אמינים, והעדפתי להשקיע במשהו יותר אמין.. (אבל בעקרון הם שווים בביצועים וה- Powercolor יותר זול ב- 250 שקלים.. אז ההחלטה היא שלך..)

המחירים נלקחו מ- pchardware

שמחתי לעזור :)

פורסם

הכרטיס של Powercolor הרבה יותר עדיף. הוא מאפשר אוברקלוק, הוא זול יותר והוא מציג ביצועים זהים. אמינות? אבקש שלא תזרוק ביטויים ששמעת ברחבי הפורום ומחוץ לו, אם כי אתה לא מבין את הדבר או שאתה לא יודע שהוא בוודאות נכון. קודם כל תדע מהי אמינות, ורק לאחר מכן תכתוב את הקשקוש הזה שכתבת. מאילא החברה, למרות שגם זהו בולשיט, אבל ממתי כרטיס אמור להיות אמין? פחח..

פיצ'ר הDualDDR שבלוחות אם אשר מבוססים על הצ'יפסט nForce2 מפיק תוספתביצועים של 0-1%. תוספת זו כלל אינה מורגשת ואין טעם להוסיף שקל בשבילה. 512MB, המודול הבודד כלומר, של TwinMOS זול וטוב יותר מזהו של Winbond. ואגב, Winbond לא מייצרים זיכרונות. אלו זיכרונות ג'נריים אשר בבעלותם צ'יפים של Winbond. שוב הקשקוש של אמינות שאבקש שתמנע ממנו.

פורסם

RawSteel

אתה מתכנן OC?

ובקשר לכרטיס Powercolor נחשבת חברת קבר,לא הייתי קונה כרטיס שלהם (וזה לא רק אני).

בקשר לזכרונות

למה אתה כותב שהשיפור בביצועים הוא מ- 0-1% ב- DUAL DDR כשאתה אומר בצד שני ש- Twinmos יותר טוב מ- Winbond?

פה אין שיפור בביצועים של 0-1%? עוד לא.

ודבר שני אתה טועה זה יותר מ- 0-1%

ובקשר לזכרונות של Winbond הם מאוד אמינים וטובים אין סיבה שלא תקח אותם..

ו NIKE תעשה טובה ותפסיק להתלהב רק בגלל שאתה מודרייטור

ועוד פעם אני שואל

מתוכנן OC?

פורסם

אני לא מתלהב משום שאני מודרייטור, אלא שאני עצבני משום שכותבים שטויות. קודם כל תדע איך התנהגתי לפני שהייתי מודרייטור, ורק אח"כ תבצע השוואות.

תוספת הביצועים של הDualDDR מוערכת בכיותר מ0-1%? אתה מצחיק ואתה מוזמן להוכיח את דבריך.

הזיכרון של TwinMOS מציג ביצועים טובים יותר. אני בטוח שמודול בודד של 512MB מבית החברה הזו יציג ביצועים טובים יותר מאלו של שני מודולים של 256MB זיכרון ג'נריים בעלי צ'יפים של Winbond. מינימום, הפרש הביצועים של הDualDDR יכוסה. אבל אני בטוח שיקרה הרבה מעבר לכך וכי הTwinMOS יציג ביצועים טובים יותר. אמנם לא מורגשים, אבל אם אתה כ"כ היית מעוניין בתוספת ביצועים שנראית רק במספרים, אז תהנה לך.

'Powercolor היא חברת קבר ולא רק אני הייתי נמנע מלרכוש מוצרים שלהם'- הטענה הדבילית ביותר ששמעתי מאודי למען אי-רכישת Radeon.

פורסם

תשמע לגבי כרטיסי מסך אני לא יכול להתערב כי אין לי הרבה ידע בזה

לגבי זכרונות אני מסכים 100% עם נייק

קודם כל ה- Daul בהחלט מספק תוספת ביצועים מזערית(וגם זה לא בטוח) כך שאין שום טעם להשקיע בזה

עדיף לקנות עכשיו 512 ובעתיד להוסיף עוד 512 וככה לא מבזבזים סלוט ולא כסף.

מבחינת החברה ווינבונד כמו שנייק אמר זהו רק הצ'יפ אבל שאר הזכרון הוא ג'נרי כך שמבחינת אמינות טווינמוס עדיפים בהרבה

אתה יכול ללכת לכל חנות(שמוכרת עדיין ווינבונד) ולבדוק שכמות הבעיות וההחזרות של הזכרון גבוהה בהרבה מזו של טווינמוס שגם יציגו ביצעוים טובים יותר גם מחיר זהה וגם פחות תקלות

פורסם

הזכרונות של Winbond לא פחות טובים מהזכרונות של Twinmos

גם בביצועים וגם באמינות...

ומתוך ניסיון ה- DUAL DDR נותן יותר הפרש ביצועים מ- 0-1% ובטח שיותר מסטיק אחד של 512

והחברה Powercolor היא כן חברת קבר

פורסם

אתה תמשיך להגיד מה שאתה רוצה אבל רק שתדע שחוץ מהמאוורר POWER COLOR לא מייצרת את הכרטיס אלא מקבלת אותו מATI הכרטיסים לגמרי זהים, ב. הזיכרונות של TWINMOS משתמשים בצ'יפ של ווינבאונד ובהחלט עדיפים על זיכרונות ג'נריים של ווינבאונד, ובקשר לדיואל באינטל הוא נותן שיפור של 30% פחות או יותר (לא לתפוס אותי בדקויות) ובAMD השיפור שנותן DUAL הוא מזערי ;D

פורסם

הזכרונות של Winbond לא פחות טובים מהזכרונות של Twinmos

גם בביצועים וגם באמינות...

ומתוך ניסיון ה- DUAL DDR נותן יותר הפרש ביצועים מ- 0-1% ובטח שיותר מסטיק אחד של 512

והחברה Powercolor היא כן חברת קבר

Winbond לא מייצרים זיכרונות. ::)

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard [ ¤ 521.08 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 348.55 ] 1

Video Cards : Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card [ ¤ 1323.04 ] 1

Total Price ¤ 3117.04

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1

Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard [ ¤ 642.45 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 2700 Memory [ ¤ 266.89 ] 2

Video Cards : Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card [ ¤ 415.37 ] 1

Total Price ¤ 3061.89

נייקי, רציתי להביע סולידריות

קבל ח"ח על המקצועיות, והמהירות בה הגבת !

(לא סתם אתה מודרייטור, הא ?)

ושאלה (שקשורה בעקיפין לת'רד, אבל קשורה) -

למה להעדיף לוח Dual DDR ב AMD אם ההפרש הוא כה מזערי עד לא קיים ?

האם קיימת ברשת השוואה בין לוח בתצורת DUAL DDR לבין אחד רגיל ?

HF

פורסם

כן...

הוא חורש פה כל היום..

P:

פורסם

ראשית, אני מודה לך.

בקשר לשאלה.. הצ'יפסט nForce2 מציג ביצועים טובים יותר מאלו של הKT400 והמקבילים אליו מחברות שונות, בלי כל קשר לDCD.

השוואה? הייתה לי אחת, אבל אבדה לי. אם אני אתקל בה או באחרת, אתה הוא הראשון שאני אודיע לו לגביה.

פורסם

ראשית, אני מודה לך.

בקשר לשאלה.. הצ'יפסט nForce2 מציג ביצועים טובים יותר מאלו של הKT400 והמקבילים אליו מחברות שונות, בלי כל קשר לDCD.

השוואה? הייתה לי אחת, אבל אבדה לי. אם אני אתקל בה או באחרת, אתה הוא הראשון שאני אודיע לו לגביה.

1) על לא דבר

2) תודה. החכמתי.

3) לכשתמצא - אשמח

(ובזאת הפסקתי לגנוב את הת'רד...)

HF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים