עבור לתוכן

האם הוכח שSP1 מוריד ביצועים?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו כבר יודע בבדאות אם sp1 מוריד ביצועים? כי אני מפרמט (שוב :P) בקרוב ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין SP1 ואם לא כדאי וזה מוריד ביצועים אז כדאי להתקין את ה recomended updates והpathes או שגם הם מורידים ביצועים?,תודה :)

פורסם

אפילו מעלה את הביצועים, לפחות אצלי. תתקין את הגרסת רשת.

פורסם
  • מחבר

אפילו מעלה את הביצועים, לפחות אצלי. תתקין את הגרסת רשת.

גרסת רשת? אתה יכול להסביר בבקשה?

פורסם

יש גרסת רשת (נדמה לי שככה הם קוראים לזה) שזה קובץ ענק עם כל התיקונים ויש גרסת אקספרס שמתקינה רק מה שנראה לה טוב (אפשר להפעיל אותה גם דרך הWINDOWS UPDATE), הבנתי שהשניה עושה הרבה בעיות אבל אף פעם לא התעסקתי איתה.

פורסם
  • מחבר

האא זה מה שהתקנתי...אתה מתכוון דרך הwindows update?..אבל אני רוצה עוד דעות בבקשה בקשר לSP1

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו לי זה חשוב מאוד אני חיב לפרמט דחוף רק תגידו לי אם זה באמת מוריד ביצועים או לא!

פורסם

אני חושב שהיו פה כבר כמה ת'ארדים בקשר לנושא הזה... אצלי לפחות זה הוריד את הביצועים,המחשב פעל יותר לאט.

אני לא זוכר בדיוק, אבל אמרו כאן שהוא מפעיל תוכניות שונות ברקע שמעמיסות יותר על המחשב. ???

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהיו פה כבר כמה ת'ארדים בקשר לנושא הזה... אצלי לפחות זה הוריד את הביצועים,המחשב פעל יותר לאט.

אני לא זוכר בדיוק, אבל אמרו כאן שהוא מפעיל תוכניות שונות ברקע שמעמיסות יותר על המחשב. ???

הרצת 3dmark למשל לפני שהתקנת sp1 ואחרי? או שסתם אתה חושב שזה הוריד לך ביצועים?

פורסם

את האמת כשאני חושב על זה,פתאום ירדו לי הביצועים אחרי שהתקנתי את ה- SP1. אני לא בטוח ב-100% שזה בגלל זה,אבל בכל אופן הרגשתי ירדיה בביצועים בווינדוס XP.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אבל אני רוצה דעה של מישהו שבדק פיזית אם זה נכון או לא,לא מישהו שחושב...ובבקשה תענו לי אני פשוט חייב לפרמט כבר ואני רק מחכה לתגובה של מישהו שכבר בדק...

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו אני צריך להתעכב בגלל שלא עונים ואני צריך ללכת ולפרמט לפני זה!!!!!!!!!

פורסם

שלום,

אפשר לדעת למה אתה מפרמט?

לי אישית יש שני מחשבים...הראשון XP HOME EDITION והשני מותקנת בו XP PRO בגלל מערכת דואלית(שני מעבדים) גרסת ה HOME לא מזהה שני מעבדים. ובשניהם מותקנים כל העידכונים ואין לי שום בעיית איטיות...אבל כשאני מרגיש ירידה בביצועים אני עושה איחוי לדיסק הקשיח והביצועים יחזרו למיטבם.

מקווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

שלום,

אפשר לדעת למה אתה מפרמט?

לי אישית יש שני מחשבים...הראשון XP HOME EDITION והשני מותקנת בו XP PRO בגלל מערכת דואלית(שני מעבדים) גרסת ה HOME לא מזהה שני מעבדים. ובשניהם מותקנים כל העידכונים ואין לי שום בעיית איטיות...אבל כשאני מרגיש ירידה בביצועים אני עושה איחוי לדיסק הקשיח והביצועים יחזרו למיטבם.

מקווה שעזרתי :)

חח זאתי סיבה מסובכת :P אבל אני רוצה לפי באנצמארקים ולפי 3dmark תודה :)

פורסם

אחרי ולפני התקנת SP1 לא הרגשתי בביצועים ירודים, אותו דבר (לפחות אצלי)...

פורסם

דבר ענק אתה חייב להתקין אותו! הוא משפר מלא דברים! ועובד הרבה יותר טוב!

אה... וניסיתי את שתי ה-3dmark ה2001se וה2003 ובשנייהם היה שיפור קטן אבל עדיןן שיפור :P

הכל מקרה מומלץ בחום, אה!!!!!!!!! ותוריד את הווינדוס אפדייט בלי לחשוב פעמיים בכל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים