עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד קל במיוחד

Featured Replies

פורסם

SONY VAIO

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2907&products_id=21733

שים לב, זה לא צעצוע סטייל אסוס EEE

זה מחשב לא רע במשקל 1.2 ק"ג, אין כאן שום דבר שאין במחשב נייד רגיל

והסוללה שלו תתן לך 6 שעות עבודה רצופות עם הנייד.

פורסם

אם הצרכים שלך באמת כלכך בסיסיים אין לך צורך במעבד חזק. חבל על הכסף, קנה Netbook וככה גם פחות יכאב לך הלב כשהוא יהרס/יגנב. אלא אם כן יש לך סיבה מיוחדת בגינה אתה זקוק ל-Ultraportable אמיתי בעלות של מעל 10,000 ש"ח...זה נראה לי בזבוז כסף משווע למטרות שלך.

לרוב ה-Ultraportbles האיכותיים עם חיי סוללה טובים שזמינים כרגע בארץ אין מצלמות מובנות. טרנד זה השתנה ובסדרות הנוכחיות שיצאו בארה"ב כבר יש מצלמות מובנות במחשבים כאלה. אם אתה יכול להמתין מעט ודווקא רוצה להשקיע הון במחשב איכותי עם חיי סוללה גבוהים אז אני ממליצה שתחכה ל-X200 Lenovo שיגיע לארץ בוודאי בקרוב. זה מחשב שיכול לעמוד בטלטולים של טיול, יש לו מצלמה מובנית וחיי בטריה מדהימים.

אם אתה רוצה לקנות עכשיו, ה-Lenovo X300 מציע את כל מה שאתה מחפש במשקל קליל ומחיר כבד (אבל בתקציב שלך). האיכות וחיי הבטריה טובים והוא מכיל כונן SSD (מוצלח בשביל סביבה של טיול שכוללת טלטולים ופגיעות אפשריות).

אם אתה קונה מחשב אמיתי ולא Netbook אני ממליצה לך מאד לא להסתכל בכלל על סדרות לא עסקיות למרות שמחשבים כאלה לפעמים מאד מאד קלים. לקחת מחשב כמו ה-Toshiba R500 לדוגמא לטרקים של 6 חודשים זו דרך בטוחה לשרוף 10,000 ש"ח לדעתי.

פורסם

אני מצטרף להמלצה לקנות נטבוק. באמת שחבל על הכסף. הסיכוי שבטיול המחשב ייהרס/ייגנב הוא גדול ולכן אם כל המטרה היא קצת סקייפ עם הבית אז אתה יכול להסתפק בזה. דרך אגב, תשקול לקחת איזה דיסק און קי ועליו כל התוכנות שלך ואז אתה יכול להריץ את זה גם בקפה אינטרנט. ממילא אתה תצטרך להכנס לשם אם אתה רוצה להתחבר לאן שהוא.

פורסם

אני לא יודע איפה ולכמה זמן אתה מתכוון לטייל אבל אם אני היתי צריך לקחת מחשב לטיול ממושך היתי בוחר ב WIND למרות שהתקציב שלך מאפשר בערך ארבעה WINDS לי היה חבל מאוד לקחת מחשב כזה שלא בטוח שיחזור

צייתנה שהמחשב ישמש אותך בעיקר לתקשורת ואיכסון תמונות

הWIND מגיע עם 180 GB של HD נפח מכובד לכל הדעות 1800 תמונת 10MP

אומנם הסוללה שלו קצת חלשה (סוללת 3 תאים ) ומספיקה ל שעתיים וקצת עבודה סתם מיילים וקישקושים היא בטח תחזיק יותר אבל צא מנקודת הנחה שבמקום שבו יש אינטרנט יש גם חשמל

יש לו מטען קטן מאוד, בהשוואה לניידים סטנדרטים

רוב האמור תקף גם ל EEE1000 אם תצליח למצא בארץ

אתה יודע מה, אני אפילו יורד ל EEE701 עם המצלמה ומוסיף דיסק חיצוני

חבל כל הזמן לדאוג למחשב חפש את הפתרון הזול ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים