פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר לא רשום ב-MANUEL מה היא עושה ? אם לא תפנה לגיגהבייט , תוך שבוע תקבל תשובה יכול להיות שכשהרצת את הזכרונות בבאס של 350 בלי Top Performances זה לא הריץ אותם ב-CAS2 ? אם תשלח לגיגהבייט אימייל , תשאל אותם בדרך לגבי הלינאר שיש בביוס... אני לא מבין איזה מניואל דפוק לא רשום מה top performance עושהוהקטע שבדקתי הגדרות ביוס עם ובלי ולא ראיתי שום הבדל לא רשום מה זה linear frequency control ולא רשום מה load optimized defaults עושה הגאונים של גיגהביית רושמים במניואל שאפשר לבטל או להפעיל את האופציה top performance ממש מידע מועיל :AR15:
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני לא מבין איזה מניואל דפוק לא רשום מה top performance עושה והקטע שבדקתי הגדרות ביוס עם ובלי ולא ראיתי שום הבדל לא רשום מה זה linear frequency control ולא רשום מה load optimized defaults עושה הגאונים של גיגהביית רושמים במניואל שאפשר לבטל או להפעיל את האופציה top performance ממש מידע מועיל :AR15: i :tomato: :2gunsfiring_v1: :lsvader: on gigabyte . and especially i on them.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים האופציה top performance לא נותנת יותר ממה שהביוס נותןאפשר להגדיר מצב בטוח בביוס ולכונן הכל באופן ידנישאלת המפתח היא האם אפשר בביוס לנעול AGP ולשלוט במהירויות של הזיכרוןאם שתי האופציות קיימות אז אפשר להגיע רחוק.הבעיה שלא בכל ביוס יש שליטה על המהירות של הזיכרון
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר טוב שלחתי מייל לגיגהביית עם השאלות הבאות מה האופציה top performance עושה בדיוק ולמה הזיכרון החדש לא עובד איתה ? ומה זה linear frequency control ? . דרך אגב הפעלתי את האופציה top performance כשהזכרונות מוגדרים על 266 חשבתי שזה יעבוד יותר טוב כי הלוח 266 וזה יסתנכרן יפה הרבה כנראה האופציה הזו לא עושה לפי סנדרה לפחות ,קיבלתי תוצאה של 1800 העברת נתונים לעומת 2256 כשהזכרון מוגדר 333 והיא מבוטלת וללא המהרה אנ יפרסם כאן את התשובה של גיגהביית בנ"ל עוד איזה 200 שנה כשהם יענו לי :AR15:
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר i :tomato: :2gunsfiring_v1: :lsvader: on gigabyte . and especially i on them. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחכן הם מזלזלים בנו חופשי כשאני קונה חלב ב 4 ש"ח מפורט לי על האריזה אנציקלופדיה שלמה חסר רק שירשמו את השם של הפרה אתה קונה לוח אם בכמה מאות שקלים רושמים לי שאפשר להפעיל או לבטל את האופציה אתה מבין זה כמו שירשמו על חלב אפשר לשתות ואפשר גם לא
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן הם מזלזלים בנו חופשי כשאני קונה חלב ב 4 ש"ח מפורט לי על האריזה אנציקלופדיה שלמה חסר רק שירשמו את השם של הפרה אתה קונה לוח אם בכמה מאות שקלים רושמים לי שאפשר להפעיל או לבטל את האופציה אתה מבין זה כמו שירשמו על חלב אפשר לשתות ואפשר גם לא :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.