עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ציוד הקפי לנייד , BT, סקייפ ועוד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי נייד חדש,

1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים

2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ?

3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ?

4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב?

5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאין לי HDMI, ואני רוצה להקרין סרטיםמהמחשב לטלוויזיה- אות וידיאו אין בעיה כי יש גם חיבור SVIDEO אבל אני רוצה את הסאונד ב DOLOBY DIGITAL AC3 ואין יציאה אופטית או קוקסיאלית דיגיטלית במחשב, האם יש איזשהוא מתאם מהיציאת HDMI אל יציאה אופטית או קוקסיאלית רק עבור האות סאונד?

6 בלי שום קשר לשאלה 5 , יש לי כרטיס קול חצי מקצועי ישן של מחשב נייח , אבל כרטיס קול ממש ממש איכותי אנאלוגי , האם יש דרך לחבר בין המחשב הנייד שלי והכרטיס קול ה PCI ?

תודה על העזרה

HIGHLANDER

פורסם

אין מצב שיש לך יציאת HDMI ואין לך BLUETOOTH.

תבדוק טוב טוב.

בכל אופן,

בנוגע לאוזניות מדובר בפונקציה של כסף כמובן וכמה אתה באמת אוהב את מה שאתה שומע.

קיימים לא מעט אוזניות STEREO אל חוטיות כולל מקרופון לפלאפונים שכמובן גם יתחברו למחשב.

לי אישית ידוע על 3 טובים מבית SONY PIONEER ו-LOGITECHי. מומלץ פשוט לקפוץ לאתרים שלהם ולראות.

בנוגע ל-SKYPE דרך WIFI, קיים ב-BUG סוג של "פלאפון" שהוא WIFI נטו העולה 400-500 שקל.

הייעוד המרכזי שלו הוא להתחבר ל-SKYPE מכל חיבור אינטרנט אל חוטי בעולם.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים