עבור לתוכן

אוזניות לריצה - אחת ולתמיד!

Featured Replies

פורסם

שלום שלום,

אני מחפש אוזניות לריצה, ואני שובר ת'ראש כבר הרבה זמן בין כמה דגמים

המועמדים לפרס אוזניית הריצה של השנה הם:

1.koss porta pro - אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם(גם הארנק שלי), אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה נוח לרוץ איתם. ז"א הם נוחות באופן כללי, אבל בין הקילומטר ה-11 ל-12 הם יכולות לעצבן מאוד פתאום

2. koss sporta pro - לא התנסיתי איתם, אבל אני יודע שיש להם את אותן ממברנות ופחות התנגדות(האמנם?), כמו כן הם עורפיות ואמורות תיאורתית להיות נוחות יותר

3. koss ksc75 - שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל 60ohm על נגן כמו שלי...(e280 כרגע) לא יודע.. חוץ מזה, אני חושב שהמחיר בארץ קצת מוגזם!

4.koss ana-aref-pro - יש עוד כל מיני KSCים למיניהם..

5.sennhieser px100 - אומרים שיש להם סאונד דומה לשל ה-porta ואפילו גרסא של עורפיות, אבל הם נראות יקרות קצת בארץ

6.logitech sport - הכי נוחות שיש, סאונד על הפנים

7.ישועה?

שמישהו יענה על השאלה הזאת כבר, ושיעשה סדר אחת ולתמיד! (please.. pretty please....(

משום מה(אולי זה כי רק שמנים נכנסים לאודיו וקולנוע ביתי ??? :P ) כולם מתעלמים מהשאלה הזאת, למרות שהיא נשאלה הרבה

תזכרו שגם מתחת ל-50$ יש אוזניות ;):jump:

פורסם

קודם כל, אני לא חושב שיהיה נוח לרוץ עם אוזניות supra-aural (בעיקר כאלה שנתלות על האוזן או על העורף) אבל אם אתה מתעקש:

לPORTAPRO, ksc75 ולSPORTAPRO יש את אותה העכבה - 60 ohm, הSPORTAPRO קצת יותר נצילות מהשתיים האחרות אבל אני בספק אם ניתן להרגיש בהבדל מבחינת ווליום.

מתוך הרשימה הזאת לא יצא לי לשמוע/להרגיש על הראש את הSPORTAPRO ולכן הייתי הולך על הPORTA שעדיפות מבחינת הסאונד (לדעתי) והנוחות (אני מאמין שלא רק לדעתי) על ה75.

פורסם
  • מחבר

הנצילות של שלושתם לא גבוהה במיוחד, זה קצת מטריד אותי מבחינת ווליון בנגן

אני גם משוכנע שאין מתחרים ל-porta בקטגוריה מבחינת סאונד( גם לא ה-px100(, אבל אני עדיין לא סגור על לרוץ איתם, קצת גדולות ומגושמות למשימה, ואני חושש שמכיוון שהם קשת - אם אני אהדק יותר מדי(יש את ה-comfort zone( זה יציק ואפילו יכאב, ואם loose מדי אז הם יפלו..וחבל...

פורסם

בגלל זה אני לא ממליץ על אוזניות supra-aural לריצה.

אני אישית רץ עם אוזניות in-ear אבל אנשים שרצים עם הנגן בכיס יסבלו ממקרופוניות ואם רצים בעיר אז עניין האטימה די מסוכן.

לי אין בעיות כאלה כי אני רץ עם הנגן ביד ויש לי מסלול נחמד מסביב למושב.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני לא ממליץ על אוזניות supra-aural לריצה.

אני אישית רץ עם אוזניות in-ear אבל אנשים שרצים עם הנגן בכיס יסבלו ממקרופוניות ואם רצים בעיר אז עניין האטימה די מסוכן.

לי אין בעיות כאלה כי אני רץ עם הנגן ביד ויש לי מסלול נחמד מסביב למושב.

קצת מקנא, אבל לא חשוב.. :P

לגבי in-ear - אני לא רוצה אוזניות כאלה, זה גורם לי לאי נוחות, כאבים באוזניים(איכשהו הווליום בהם תמיד גבוה מדי) ולאיבוד שיווי משקל...

לא בא בחשבון!

אתה יכול להתייחס לשאר הנקודות?התנסית עם "supra aural " בריצה?

פורסם

לא, לצערי הPORTAPRO שלי עברה לחבר :nixweiss:

נעשה ככה:

פורטה - הן נוחות (לפחות בשימוש לא ספורטיבי) ואני מאמין שהן יחזיקו על הראש בזמן הריצה.

ספורטה - בתיאוריה זאת אותה האוזניה כמו הפורטה רק שבמקום הcomfort zone ישנה אופציה להעביר את הרצועה אל מאחורי הראש, לא התנסיתי איתן אז אני לא יודע אם הן נוחות ואם הן יחזיקו.

75 - פחות או יותר באותה הרמה כמו הפורטה מבחינת הסאונד אבל עם אופי קצת שונה, אני לא הייתי לוקח אותן לריצה כי הן קליפ-און ואין שום כוח שמצמיד אותן לאוזניים + זה לא נוח לי לאורך זמן.

PX100 - שוב אותה רמה~ עם אופי שונה, אני זוכר שהן די נוחות אבל לא יצא לי להשתמש בהן יותר מידי אז קשה לי להעריך איך הן יחזיקו על הראש בריצה.

פורסם

במקרה הגיעו אלי אתמול האוזניות לריצה שאני בסופו של דבר החלטתי להזמין : Sennheiser OMX70

( הזמנתי מ ebay)

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sennheiser-omx70-sport-stereo-clip-on-earphones

רצתי וניסיתי אותם והם היו ממש נוחות והחזיקו מעמד לאורך כל הריצה בצורה מרשימה.

ממש מרוצה מהקניה הזאת. מומלץ.

פורסם

במקרה היו לי בדיוק את אותם הסנהייזר הירוקות האלה :-)

סאונד טוב, לא הכי נח על האזניים ונהרסו לי די מהר (אבל אצלי אזניות לא שורדות יותר מחצי שנה אפעם).

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קרפד קשה לי להאמין שה-sporta ו-KSC75 *באמת* נותנות פייט ל-porta בתחום הסאונד.

קליפ און זה סבבה מבחינתי, אז אין לי בעייה.

הOMX ש הציעו פה גם נראות נחמדות, אבל תכל'ס אני מעדיף אוזניות פתוחות (למרות שאני יכול לחיות עם earbuds , אם הסאונד מצדיק את זה)

איפה אנטולי וכל החבר'ה האלה?

פורסם

לא יודע לגבי הספורטה אבל ה75 בהחלט נותנות פייט.

פורסם
  • מחבר

חושב שהסנסה השברירי שלי יצליח להניע אותם?

קח בחשבון שיש הרבה רעש רקע..

עוד מישהו מצטרף להמלצה על ה-KSC75???

פורסם

אני המלצתי בכלל על הפורטה :-X

פורסם
  • מחבר

יאללה fuck it

אני הולך על ה-porta!!!

אני מת על הסאונד שלהם (והעיצוב :silly:) ומי ששלא אוהב רובוטריקים - tough !

עדיין שאלה אחת עומדת בעינה - מה לסנסה זקן וחלש ול-60 ohm??

הנצילות גם על הפנים(ביחס לאחיות כפתור הקטנות): 101 db\mw

עוד שאלה אחת קטנה לסיום -

הם יעמדו בזיעה? זה נשמע מגעיל, אבל לא בא לי להחליף ספוגים כל יום(ואני לא יודע אם מוכרים להם ספוגים בארץ בכלל)

פורסם

לא ביררתי לגבי ספוגים אבל יש להן אחריות לכל החיים עד כמה שאני זוכר.

(וספוגים אפשר "לכבס" עם קצת שמפו ומים פושרים.)

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו כשעברה כמעט שנה - האם אתה מבסוט מהאוזניות שקנית?

האם היום יש אוזניות ריצה טובות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים