עבור לתוכן

בעיה ב WIFI במחשב DELL VOSTRO 1510

Featured Replies

פורסם

במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום..

המחשב לא מזהה אותו..

כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים)

כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו.

זה הכרטיס:

dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI

זה הדרייבר שניסיתי להתקין:

http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=234619

(דרייבר לויסטה)

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

שמע עשה לי גם בעייה דומה ..!

אני פשוט הסרתי אותו לגמרי נתתי לווינדוס לזהות אותו לבד ואז אמרתי לו לקחת קבצים מהדרייבר...!

נסה פשוט להסיר אותו לגמרי ואח"כ להתקין בהצלחה..!

פורסם

העתק לכאן את ה-Device ID מטאב ה-Details במנהל ההתקנים.

פורסם
  • מחבר

העתק לכאן את ה-Device ID מטאב ה-Details במנהל ההתקנים.

הינה:

‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1)

‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן.

כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'.

וההתקן נמצא פה:‏‏אפיק PCI ‏6, התקן 0, פונקציה 0

שמע עשה לי גם בעייה דומה ..!

אני פשוט הסרתי אותו לגמרי נתתי לווינדוס לזהות אותו לבד ואז אמרתי לו לקחת קבצים מהדרייבר...!

נסה פשוט להסיר אותו לגמרי ואח"כ להתקין בהצלחה..!

תודה, ניסיתי את זה כמה פעמים אבל זה לא עזר...

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין, אני כבר יומים שובר את הראש ועכשיו התקשרתי לDELL ואז הם ראו איזה כרטיס רשת צריך להיות מותקן, ומה מסתבר, שהורדתי דרייברים לא מתאימים. וזה למה?, כי באתר שקניתי ממנו הכרטיס רשת שכתוב זה לא מה שמקבלים.

אז עכשיו התקנתי את הדרייבר והכל עובד!

תודה רבה Nemesis על הניסיון לעזור לי, לא פעם ראשונה ושנייה! אני חייב לך תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים