עבור לתוכן

4870 של CLUB 3D לא עובד. אשמח לעזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST.

מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP.

החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט).

הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS?

אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת.

נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.

פורסם

כניראה שהכרטיס פגום, מדובר בכרטיס חדש אז יחליפו לך אותו בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי כך, לכן הלכתי והחלפתי.

הפעם, הצלחתי להיכנס ל BIOS, העליתי את XP התקנתי דרייברים. חשבתי שהכל הסתדר...אבל עשיתי ריסטסרט למחשב ובום, אותה בעיה שוב. אחרי POST מסך שחור. אין לי מושג כבר מה יכולה להיות הבעיה, באמת 30 אמפר לא מספיק? או שיכול להיות שלוח האם עושה בעית, כמה שזה נשמע מוזר.

:-\

פורסם

הספק שלך בסדר ויותר ממספיק,

ניסית להחליף את יצרן הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הספק שלך בסדר ויותר ממספיק,

ניסית להחליף את יצרן הכרטיס?

קניתי בסקיי פיסי ואין להם במלאי כרטיסים אחרים חוץ מ CLUB 3D.

פורסם

הכרטיס מחובר למסך דרך DVI ? [קרוב לודאי שכן].

נסה לחבר את הכרטיס למסך דרך VGA ובדוק מה קורה באתחול המחשב...

פורסם

לא ניראה לי שזה בעיה ביצר, הכרטיס של CLUB3D הוא הכרטיס הרגיל של ATI עם מדבקה שונה. החברה גם אמינה יחסית וב 10 השנים שהיא קיימת יצא להם שם טוב.

מאוד מוזר, לא הגיוני ש-2 כרטיסים יהיו עם אותה בעיה בדיוק, במיוחד לא עם השני עבד בהתחלה בצורה תקינה. המחשב כולו נקנה דרך SKY (לפי הספק ניראה שכן)? 30A מספיק לכרטיס כזה, למרות שזה נתון רע לספק של 500W. יכולל היות שהספק פגום ולא הרגשת קודם כי היה לך כרטיס מסך פשוט.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני הפסקתי להבין מה קורה.

פירקתי את המחשב והרכבתי מהתחלה ואז הכרטיס התחיל לעבוד. שמחתי שהכל הסתדר וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול והבעיה חזרה.

ניתקתי את החיבור של הרמקולים והבעיה נעלמה. טוב, אמרתי לעצמי, מוזר אבל לפחות הכרטיס עובד...ורק אמרתי את זה הוא הפסיק לעבוד שוב.

פיקרתי את הכרטיס קול לגמרי והבעיה שוב נעלמה. כרגע אני עובד בלי קול, הרצתי 3DMARK 06 וסהכ נראה כאילו המחשב מסוגל להריץ את הכרטיס.

לא ברור לי אז מה הבעיה, לא יכול להיות כרטיס קול כי הוא עובד עם כרטיס אחר. לוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים